Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jemanje klomifena v nosečnosti 14.7.2009 16:46:28
|
|
|
|
divans1
|
Če dobiš , pol nisi noseča!!!
|
|
|
|
RE: Jemanje klomifena v nosečnosti 15.7.2009 7:23:23
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Če dobiš , pol nisi noseča!!! tako nekako , lahko sicer imaš krvavitev in če te je strah, pač naredi test pred prvo tabletko klomifena. Simpl ko pasulj, ne vem kaj kompliciraš tak v življenju
|
|
|
|
RE: Jemanje klomifena v nosečnosti 15.7.2009 11:17:10
|
|
|
|
anajan
|
Jaz pred vsakim ponovnim jemanjem klomifena naredim test s CB. Test naredim tudi, če sem že dobila menstruacijo. Za vsak slučaj.
|
|
RE: Jemanje klomifena v nosečnosti 15.7.2009 11:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Če dobiš pol nisi noseča...zakaj pa potem nekatere krvavijo tudi po 5 mesecev in tako niti ne vedo da so noseče?Ni treba tkole zavijat z očmi, hvala pa Anajani, ki mi je dala prov lep nasvet, ker vsaka bi rada najboljše za svojga otroka, narava je pa nepredvidljiva in nikoli ne veš.In če temu lahko rečemo kompliciranje prav!
|
|
|
|
RE: Jemanje klomifena v nosečnosti 15.7.2009 13:48:20
|
|
|
|
divans1
|
Joj no, sej se ti ni treba razburjat. Glede tistih žensk, ki so noseče po pet mesecev, pa tole. prvo kot prvo krvavitev ni tako močna kot pri normalni , večja možnost pa je, da so to zgodi tistim, ki imajo zelo neredne . Ti, pa če redno spremljaš svoje telo, do tega ne more priti, za vsak slučaj pa še naredi test, ko jo dobiš in to je to!!!
|
|
|
|
RE: Jemanje klomifena v nosečnosti 21.7.2009 13:32:49
|
|
|
|
pilotina
|
Anonimen...krvavitev je lahko še kako močna, saj sem to doživela... bila je kot navadna M, ravno ob predvidenem času...zato nisem naredila testa in začela s klomifenom...ko sem končala jemati klomifen, sem spet začela krvaveti...izkazalo se je, da sem v šestem tednu, vendar se je pri meni ponovno končalo s ss...verjetno se je ss začel s tisto krvavitvijo, ki sploh ni bila M tko, da nasvet anejan je zelo fajn in če bi še kdaj jemala klomifen, bi naredila točno tako...pred vsakim jemanjem klomifena, bi naredila test srečno
|
|
|
|
RE: Jemanje klomifena v nosečnosti 23.7.2009 22:25:48
|
|
|
|
piule
|
s klomifenom hitreje zanosiš,je pa res da se dosti nosečnosti konča sSS,ker je vse bol siljeno in to ni dobro,,,,sploh ni tako nedolžna stvar,,,,jaz mam slabe izkušnje z njim
|
|
|
|
RE: Jemanje klomifena v nosečnosti 24.7.2009 11:54:12
|
|
|
|
kitka1
|
Piule, nosečnost po klomifenu se lahko konča s spontanim splavom ravno tako kot tista, do katere smo prišli brez klomifena, in ni nič bolj 'siljena'. Mogoče je SS po klomifenu res nekoliko več, razlog pa tiči v tem, da klomifen jemljejo tiste, ki jim po določenem času ne uspe zanositi in imajo zato različne, mogoče še neodkrite vzroke, ki prispevajo k pogostejšim SS. Kar pa se tiče nosečnosti in menstruacije... Tudi jaz sem imela enake pomisleke, ko sem jemala klomifen. To zdravilo se nikakor ne sme jemati v nosečnosti - kako lahko nanjo vpliva, sicer ne vem (v navodilih ne piše), pa vseeno. Jaz sem vedno pred začetkom jemanja za vsak slučaj naredila test, saj obstaja možnost, da se zarodek vgnezdi, zaradi hormonskih sprememb pa se sluznica maternice vseeno nekoliko lušči in imamo posledično menstruacijo. Običajno se zarodek v tem primeru ne obdrži (se odlušči skupaj s sluznico), v redkih primerih pa se očitno tako dobro 'zasidra', da kljubuje luščenju, začne nato sproščati potrebne hormone in se nosečnost obdrži. Slučajno imam kar dve sodelavki, ki sta bili že noseči (ena je v 7. mesecu, druga pa ima že najstniško hčer), pa sta imeli kljub temu še čisto običajno menstruacijo (ena celo dve), zato mislim, da je to vprašanje čisto na mestu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.