|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica Lj - omejitev obiskov
16.7.2009 13:20:50   
M1987
Menda da so omejili obiske. Do porodnice gre lahko samo očka. Kaj res ne more nihče drug priti za 10 - 15 min?

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodnišnica Lj - omejitev obiskov
16.7.2009 13:49:52   
Anonimen
Tukaj teče debata o tem: http://www.ringaraja.net/forum/m_4338856/mpage_1/key_/tm.htm#4339753

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2009 13:53:17   
Naja31
Moja prijateljica je rodila prejšnji teden. Res lahko samo partner oz. očka otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2009 14:55:59   
M1987
Hvala Otika. Sam tole z obiski je pa res en šmorn no

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2009 15:27:20   
Najaa
Če je samo za očete, potem vratar res ne spušča nikogar gor. Ko sem bila februarja tam in mi je tašča prinesla nekaj stvari, jaz pa nisem smela dvigovat (zarad CR), jo je komaj komaj spustil v dvigalo, da mi je sam do sobe nesla. So ful strogi glede tega.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2009 20:48:04   
moyca
vseeno je boljše tako, da malo omejijo obiske (sploh zdaj, ko se ne ve še natančno kaj bo s to gripo)... ko sem bila jaz novembra v lj porodnišnici, je k cimri eno nedeljo prišla CELA žlahta, pomoje ene 10 folka naenkratuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2009 8:31:00   
majči22
Takrat potrebuješ samo očka, vsi ostali lahko počakajo.
Mi je všeč, da so to naredili.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2009 9:22:33   
barbymiha
Tudi meni je zelo všeč, da sva prisotna samo starša in najina štručka. Da lahko uživaš tiste tri dragocene ure. Vsi drugi bojo že počakali tele tri dniuser posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2009 20:13:17   
PC Baby
Bravo vodstvo porodnišnice! Kaj bi dala, da bi bilo tako pred tremi meseci, ko sem jaz rodila. Pa so bile polne sobe obiskov, galame, firbcev, da sploh nisi mogel uživat ob očiju in mali štručki.

(odgovor članu barbymiha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2009 20:19:22   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Kaj res ne more nihče drug priti za 10 - 15 min?

a se res ne moreš stpet teh par dniuser posted image

ajde, razumem, če ti je za drugega otroka hudo.....

...vox populi...

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2009 20:57:49   
Arwenko
Ne vem, jaz razumem to omejitev obiskov, predvsem s številčnega vidika, ampak zakaj ne omejijo na 1 osebo, kaj pa tista, ki nima partnerja recimo, pa bi želela da je ob njej mama, sestra ali pa bog ne daj najboljša prijateljica, a tista pa nima pravice?? Ne vem, to je meni absurdno, ok rečejo, ne več kot 1 oseba naenkrat, ampak zakaj pa samo očetje?!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.7.2009 21:25:56   
blanč
Se strinjam z arwenko. Jaz sem pred enim tednom prišla iz P kjer smo preživeli več kot en mesec in verjemite mi, da sem si želela, da bi vsaj starši lahko prišli na obisk in spoznali svoje vnukeuser posted image . Za nas, ki smo v P dolgo je tale prepoved kar zoprna, tiste, ki greste tretji dan domov pa res lahko hvalite boga, da je tako. Da pa pridejo cele trume žlahte je pa prav nesramno in nedopustno.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.7.2009 11:45:41   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Se strinjam z arwenko. Jaz sem pred enim tednom prišla iz P kjer smo preživeli več kot en mesec in verjemite mi, da sem si želela, da bi vsaj starši lahko prišli na obisk in spoznali svoje vnukeuser posted image . Za nas, ki smo v P dolgo je tale prepoved kar zoprna, tiste, ki greste tretji dan domov pa res lahko hvalite boga, da je tako. Da pa pridejo cele trume žlahte je pa prav nesramno in nedopustno.

No v tem primeru se pa tudi strinjam. Če si res tako dolgo dol res potrebuješ še kakšen drug obraz in podporo.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?