Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V katerem krogu zanositev z o testi? 11.7.2009 16:31:47
|
|
|
|
ziva1
|
Hojla. Jaz jih uporabljam 4 mesece pa še vedno nič. M imam na 25 dni, s tem da je O vedno na 13 ali 14 dan, in potem M čez 11 oz. 12 dni. Mislim, da je nekaj narobe ker imam tako kratko ovul. fazo. Ta mesec bom kar na lastno pest uporabila tablete Prometrium, mogoče imam premalo progesterona, kolikor sem prebrala ne more biti kaj narobe, četudi mi ne rata. Kdaj imaš ti M in O potem?
|
|
|
|
RE: V katerem krogu zanositev z o testi? 11.7.2009 22:34:06
|
|
|
|
isabeaux
|
emmm...sem že na upajmo skupaj odgovorila...pa kopiram... pri sinku, nama je ratalo v prvo - prvi krog, ko sva uporabljala o teste...sedaj pa je že 16. krog...pa ne rata tko da kdo ve kaj nam je ta narava namenila _____________________________ Pravijo, da gre v tretje rado....no pri nas očitno ne....pa vseeno upamo na tretji+ :)
|
|
RE: V katerem krogu zanositev z o testi? 13.7.2009 8:28:01
|
|
|
|
JanaB
|
Nama je uspelo v 6. krogu, ko sva uporabljala O teste, ki bili pozitivni nekje od 10. - 13. dne. Cikluse imam na 25.-26. dni. Sem pa zraven spremljala tudi beljakasto sluz, ki se je vedno pojavila dan ali dva pred pozitivnim O testom. Orientirala sva se tudi na to, da pri večini žensk do O pride 12.-16. dan pred M (kot pravi dr. Pušenjak). Je pa tole navkljub vsem testom in štetjem dni ena velika loterija. Lahko vse super naciljaš pa ne bo nič, ko pa si misliš, je bil bolj slab timing se bo pa prijelo. Ne bom pametna, ker sem prepričana, da že same veste kako to gre Veliko sreče vam želim
|
|
|
|
RE: V katerem krogu zanositev z o testi? 13.7.2009 16:35:16
|
|
|
|
Hana76
|
Jaz sem jih v dveh letih mogoče 5 mesecev, pa ni uspelo. Maja pa mi takrat, ko bi naj imela O, ni nič pokazalo in sewm jo očitno imela takoj po , ker sem zdaj noseča z . Mogoče poskusita kakšen mesec res takoj ko je pač higienično, pa moj nasvet - po počivaj nekaj minut + keglove vaje (jaz sem jih delala samo maja in nama je po več kot 2 letih ratalo=
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.