|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   opeklina na prstkih
12.7.2009 17:41:20   
mebesa
pozdravljene mamice in očetje z izkušnjami!

naša 22 m stara punčka se je prejšnji teden spekla v kazalec in sredinec (prijela je na el. ploščo, ki še ni bila dovolj shlajena in se toliko opekla, da sta nastala dva mehurjauser posted image user posted image user posted image ). takoj sem ji namazala z ognjičevo kremo in drug dan je imela lepo, je ni bolelo, se ji je že sušilouser posted image . ampak, radovedna kot je, je mehurčka strgala dol do krviuser posted image user posted image user posted image . ni jokala, ampak ima to zelo živo in grdo. spet sem ji namazala in tudi zavezala, ampak vse odstrani, in ranice sta kar naprej živiuser posted image .

povejte mi tisti, ki se vam je kaj podobnega zgodilo, s čim naj ji to namažem in zamotam, da bi preprečila stalno odstranjevanje.user posted image user posted image ranjena je ravno desnica, ki jo najbolj uporablja in ves čas na razne načine to drgne, trga,...

hvala lepa za predloge, ki jih bom z veseljem upoštevala, da bi se ji le do konca ranice zacelile.user posted image user posted image user posted image

pozdravček vsem in uživajte s svojimi dojenčki in malčki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: opeklina na prstkih
12.7.2009 20:10:54   
bina30
Ojej, uboga malčica. 
Za take stvari je pravzaprav najbolje, da se sušijo na zraku, samo pri takih malih, ki samo brožajo po mivki in vodi je to težko.
Jaz bi ji dala gor gazico in ji s povojem fajn povila, v bistvu celo rokico, celo zapestje.
Ne vem, poskusi tako, da se bi ji čez noč kar najbolje pozdravilo in ji čist malo povij neko gazico čez in ne hansaplasta, ker rana ne diha.

(odgovor članu mebesa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2009 20:48:00   
Paštetka
lepoo pustit, da se suši in z ničemer mazati.

Tudi, ko je opeklina, je najboljše, dati pod mrzlo vodo in z ničemer mazati.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2009 20:51:22   
Katy78
Za drugič pa nasvet, da svežo opeklino ne mažeš z ničemer, ampak hladiš pod mrzlo vodo kolikor dolgo se le da. Še najbolj pomaga, preverjeno na meni. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2009 20:51:46   
Katy78
Aha, vidim da je Paštetka isto napisala. user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2009 21:31:02   
Najaa
Jaz sem si opeklino mazala z ribjim mazilom. Je pa dobro, da je čim več na svežem zraku. Sam pri malem otroku je težko, ko lahko ves čas kaj prčka tam okoli in naredi še več škode. Tak da jaz bi ji čez dan zavila, čez noč pa pustila odprto.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2009 21:33:41   
mebesa
hvala vam za pomoč,
naj pa povem, da sem opeklino dolgo časa hladila pod mrzlo vodo, medtem ko je pupica ves čas jokala. šele čez čas sem ji namazala z domačo ognjičevo kremo (ki je za nas res odlična, jo največ uporabljamo za opekline, udarnine, bolečine,... in ful pomaga) in po tem ni več jokala, je opeklino ublažilo. drug dan je (na žalost) dol strgala mehurček in to je bolj zapacano. opažam pa, da moram ves čas biti ob njej in ji preusmerjati pozornost od rane stran. upam, da bo kmalu ranica minila in bom naslednjič še bolj previdna kot sem sicer. ampak, tega res ni nikoli dovolj.

srečno vam pri varovanju svojih otročkov

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2009 21:39:02   
end1
moja deklica je pri treh leti poskusla če res peče in si celo roko gor prilimala, pa je  nisem uspela ubrant. Pomagali sm ji z veliko veliko hladne vode (dobro da ni bilo sušno obdobje), pol pa mal namazala z Bepantenom in se ji je lepo pozdravlo.

(odgovor članu mebesa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?