|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V katerem krogu zanositev z o testi?
11.7.2009 14:18:11   
Anonimen
Prosim tiste, ki ste uporabljale o teste, če mi lahko napišete v katerem krogu ste zanosile ob uporabi testov oz. ob točni napovedi o ?

Predpostavka je torej, da ste vedele kdaj točno je ovulacija in ste takrat user posted image , in seveda potem ugledale user posted image . Kdaj ste torej ugledale user posted image  oz. v katerem krogu vam je uspelo?

Hvala za odgovore.

Sprašujem pa zato, ker midva uporabljava o teste že več kot leto dni, in tako user posted image  točno takrat in se še ni prijelouser posted image  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V katerem krogu zanositev z o testi?
11.7.2009 16:31:47   
ziva1
Hojla. Jaz jih uporabljam 4 mesece pa še vedno nič. M imam na 25 dni, s tem da je O vedno na 13 ali 14 dan, in potem M čez 11 oz. 12 dni. Mislim, da je nekaj narobe ker imam tako kratko ovul. fazo. Ta mesec bom kar na lastno pest uporabila tablete Prometrium, mogoče imam premalo progesterona, kolikor sem prebrala ne more biti kaj narobe, četudi mi ne rata. Kdaj imaš ti M in O potem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2009 22:34:06   
isabeaux
emmm...sem že na upajmo skupaj odgovorila...pa kopiram...

pri sinku, nama je ratalo v prvo - prvi krog, ko sva uporabljala o teste...sedaj pa je že 16. krog...pa ne ratauser posted image user posted image

tko da kdo ve kaj nam je ta narava namenilauser posted image user posted image

Pravijo, da gre v tretje rado....no pri nas očitno ne....pa vseeno upamo na tretji+ :)

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2009 8:28:01   
JanaB
Nama je uspelo v 6. krogu, ko sva uporabljala O teste, ki bili pozitivni nekje od 10. - 13. dne. Cikluse imam na 25.-26. dni. Sem pa zraven spremljala tudi beljakasto sluz, ki se je vedno pojavila dan ali dva pred pozitivnim O testom. Orientirala sva se tudi na to, da pri večini žensk do O pride 12.-16. dan pred M (kot pravi dr. Pušenjak). Je pa tole navkljub vsem testom in štetjem dni ena velika loterija. Lahko vse super naciljaš pa ne bo nič, ko pa si misliš, je bil bolj slab timing se bo pa prijelo. Ne bom pametna, ker sem prepričana, da že same veste kako to gre user posted image
Veliko sreče vam želim user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2009 16:35:16   
Hana76
Jaz sem jih v dveh letih mogoče 5 mesecev, pa ni uspelo. Maja pa mi takrat, ko bi naj imela O, ni nič pokazalo in sewm jo očitno imela takoj po user posted image , ker sem zdaj noseča zuser posted image user posted image . Mogoče poskusita kakšen mesec res takoj ko je pač higienično, pa moj nasvet - pouser posted image  počivaj nekaj minut + keglove vaje (jaz sem jih delala samo maja in nama je po več kot 2 letih ratalo=

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2009 16:38:33   
giotti
Pri nama se je zgodilo v 2. krogu z O testi, ampak menim, da to ni bilo povezano in bi se zgodilo tudi sicer, ker sicer je to bil 9. krog in statistično je bil že počasi čas (zdrav par naj bi v roku enega leta zanosil), da se kaj zgodi.
Srečno user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.