|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšen vzglavnik?
17.7.2009 10:53:35   
lenčy
potrebujem mnenja o vzglavnikih...namreč kupujem nove, pa ne vem, kakšne izbrati.
navijala sem za dormeo silk touch, ker so mi všeč zaradi vlage, ki jo vpijajo zaradi potenja ponoči.
ker jih imajo že moji starši, sem opazila, da so dokaj tanki, kar bi mojega motilo, saj ima rad debele, polne vzglavnike...kaj priporočate oz. kateri so tisti debeli?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšen vzglavnik?
17.7.2009 14:44:31   
Lunca1
Saj ni nujno da imata enaka vzglavnika. Če je tebi ta všeč, ga kupi.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2009 14:47:31   
Lunca1
Aja najprej se moraš odločit kakšnega sploh hočeš, kakšno polnilo....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2009 16:08:53   
Spark
Joj to pa je meni najtežje kupiti.
Jaz imam rada  fino napolnjen vzglavnik, samo problem imam ker se ponoči veliko potim. Zdejšnjega sem kupilao od Odeje, pa se je sedaj po 3 letih čisto skup stisnil. Samo takega ne bom kupila ker sem veliko švicala. Ne  vem kako polnilo bi moralo biti daq ga lahko operem, pa da se ne potim.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2009 17:31:57   
ona
Tejle silk touch od dormea so super,sicer sem jaz vzela tega pred časom
http://www.vitapur.si/izpis_izdelka2?izdelekid=469
in se mi zdi,da je isti kot od dormeouser posted image
zdej sem pa še otrokom vzela te svilene,ker so prav super in ne zamenjam večuser posted image

Prej sem imela tudi od dormea uni ortopedski vzglavnik memosan in je bil prav zanič,skoz me je vrat bolel,kar me sedaj ne!
Pa na teh svilenih se lepo zaspi...edino gor je etiketa,da se ne smejo ne prat,ne v kemično nosit,tako,da ne vem kaj se bom lotila ko bo treba tole tudi oprat....

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2009 23:46:06   
barika
vzglavnik polnjen s piro ali ajdo.
Dvorec Trebnik ali pa kakšna bio trgovina jih prodajata. Jaz super spim.user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2009 8:32:57   
zmajaz
Jaz imam pa ortopedski vzglavnik (Orthopedic P) od Dollarja in ga ne zamenjam več. Odkar ga imam, ne vem več, kaj so bolečine v vratu, ramenih in hrbtenici. Sem ga pa samo eno noč posodila prijateljici, da ga sproba in sem skoraj znorela na navadnem - celo noč sem se zbujala, vrat me je bolel in na koncu se mi je že sanjalo, da mi ga je pozabila vrniti. user posted image Je pa vzglavnik iz naravnega latexa, tako da se res ne potiš na njem.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 18.7.2009 8:34:37 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2009 15:34:05   
lenčy
spark katerega si pa kupila iz Odeje? ker imaš točno take kriterije kot moj, samo je pa škoda, da je skp padu...
drugače pa hvala za vse ostale odgovore, samo moj ne mara ortopedskih vzglavnikov zaradi čudne oblikeuser posted image

lep dan

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2009 16:18:01   
zmajaz
Tudi midva sva imela vzglavnike od Odeje, pa so, kot pravi spark, čisto skup zlezli in so bili vedno tanjši. Jaz isto nisem nikoli hotela imeti ortopedskega vzglavnika, ker mi ni bilo všeč, da so fiksne oblike, potem sem si pa le prišla gor, da si navaden vzglavnik tlačim pod vrat in si ga celo noč popravljam, ker mi vedno znova nekam zleze, da vrat nima več opore, ortopedski pa ravno zaradi fiksne oblike ostane na mestu. Odkar imam lateks ležišče in ortopedski vzglavnik iz lateksa, se mi je prvič v življenju začelo dogajati to, kar sem mislila, da pri meni sploh ni mogoče - da se zjutraj zbudim točno v takem položaju, kot sem zaspala. Ker prej sem se vedno premetavala, obračala kot ražnjič, se zbujala in si popravljala vzglavnik, zdaj pa tega ni več. Imajo pa itak večinoma tako, da ga lahko za par dni preizkusiš in če ti ne odgovarja, ga pač vrneš. Je za probat, no.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2009 8:51:55   
Spark
Sedaj sem na morju, ko se bom vrnila domov, bom pogledala, če piše kateri model je. Vem pa da mi je bil takrat ta vzglavnik nekako najbolj fajn zato sem se za tega odločila.
Sem pa nekje enkart prebrala, da bi morali vzglavnike zamnejati letno, tako, da lahko da je to to. Potekla mu je življenjska doba. user posted image user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2009 13:50:04   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Sem pa nekje enkart prebrala, da bi morali vzglavnike zamnejati letno, tako, da lahko da je to to. Potekla mu je življenjska doba. user posted image user posted image

Ah ja. imamo vzglavnike iz Dote. Stara sta pribl. 7 let, pa niso niti malo spremenili oblik. Perem jih v pralnem stroju in sušim v sušilcu. midva z možem imava 300g, tast in moji starši pa 600g, ker jim bolj ustreza višji vzglavnik. Cena pa mislim, da je nekje 15e. So antialergijski (sicer ni nihče od nas alergik), zunaj bombaž, polnjeni s poliestrskim polnilom.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2009 18:55:33   
lenčy
no tko, sva mu kupila vzglavnik iz Odeje in sicer takega, ki vpija vlago in res pomaga, k moj ni več moker ponoči...

za moj okus je sicer malo previsok in bi dala polnila malo ven ampak glavno da njemu pašeuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.7.2009 18:02:25   
Spiria
Zdaj ima Hofer v akciji ee vzglavnike, po 10 € s polnilom  nekakšnih lateksovih palčk...
Jaz sem nama kupila 2 in sta prav super; pa magari če za eno leto user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?