Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko Domžalskih otrok je ostalo brez vr... 15.7.2009 12:36:55
|
|
|
|
emaa
|
Ne verjamem, ker so meni lani in celo letošnje leto govorili, da se mobilni vrtci z njihovo vizijo ali podobo ne skladajo, ker imajo trajni problem. Baje je pa brez vrtca ostalo čez 300 otrok spet. Moja dva sta mesto dobila, ampak zato ker nista več jaslična in sta dva.
|
|
|
|
RE: Koliko Domžalskih otrok je ostalo brez vr... 15.7.2009 13:25:42
|
|
|
|
Taula
|
Dvomim. Jih je pa ostalo dosti, poglej si mal na forumu. Zanjič je bilo na radiju da bo mobila enota v Mengešu. Preostane ti sledeče...varstvo babic, da si doma ali privat varuška. No, mi smo mogali izbrati zadnje, ker druge izbire nimam.
|
|
RE: Koliko Domžalskih otrok je ostalo brez vr... 17.7.2009 15:59:24
|
|
|
|
cokola
|
ojla, tudi mi smo razoračarani nad domžalami ... ponovno smo zavrnjeni. Razlog zakaj niso lani rešili problema in ga verjetno tudi letos ne bodo: KER STARŠI NISMO DOVOLJ PRITISKALI NA OBČINO!! (tak odgovor sem dobila včeraj v vrtcu) ... torej, KLIČITE, PIŠITE, TEŽITE .... POZIVAM VSE, PREDVSEM STARŠE OTROK LETNIKA 2007 IZ IHANA: KLIČITE IN PIŠITE NA OBČINO 100X, NAJ LETOS UKREPAJO, ČE ŽE LANI NISO!!!!!! Le tako bomo kaj premaknili!
|
|
|
|
RE: Koliko Domžalskih otrok je ostalo brez vr... 20.7.2009 23:48:30
|
|
|
|
zez76
|
Ja mi smo bili tudi zavrženi. Ni logike,da ne vzamejo med letom otroke v vrtec. Res sem besna!!!
|
|
|
|
RE: Koliko Domžalskih otrok je ostalo brez vr... 21.7.2009 7:42:55
|
|
|
|
Gordana-3
|
IZVIRNO SPOROČILO: zez76 Ja mi smo bili tudi zavrženi. Ni logike,da ne vzamejo med letom otroke v vrtec. Res sem besna!!! a tudi če se sprosti kakšno mesto, ne sprejmejo novega otroka?
|
|
|
|
RE: Koliko Domžalskih otrok je ostalo brez vr... 21.7.2009 9:28:23
|
|
|
|
emaa
|
Gordana sprejmejo otroka s čakalne liste, zavrženi sploh obravnavani niso bili. Mi smo lani napredovali dve mesti v čakalni vrsti, ni bilo odpovedi, ker si potem brez vrtca in seveda nismo dobili vrtca. Vsaj letos smo ga, amapk nista več jaslična.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?