KIRA
|
mojca, mislim da je čist nepotrebno razlagat javno, da te nisem poklicala, ker se drugih to ne tiče, ampak ker si že tle napisala, ti še enkrat odgovorim... sem se ti že opravičila na privat, sem listek s tvojo telefonsko pač pozabla doma. se zgodi, če maš tolko vsega nardit, pa še bebico... boš sama vidla, ko boš imela svojo :duda:. sicer pa sem gledala, če bom kero od vaju videla, ampak ker nobene ne poznam, pač ne vem kako zgledata, mislim da je čist razumljivo, da me zanima kaki sta, bojane pa nisem hotela užalit, zato sem te vprašala kaki voziček ima. ti najbrž veš, če je tvoja soseda... res škoda, da nisi šla, ko si me pa tako želela spoznat osebno. si me že večkrat vabila, naj se kje dobiva, sedaj ko je bla pa prilika, pa nisi šla... sem vsaj 3x šla mimo tistega kufetka, ki si ga ti omenla kot kraj srečanja, ker nisi hotela da te šefica vidi v Zvezdinem šotoru, ampak ker ni blo nobene punce v najinih letih tam v kafiču, sem pač sklepala, da te še ni, pa smo šli... ati je moral it opoldan delat na bajto, pa še vroče je postalo ko hudir. sicer pa smo se tud mi meli fajn, tud tamala je papcala bograč, to je bil njen prvi, pa prva bogračijada, pa slikali smo se tudi za spomin.. ampak zaradi vročine smo pa le kar hitro šli, smo sam 1 uro in pol bli, glih tolko da smo mal videli dogajanje, pa se najedli, pa malo prešetali... odkar je bebica, mamo le redko priliko kam it, pa tud finance so bolj na knap, pa smo si danes privoščili tiste 3 jurje za jedačo in pijačo stran vržt... mamo vsaj lep spomin, pa tamala je uživala.9nebesa
|