Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 14.7.2009 13:19:50
|
|
|
|
misa4
|
Jaz imam Aventovega, čisto predragi 140€, sem mojega posla in je imel neke čudne fleše, da uni pod 100€ ne bi dobro delali. Pri tavelki sem imela pa najcenejšega kar je obstajal, pa je isto delal, crknil je pa za to ker sem ga na balkonu pozabila in ga je dež namočil
|
|
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 14.7.2009 14:44:40
|
|
|
|
Najaa
|
Tomy - zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 14.7.2009 14:47:08
|
|
|
|
Jelcy
|
Mi imamo Tomyjevega in sem z njim zadovoljna, ima pa eno napako...mora bit vklopljen v elektriko oz lahko das ti not baterije (tiste za daljinc). Nekateri se polnijo kot telefoni, ko se pac sprazne ga das napolnit, nas pa je skozi priklopljen.
|
|
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 14.7.2009 15:07:23
|
|
|
|
baby blue
|
Midva bova kupila od angelcare
|
|
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 20.7.2009 20:57:49
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika www.angelcare.si ..
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 20.7.2009 21:13:04
|
|
|
|
sunprincess
|
Mi lahko ena pove kakšna je razlika med svetlo in temno modrim angel care?
|
|
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 20.7.2009 21:29:50
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunprincess Mi lahko ena pove kakšna je razlika med svetlo in temno modrim angel care? ta novejši meri še temperaturo zraka na starševski enoti (nisem 100%) jih ima pa soncek.si trenutno v akciji. važno je, da meri otrokovo dihanje in da opravlja funcijo varuške ...ostale funkcije so meni osebno BV.
|
|
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 20.7.2009 21:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy Čez dober mesec pričakujemo 4. družinskega člana/članico. Ker pri prvem babyfona nismo uporabljali, si že nekaj časa belim glavo, kakšnega kupiti, saj je ponudba enostavno prevelika. Zato rabim vašo pomoč - katere babyfone imate/uporabljate, kakšne so njihove koristi/zmožnosti glede na ceno in vašo potrebo? Bolj me zanima za take, ki so trenutno v prodaji. Pa tudi katerega babyfona zagotovo nebi kupili oz. niste bili zadovoljni če ste ga že imeli? Hvala mi imamo tegale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=128978 sam v mal starejši izvedbi in je kul jaz angelcare ne bi kupila - zakaj? ker če je otrok zdrav, se mi zdi popolnoma nepotrebno mu pod jogi nastvaljat elektriko
|
|
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 20.7.2009 21:41:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz angelcare ne bi kupila - zakaj? ker če je otrok zdrav, se mi zdi popolnoma nepotrebno mu pod jogi nastvaljat elektriko Smrt v zibki lahko nastopi tudi pri povsem zdravih otrocih in to celo do enega leta starosti, torej nima nobenega predhodnega opozorilnega znaka ... tako da to ni argument proti. Senzorji pa delujejo po principu zaznavanja pritiska, tako da ni nobenega dodatnega magnetnega valovanja ali sevanja zaradi tega ... tako da tudi ta argument ne vzdrži.
|
|
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 20.7.2009 21:45:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz angelcare ne bi kupila - zakaj? ker če je otrok zdrav, se mi zdi popolnoma nepotrebno mu pod jogi nastvaljat elektriko Smrt v zibki lahko nastopi tudi pri povsem zdravih otrocih in to celo do enega leta starosti, torej nima nobenega predhodnega opozorilnega znaka ... tako da to ni argument proti. Senzorji pa delujejo po principu zaznavanja pritiska, tako da ni nobenega dodatnega magnetnega valovanja ali sevanja zaradi tega ... tako da tudi ta argument ne vzdrži. hm, o temle bi lahko debatirali, ker je moj partner električar, sam raje ne bova - men se zdi, da manj komliciraš, bolje je
|
|
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 20.7.2009 21:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
-
|
|
|
|
RE: Babyfon - katerega kupiti?! 20.7.2009 22:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je tut iz tega foha (elektronik) in se je vse pozanimal po kakem principu to deluje ... no in imata tidve plošči senzor pritiska notri v katerem je čip s plastmi silicija, ta pa potem sporoča to enoti s spreminjanjem upora al neki takega ... no saj mi je bolj natančnop razložil, samo jaz ne znam tako dobro razložit ... v glavnem poanta je, da ta zadeva tako zanemarljivo malo seva, da do otroka to sploh ne pride ... seva veliko veliko bolj tvoj GSM al pa če je blizu otroške posteljice kaka vtičnica in je kaka zadeva nanjo priklopljena ... pa v končni fazi tut vse igrače na baterije veliko veliko veliko bolj sevajo kot teli dve plošči in če so igrače prestale vsa stroga testiranja in A-teste, potem tut tale AC ne more boksigavedi kako škodovat, mar ne ... lahko pa otroku reši življenje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?