ronja
|
No, najprej bi se vprašala, kako mu je to ratalo skrivat 10 let, pa kako to, da njegova edina bivša punca nima z njim otrok (zdaj že ima enega, ampak z naslednjim fantom). Sicer pa bi naredila isto: povedala bi mu, da sem noseča, samo da v tem primeru ne bi čakala, da se naspi (normalno bi namreč počakala, da se naspi, ker bi bil bolj vesel ). Glede na to, da imam z njim že 2 otroka, si nekak ne predstavljam, da bi me pri 3. pa zapustil... Če bi bilo pa vse to šele na začetku, potem bi pa naredila, to kar bi si želela: če bi si sama želela otroka, bi ga obdržala. če si ga ne bi, ga ne bi. Ampak glede na to, da sta ga nekak namensko naredila, torej sta si ga verjetno želela, bi ga obdržala. Si zaupam, da bo fant ostal z mano, ne glede na moje stanje, dokler bom pač taka, kakršno ima rad... Razumem pa po svoje tudi njega, da na svoja dejanja v preteklosti ni ravno ponosen in jih seveda ni hotel razlagati novi ljubezni, ker se je bal, da ga zato na bo marala... Bi bilo sicer pošteno, da pove, vendar je lahko to naredil zato, ker te ima rad in se te je bal zgubiti (to je sicer še vedno strahopetno, ampak ne pomeni pa to,d a te bo zapustil). verjetno je ni zapustil samo zaradi otroka, ampak ej bilo še kaj drugega zadaj...
|