Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lg telefoni - so vredu? 14.7.2009 21:15:55
|
|
|
|
ZARA
|
Lahko ti povem samo za hladilnike. Za fone ne vem.
|
|
RE: Lg telefoni - so vredu? 14.7.2009 21:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Lg telefoni - so vredu? NISO.
|
|
|
|
RE: Lg telefoni - so vredu? 14.7.2009 21:18:18
|
|
|
|
ZARA
|
Evo, niso.
|
|
RE: Lg telefoni - so vredu? 14.7.2009 21:24:27
|
|
|
|
vijolica02
|
Jst mam LG 570 pa nimam nobenih problemov, sin pa LG etna, pa tut bp, tko da, ... Jst mislim, da je kr mal do sreče odvisno, kokr naletiš, ker men je Nokia prej kot v enem letu crknila, pa naj bi bili eni boljših aparatov, prejšnja je pa delala par let
|
|
|
|
RE: Lg telefoni - so vredu? 14.7.2009 21:31:40
|
|
|
|
hubi
|
Moj je super.
|
|
|
|
RE: Lg telefoni - so vredu? 14.7.2009 21:34:27
|
|
|
|
dps1
|
mam lg chocolate. uporabljam kaj več kot le klicanje in sms in zame ni dovolj dober. je lep, to pa je tudi vse, kar sem zadovoljna. nikoli več stran od nokie. naslednji bo zoper nokia.
|
|
|
|
RE: Lg telefoni - so vredu? 14.7.2009 22:02:00
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem imela tudi LG Chocolate... NI BIL V REDU... Zdaj sem spet nazaj na Nokii, je pa res, da so LG oblikovno meni še vedno najlepši telefoni na trgu...
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......