Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:34:07
|
|
|
|
uwaga
|
Pa tudi toše ni vse. Če poklikate v naslednjih petih minutah bomo vašim prijateljem brezplačno dodali še...
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:44:28
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho prikaži stran Z prijatelji Joj, tale z tudi mene že tri dni bode v oči. Pa jih je že Kerensa opozorila, pa nada, ziro, niente, nič ... z prijatelji Glede teh prijateljev mi pa še zmeraj ni jasno, v čem je sploh keč tega A lahko kdo to po kmečko meni razloži, plizzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:44:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Poleg vsega ostalega mi pa pri tem gre najbolj na keks, da piše: prikaži stran Z prijatelji Mamicu vam vidim nepismenu Meni je tudi ta pritisk dvignila
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:48:02
|
|
|
|
oka
|
Glede teh prijateljev mi pa še zmeraj ni jasno, v čem je sploh keč tegauser posted image A lahko kdo to po kmečko meni razloži, plizzzzzzzzzzzzzzzzzz To da lahko fašeš en fajn kompleks če te noben noče za prjatla. A ja pa ko z enim postaneš kolega, potem pri njegovem nicku izgine gumb "dodaj za prijatelja". To mi je uspel do zdaj ugotovit.
< Sporočilo je popravil oka -- 15.7.2009 12:49:27 >
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:51:04
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Glede teh prijateljev mi pa še zmeraj ni jasno, v čem je sploh keč tegauser posted image A lahko kdo to po kmečko meni razloži, plizzzzzzzzzzzzzzzzzz To da fašeš en fajn kompleks če te noben noče za prjatla. Zgleda, da res, ja Aja, pa še nekaj me zanima ... priti iz rubrike Moja ringaraja nazaj na forum(-e) je polurni podvig klikanja u božju ma... A sem samo jaz tako blesava, da ne znam nazaj priti
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:51:47
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Glede teh prijateljev mi pa še zmeraj ni jasno, v čem je sploh keč tegauser posted image A lahko kdo to po kmečko meni razloži, plizzzzzzzzzzzzzzzzzz To da lahko fašeš en fajn kompleks če te noben noče za prjatla. A ja pa ko z enim postaneš kolega, potem pri njegovem nicku izgine gumb "dodaj za prijatelja". To mi je uspel do zdaj ugotovit. Sem kliknila svojo najboljšo prijateljico, sebe, in glej ga, res več nimam pod svojim imenom dodaj za prijatelja.
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:52:20
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Glede teh prijateljev mi pa še zmeraj ni jasno, v čem je sploh keč tegauser posted image A lahko kdo to po kmečko meni razloži, plizzzzzzzzzzzzzzzzzz A ja pa ko z enim postaneš kolega, potem pri njegovem nicku izgine gumb "dodaj za prijatelja". To mi je uspel do zdaj ugotovit. Zakaj je pa pri meni zdaj zginil ta knof Ker pred 5 min sem ga še imela Oooooooooooooo, čudo tehnike In ne, nisem se kliknila.
< Sporočilo je popravil nejcko -- 15.7.2009 12:53:15 >
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:52:39
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: oka Glede teh prijateljev mi pa še zmeraj ni jasno, v čem je sploh keč tegauser posted image A lahko kdo to po kmečko meni razloži, plizzzzzzzzzzzzzzzzzz To da fašeš en fajn kompleks če te noben noče za prjatla. Zgleda, da res, ja Aja, pa še nekaj me zanima ... priti iz rubrike Moja ringaraja nazaj na forum(-e) je polurni podvig klikanja u božju ma... A sem samo jaz tako blesava, da ne znam nazaj priti Ne, ker sva že dve - ali pa sva dve tako blesavi
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:53:08
|
|
|
|
oka
|
Jaz na blef kliknem eno od opcij npr. NOSEČNOST in potem iz te strani štartam naprej. Bi pa tudi jaz prosila za bližnjico če katera mogoče ve.
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:53:44
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: oka Glede teh prijateljev mi pa še zmeraj ni jasno, v čem je sploh keč tegauser posted image A lahko kdo to po kmečko meni razloži, plizzzzzzzzzzzzzzzzzz A ja pa ko z enim postaneš kolega, potem pri njegovem nicku izgine gumb "dodaj za prijatelja". To mi je uspel do zdaj ugotovit. Zakaj je pa pri meni zdaj zginil ta knof Ker pred 5 min sem ga še imela Oooooooooooooo, čudo tehnike najverjetneje za to, ker si sebe kliknila (vsaj pri meni se je takrat zbrisal)
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:54:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: oka Glede teh prijateljev mi pa še zmeraj ni jasno, v čem je sploh keč tegauser posted image A lahko kdo to po kmečko meni razloži, plizzzzzzzzzzzzzzzzzz To da lahko fašeš en fajn kompleks če te noben noče za prjatla. A ja pa ko z enim postaneš kolega, potem pri njegovem nicku izgine gumb "dodaj za prijatelja". To mi je uspel do zdaj ugotovit. Sem kliknila svojo najboljšo prijateljico, sebe, in glej ga, res več nimam pod svojim imenom dodaj za prijatelja. Jaz se pa nisem dodala za prijateljico, pa tudi znakca spodej nimam. A potem si ne morem biti prijateljica
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:54:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Jaz na blef kliknem eno od opcij npr. NOSEČNOST in potem iz te strani štartam naprej. Bi pa tudi jaz prosila za bližnjico če katera mogoče ve. jaz sem tatretja blesava
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:55:16
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: oka Glede teh prijateljev mi pa še zmeraj ni jasno, v čem je sploh keč tegauser posted image A lahko kdo to po kmečko meni razloži, plizzzzzzzzzzzzzzzzzz To da lahko fašeš en fajn kompleks če te noben noče za prjatla. A ja pa ko z enim postaneš kolega, potem pri njegovem nicku izgine gumb "dodaj za prijatelja". To mi je uspel do zdaj ugotovit. Sem kliknila svojo najboljšo prijateljico, sebe, in glej ga, res več nimam pod svojim imenom dodaj za prijatelja. Jaz se pa nisem dodala za prijateljico, pa tudi znakca spodej nimam. A potem si ne morem biti prijateljica Očitno so zdaj ukinili to možnost, ker so videli, da rr očitno postaja forum narcisoidnih osebkov
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 14:17:49
|
|
|
|
PIRANJA
|
O Flask_a, te hočem poklikat za prijatelico , pa nimaš več gumba . Ja no. sem ta četrta blondinka
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 14:53:46
|
|
|
|
rija
|
jaz pa nisem nikogar kliknila, pa imam en kup prijateljev me res zanima, kdo nas je spoprijateljil
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 14:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA O Flask_a, te hočem poklikat za prijatelico , pa nimaš več gumba . Ja no. sem ta četrta blondinka od kdaj si pa ti moja frenda? pa kr tvoja sporočila imam na seznamu
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 14:57:52
|
|
|
|
oka
|
jaz pa nisem nikogar kliknila, pa imam en kup prijateljevuser posted image me res zanima, kdo nas je spoprijateljiluser posted image Daj še enkrat preberi, da ne gledaš slučajno seznam tistih, ki ti jih RR predlaga za kolege .
< Sporočilo je popravil oka -- 15.7.2009 14:58:40 >
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 15:05:23
|
|
|
|
rija
|
ne, res ne....so kao moji prijatelji, ker pod njihovim nickom nimam več opcije dodaj za prijatelja pa se te dneve res nisem z nikomer pajdašila....
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 15:14:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA O Flask_a, te hočem poklikat za prijatelico , pa nimaš več gumba . Ja no. sem ta četrta blondinka jaz sem te očitno kliknila prej. Potrdi me, ane!
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 15:15:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ne, res ne....so kao moji prijatelji, ker pod njihovim nickom nimam več opcije dodaj za prijatelja pa se te dneve res nisem z nikomer pajdašila.... ahahahaha! Rija, si pa res zelooo tesno povezana z ljudmi, da se lahko kar avtomatično pripišejo k tvojim frendom
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 17:09:35
|
|
|
|
oka
|
pa se te dneve res nisem z nikomer pajdašila....user posted image Bog si ga vedi kaj si ti klikala pa še veš ne
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?