Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 21:48:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
kolk toplo (mrzlo) pa imate v spalnici?
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 21:49:05
|
|
|
|
Nikica
|
Danes prvič spi samo v bodiju z dolgimi rokavi in frotirasti vreči, ponoči ga bom pokrila do pasu še s frotirjem, da ga ne bo zeblo v noge.
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 21:52:49
|
|
|
|
Bejba
|
Midva imava v spalnici celo noč odprto okno, pa se kar lepo shladi, naš sonček pa že dolgo spi v svoji sobici, kjer pa si ne upam odpreti okna, zato je bolj vroče - temperaturo sem pa danes ponoči pozabila pogledat :zmeden:, bom danes.
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 21:58:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
zvečer je pri nas v spalnici 25 - 26* in Anže zaspi le v kratkem bodiju, brez pokrivanja. Ko grem pa jaz spat pa odprem okno na stežaj (prej ga ne, ker je zunaj še galama - psi in otroci na sprehodu, in bi ga motilo) in ga zadelam z dekico. Do jutra se ohladi do 22*. Spi pa veliko bolje pri odprtem oknu, kot zaprtem (tud prej, ko še ni bilo tako vroče, smo imeli skoz okno na kip). LP
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 22:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi mu dala spodaj kakšno tanjšo pižamico brez stopal.
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 22:43:08
|
|
|
|
Bejba
|
Tenks, ampak nobena mi ni zraven napisala ali je bila spalna vreča ugodna ali sem jo kljub akciji preplačala :zmeden:? No ja, sicer pa po toči zvoniti je prepozno :)-.
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 28.5.2005 22:44:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam pojma, koliko stanejo poletne spalne vreče. Jaz sem jih delal sama. Za zimsko je to zelo ugodna cena.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2005 12:43:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Akcija poletnih spalnih vreč........ 29.5.2005 15:43:29
|
|
|
|
alenkapk
|
V Intersparu (Ce) sem jo kupila za 1.490 SIT. Tanko, frotirasto. LP:muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?