slovenka
|
Midva sva poročena že dobra 3 leta, tako da je bilo normalno, da sva se pogovarjala tudi o bebijih, seveda že pred poroko, ker take stvari pač moraš vedeti o partnerju, kaj si misli.... Potem sem pa jaz pisala doktorat in sem zmeraj govorila, da ko doktoriram, bova imela bebija. Ko sem res, sem takoj mojemu rekla, da ne bova več imela zaščite, on pa je še kar uporabil kondom - ker se ni privadil... no, to je bilo samo enkrat. Potem sva se pogovorila, da sem resno mislila, da nimam kaj odlašati - čeprav je zmeraj kako drugo delo... ampak sem zmeraj vedela, da želim otroka... mojemu pa sem tudi rekla, da ni nujno, da bo zdaj takoj to uspelo, kot si je on predstavljal... tako da sva potem pa začela brez zaščite, potem sem mojemu razložila zadeve okrog ovulacije in kakšna je verjetnost vsak mesec in se je kar zasekiral No, v 2. ali 3. krogu je uspelo in 3 tedne nazaj smo že praznovali 1. RD. Že med porodniško sem začela pisati knjigo in spet govorila, da ko bo končana, bomo imeli 2. bebija. Mislila sem, da bo to naslednje poletje, ampak bo končana že kje oktobra to leto, tako da sva pa sedaj imela spet pogovor z mojim, a bi že imela prihodnje leto - torej na 2 leti razlike - moj bi takoj imel - jaz pa še malo tehtam, malo strah pred porodom, potem pa tudi kako bom dva otročka folgala... - tako da je zdaj moj to malo meni prepustil. Izgleda pa, da bomo počasi spet začeli delati bebija