|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj ste pa vi kupili svojim škratom za RD?
28.5.2005 8:15:54   
Anonimen
Bliža se prvi RD našega škrata. :bravo:A je kaj čudno, če mu kot starša za RD kupiva čeveljčke oz. sandalce? :zmeden::zmeden::zmeden:
Mali jih namreč potrebuje, pa bi mu jih za RD kupila (sem si jih že ogledala - Cicibanove).

Kakšno navado imate vi glede RD? Za večje otročke razumem, da kupiš tisto, kar si nekako želi, za prvi RD pa otrok še ne zna izraziti želje. Nekaj bi mu rada podarila seveda in mislila sem na sandalce.:zmeden: Upam, da ne bom izpadal čudna :ups:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
28.5.2005 8:28:17   
tesa
Zakaj čudna?;)
Dokler otrok še nima svojih želja, mu pač kupiš kar trenutno potrebuje.
Jaz bom mojemu za eno leto kupila poganjalca ali tricikel. Eno verjetno že zdaj, drugo pa za rojstni dan.:)-
Lp:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2005 9:18:00   
HuAnita
Dobra idaja. Sem itak za uporabna darila, tudi za starejše otroke in odrasle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2005 9:24:20   
CatJa
Po moje je tudi najboljse, da mu kupis, kar potrebuje. Pri nas so vsi ze vnaprej povedali kaj bo dobil, tako, da nama navsezadnje ni preostalo drugega, kot da mu kupiva kaksno igraco in soncna ocala.
Je pa dobil dvoje ceveljckov, bazencek, obroc za kopanje, gugalnico, samokolnico s "pripomocki" za na vrt, knjigo s pravljicami, pizamico, trenirko,... V glavnem, same "potrebne" stvari, tako, da je potem ze nama skoraj zmanjkalo idej.
Malemu je itak vseen za :darilo::darilo::darilo:, za :torta:, samo, da ga imajo radi ljudje okol njega.

Pa lepo praznovanje! :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2005 10:00:36   
Olivija
Midva sva ji za prvi rd kupila vlakec od Tommyja in je bla totalno navdušena (je okol 3000 SIT, se nama res ni zdel drag). Najbolj vesela je bila pa gumijastega konjička za skakati, ki ga je dobila od moje prijateljice, še danes ne morem verjeti, kako je je objemala in lubčkala - tako da nekaj še vseeno imajo od igrač.

Je pa oblekce dobila od ostalih sorodnikov, zato sva se potem midva odločila za igračo in knjigico.

Ne zdi se mi pa nič čudno, tudi če mu kupiš čeveljčke, itak jih rabijo pa še tako drage so...:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2005 10:56:49   
Taša
Mi že od nekdaj več ali manj kupujeva uporabna darila.. kej za oblečit, kakšne čeveljčke....zaenkrat ni nobenega nezadovoljstva tudi pri Niki ne...Igrač tak itak dobi za božička, miklavža in od sorodnikov...pa tega je zmeraj preveč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2005 13:27:37   
Pia73
Moje mnenje pa je, da bi mu čeveljčke itak kupila. Jaz mojemu pa tudi drugim otrokom kupim vedno tudi kaj za njihovo zadovoljstvo. Običajno kupim nekaj uporabnega in kakšno igračo primerno starosti otroka. Včasih recimo samo barvice in zvezek dodam, če je bila uporabna stvar draga. Vsak po svoje,.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2005 13:34:21   
frutka_
Moj dobi za RD rojstvodnevno zabavo in torto pa morda še kakšno slikanico, ker ima full rad knjigice.

Čeveljci se mi zdijo super darilo, saj pa jih potrebuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2005 14:15:18   
polona2
Midva sva ji kupila tricikel ter gugalnico, prve čeveljce pa je "častil" dedek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2005 15:25:08   
Anonimen
Ne vem, meni se zdi fino, da se otroka navadi, da je rojstni dan vauuuuu, nekaj finega in da je takrat zelo vesel. Zato jaz raje kupim igračko. Čevlje bi itak dobil, za kakšno večjo igračko je pa rojstni dan res dobra priložnost. Jaz mu takrat pač kupim tisto, kar mu sicer ne bi. Za 1. rojstni dan smo mu kupili topogan in konjička (ki se ga da poganjat ali pa se gujsa).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2005 21:27:28   
Anonimen
jah js tut mislm, da čevlji niso neko vau darilo. ok so, če si ne morte privoščit in čevljev in neke igračke recimo. čevlje bo rabil tako al pa tako in mu jih moraš kupit, darilo je pa nekaj kar ni mus. midva bova naši kupla za 1. roj dan tricikel.

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2005 22:04:52   
BARBARA R.
Namen smo imeli tobogan, pa ga je že prej dobila. Odločila sva se za nahrbtnik za nošenje Kristine, si delimo stroške z mojimi in moževimi starši. Ker pa jaz nebi bila jaz če nebi bilo pravega darila, je dobila še majhnega mehkega dojenčka. Ja, je že dobila. Ravno danes sem začela razmišljati kaj bom pa, ko bo res rojstni dan? :zmeden:

:muca:

Jaz nisem za to da starši kupijo za RD, kar je treba tako ali tako kupiti. Samo, ker je prvi, ko otrok niti ne ve, pa ti nahrbtniki so taaaaaaaaakoooooooooo dragi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2005 8:22:00   
Anonimen
Sploh ni problem v tem, da nimam denarja za drugačno darilo. Kupila bi mu lahko marsikaj, ampak kupovat nekaj tja v tri dni mi je brez veze.

Sorodniki so namreč že povedali, kaj mu bojo kupili (tricikel, gugalnica, tobogan, bazenček, kanglice, lopatke, oblekce, avtomobilčke...) in zdaj se mi zdi brez veze, da mu še jaz kupujem podobne stvari, ko bo pa že od ostalih vsega dovolj dobil.

Zato sem spraševala glede čevljev.
Sicer sva jih pa že kupila in Filip jih je bil zelo vesel. Jih imam v albumu:bravo:

Frutka, krasno darilo je rojstnodneva zabava in tortica. Tudi to imamo drug vikend v načrtu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2005 10:12:13   
CatJa
Kristina, lepe ceveljcke ste kupili!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2005 10:30:28   
frutka_
Kristina res so lepi. Itak ima Ciciban same lepe modele.

Ja, midva pa sva se odločila za RD zabavo, z vsemi vabili in tortico pa s klobuki in okrašenim stanovnajem. Tako da se bo dogajalo kar dober teden prej. V bistvu se otrok še nekako ne zaveda kaj se dogaja, ampak nekako tako sem si zamislila, da je to prav poseben dan, tudi zame in bi rada da je vse na mestu...z baloni, rožicami, verigami, tistimi malimi klobučki itd..Sicer pa gre za nekakšen občutek, da se dogaja nekaj prav posebnega samo njemu na čast in samo enkrat na leto!

Ja, pa knjigico bova mu kupila kakšno, ker je nor na njih. Kakšno od Epte, ki so zelo kvalitetne.
Pa veeeliko dobre volje in dobrega razpoloženja!

Kristina samo da je Filip zdrav in doma pri vama! V takem primeru je vsaka druga stvar odveč!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2005 10:35:57   
Ajsha
Midva sva ji pa kupila sedež za na kolo in čelado :)

Sicer je pa v končni fazi vseeno, kaj podariš otročičku, mislim da je pomembno, da zadevo lepo predstaviš - v lepem zavojčku in z malo "cirkusa" zraven :)

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2005 11:00:56   
Anonimen
Se strinjam z Ajsha. Meni ni večjega užitka, kot gledati otroka, kako razvija svoje rojstnodnevno darilo in mu potem zažarijo učke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2005 11:09:07   
ZARA
Midva sva ji za 1 RD kupila eno didaktično igračo(tisto k kocke raznih oblik meče vanjo...),pa eno ogledalce ki poje,ker se taaaako rada gleda!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.5.2005 13:29:04   
lefairyon
lepečeveljčke ste ji kupili...
mi smo našemu mišku kupili neke vrste voziček, ki ga lahko rine pred sabo lahko se zloži v igralno ploščo...je bil fajn navdušen...je pa od firme Fisher Price, ki je meni najljubša firma igrač...
lp, nadi:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.5.2005 9:05:50   
spacey
Lepi čeveljčki...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?