Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je primerna igrača od 1.5-2 let otoka 15.7.2009 18:07:29
|
|
|
|
smejčica
|
Moja je stara 19 mesecev, pa so najbolj zanimive igrače: knjigice vseh vrst in velikosti, isto kocke, žogice, štiri v vrsto-jo ima ful rada in se dogo časa zamoti z žetoni, sestavljanka, oblike, tabla za risanje in tudi papir in voščenke, kulice, barvice, vodene barvice...tamponi so ji zelo všeč. Rada ima tudi pupo, ki poje, knjigice pojoče... Zunaj peskovnik, sintisajzer, .. Nasploh vse ....
|
|
|
|
RE: kaj je primerna igrača od 1.5-2 let otoka 15.7.2009 18:09:10
|
|
|
|
Raho
|
Aktualne igrače. posodica, da kuha kavo, kuhalnica, voziček, da z njim leta gor in dol po stanovanju, barvice, flomastri in list papirja, pesek z vsemi pritiklinami, krede...
|
|
|
|
RE: kaj je primerna igrača od 1.5-2 let otoka 15.7.2009 19:46:04
|
|
|
|
ksenija12
|
toplo priporočam tole...odlične so..beri podpis:)
|
|
RE: kaj je primerna igrača od 1.5-2 let otoka 16.7.2009 9:51:17
|
|
|
|
anckabancka
|
Duplo kocke!
|
|
RE: kaj je primerna igrača od 1.5-2 let otoka 11.8.2009 19:47:50
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Duplo kocke! ¸
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?