|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje sta aljča in mojca9000??????
28.5.2005 17:25:37   
saša24
pozdravček punce, v tako lepem sončnem vremenu. bi mi pasalo bit zdej nekje na :morje: pa vse štiri od sebe.

in kaj počnete v tako lepem vremenu???

a je katera videla aljčo in mojco9000???
jiva že pogrešam, pesti pa držim še vedno da jima je tokrat uspelo in bosta :nosecka:. res jima privoščim in vsem ostalim puncam, da nam čimprej rata.

lp sasa24, ki bo mogoče naslednji mesec :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.5.2005 17:27:40   
SašaR
Res je lepo vreme!
Pr nas bi morali biti pridni in se učiti, vendar je učinek v tem trenutku bolj slab!

LP in uživajte!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2005 17:41:02   
Skorpija
Čau punce!

V službi cel dan, jutri tudi :((... Edina dobra stvar je klima in približevanje konca za danes... Zunaj je prav pasje, Žabačija je že razgret lonec!

Lep dan!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2005 17:59:37   
KIRA
mojca9000 je bla včeraj še o.k. sva se celo za danes zmenili za meeting na bogračijadi, sam sem žal zabrljala, pa sva se zgrešili.:ups:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2005 21:11:17   
Sulfinija
Pozdravljene dage moje prijateljica!!!!!!!

Najprej vsem skupaj lep pozdrav iz Prekmurja.Ste se morda ustrašile kaj je z mano,ker sem se za celi dan odklopila?Kje je Aljča pa nimam pojma,za jutri vem,da bo na pikniku za danes pa ne vem se mi ni nič javila.
Kira ne danes nisem šla na bogračijado sem pač čakala tvoj klic in ga nisem dočakala zato tudi nisem šla,ker mojega :love: ni blo doma.
Kje je bla Bojana nimam pojma samo takega vozička Kira ona nima in tudi ne takega otročička kot si ti videla.
Drage moje prijateljice celi dan me ni blo smo bli na praznovanju 2.rojstnega dneva in žurali se imeli res fino,le vročina nam je nagajala in najedla sem se le kolikor sem mogla saj moram jest za dva mar ne?Ha,ha :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,ko bi blo le res temu tako.
Sedaj pa k mojemu počutju,jaz se zaenkrat počutim ok,danes je 27.dan od prejšnje :hudicek: nimam nič izcedka in upam,da je tudi dobila ne bom ta mesec in da je vseeno v tretje poratalo in sem končno srečka :duda::nosecka::nosecka: v mesecu maju,ki naznanja samo ljubezen.
Torej punce ne v ponedelejk pozabiti name in ne na našo Aljčo in držite ogromne :miska::miska::miska::miska::miska::miska:,kajti tudi midve bove za vas,ko je ne boste čakale.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2005 21:50:57   
saša24
mojca js držim za vaju z aljčo od vsega začetka pesti!

pa vem da vama je uspelo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

pazita nase, pa veliko počivajta, :love: pa vaju naj razvaja kolker se da!!!!

sasa24:zaspan:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2005 22:18:08   
KIRA
mojca, mislim da je čist nepotrebno razlagat javno, da te nisem poklicala, ker se drugih to ne tiče, ampak ker si že tle napisala, ti še enkrat odgovorim...
sem se ti že opravičila na privat, sem listek s tvojo telefonsko pač pozabla doma. se zgodi, če maš tolko vsega nardit, pa še bebico... boš sama vidla, ko boš imela svojo :duda:.

sicer pa sem gledala, če bom kero od vaju videla, ampak ker nobene ne poznam, pač ne vem kako zgledata, mislim da je čist razumljivo, da me zanima kaki sta, bojane pa nisem hotela užalit, zato sem te vprašala kaki voziček ima. ti najbrž veš, če je tvoja soseda...

res škoda, da nisi šla, ko si me pa tako želela spoznat osebno. si me že večkrat vabila, naj se kje dobiva, sedaj ko je bla pa prilika, pa nisi šla... sem vsaj 3x šla mimo tistega kufetka, ki si ga ti omenla kot kraj srečanja, ker nisi hotela da te šefica vidi v Zvezdinem šotoru, ampak ker ni blo nobene punce v najinih letih tam v kafiču, sem pač sklepala, da te še ni, pa smo šli... ati je moral it opoldan delat na bajto, pa še vroče je postalo ko hudir.

sicer pa smo se tud mi meli fajn, tud tamala je papcala bograč, to je bil njen prvi, pa prva bogračijada, pa slikali smo se tudi za spomin.. ampak zaradi vročine smo pa le kar hitro šli, smo sam 1 uro in pol bli, glih tolko da smo mal videli dogajanje, pa se najedli, pa malo prešetali... odkar je bebica, mamo le redko priliko kam it, pa tud finance so bolj na knap, pa smo si danes privoščili tiste 3 jurje za jedačo in pijačo stran vržt... mamo vsaj lep spomin, pa tamala je uživala.9nebesa

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2005 10:15:33   
Nyah*
Mojca, zate in za Aljčo seveda :miska::miska::miska::miska::miska::miska:,

saj vesta, da mislimo na vaju, upamo z vama, pa tudi :bravo::bravo::bravo::bravo: se bomo z vama!

Lep dan,

Nyah:metulj:.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2005 8:10:05   
biba77
No, danes pa ze res nestrpno cakamo rezultat!!!
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
za obe!!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2005 12:44:28   
buškica
čakamo, čakamo, ....
na vesele novičke,
punce javite se smo nestrpne.

držim :miska::miska:za obe, joj kako vama želim da vama uspe.

držita se punce, nekaj mi pravi da bosta zagledali magični črtici.:rozica::rozica::angel::angel::miska:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2005 13:08:25   
aljča
Oj kok sem pogledala ,da ste naju pogrešale.To je pa lepo res ste zlate punce:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:hvala vam za skrb.
No jaz sem se že javila čeprav sem zjutraj mislila, da se ne bom,ker mi je blo tko težko ampak sem se premislila in sedaj sem vam že sporočila novičko.Mojca se še nič ni javila tako da ko bo zvedela vas bo že obvestila,neč bat.
Moj vikend je bil zelo naporen zato se tud nisem nič morala javiti.V soboto cel dan letanje po Celju po trgovinah in zvečer še na prireditev pol sem pa zjutraj ob 1 kar v pojstlo padla;v nedeljo pa piknik in zopet pozno vračanje domov tko, da je ponedeljek že tu kar malo prehitro.
L.p:Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.