|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj bi naredile,ce bi zanosile
10.7.2009 14:36:38   
ronja
No, najprej bi se vprašala, kako mu je to ratalo skrivat 10 let, pa kako to, da njegova edina bivša punca nima z njim otrok (zdaj že ima enega, ampak z naslednjim fantom).

Sicer pa bi naredila isto: povedala bi mu, da sem noseča, samo da v tem primeru ne bi čakala, da se naspi  (normalno bi namreč počakala, da se naspi, ker bi bil bolj veseluser posted image ). Glede na to, da imam z njim že 2 otroka, si nekak ne predstavljam, da bi me pri 3. pa zapustil...

Če bi bilo pa vse to šele na začetku, potem bi pa naredila, to kar bi si želela: če bi si sama želela otroka, bi ga obdržala. če si ga ne bi, ga ne bi. Ampak glede na to, da sta ga nekak namensko naredila, torej sta si ga verjetno želela, bi ga obdržala. Si zaupam, da bo fant ostal z mano, ne glede na moje stanje, dokler bom pač taka, kakršno ima rad...

Razumem pa po svoje tudi njega, da na svoja dejanja v preteklosti ni ravno ponosen in jih seveda ni hotel razlagati novi ljubezni, ker se je bal, da ga zato na bo marala... Bi bilo sicer pošteno, da pove, vendar je lahko to naredil zato, ker te ima rad in se te je bal zgubiti (to je sicer še vedno strahopetno, ampak ne pomeni pa to,d a te bo zapustil). verjetno je ni zapustil samo zaradi otroka, ampak ej bilo še kaj drugega zadaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.7.2009 14:58:39   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

To kar je bilo pred mano me ne zanima iskreno povedano
Pomemben čas je ZDAJ in ne kaj je bilo v preteklosti

A čisto nič? Jaz namreč nikomur ne verjamem, da mu je povsem vseeno, kaj je bilo prej. Meni namreč ni... Me zanima preteklost, ker se po njej sodi prihodnost.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.7.2009 18:00:24   
lananai
Jst bi zaupala v to, kar imata, če verjameš, da je to ljubezen in da si vajinega otroka želi. Saj ne veš, kaj je bilo v preteklosti. Če si s tabo želi ustvariti družino, potem ne vidim ovir. Res, da boli, ker ti ni o otroku povedal prej, ampak to je preteklost, že pred tabo. Še vedno je lahko do tebe boljši partner in do otroka boljši oče, kot vsak drug moški, s katerim bi imela otroka. Kakšna je vajina zveza pa itak najbolje sama veš.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.7.2009 0:21:57   
Anonimen
sama bi na tvojem mestu otroka sigurno obdržala, to sploh nebi blo debate, pa tud če bi bla brez službe. kar se pa njega tiče, pogovorta se o razlogih zakaj je zapustil nosečo punco, včasih res rata iz muhe slon in gre za neko povsem preprosto razlago (nevem, npr da otrok ni bil njegov al pa ne vem kaj...), včasih se tud pojavi kako tako "prijateljsko razkritje" ki je izmišljotina ali pa  namerno zavajajoče povedano (če prav razumem ti je to povedal nekdo drug??). zelo možna razlaga je tko kot je ena dobr napisala, da te ni hotel prizadet in da mu je težko zarad tega. ker ženske rade debatiramo o svojih težavah in analiziramo do detajlov, moški stavri raje pusti pri miru (v smislu bolj drek mešaš bolj smrdi).
pogovori se z njim, verjemi, tudi najboljši prijatelji se lahko izkažejo za vse prej kot to, govorim iz lastnih izkušenj - če ne bi verjela sedaj mojemu možu in raje takrat moji najboljši prijateljici, on sigurno danes nebi bil moj  mož... po letu in pol sem zvedela za kaj se je šlo in kdo je kriv

res premisli in se v miru pogovorta, ker včasih judje zelo burno reagiramo in po nepotrebnem zinemo neumnosti, zaradi katerih ni več poti nazaj. sej boš vidla njegovo reakcijo, je pa res da osebno bi njemu najprej povedala o nosečnosti saj se najbrž od veselja nebi mogla zadržat, ne pa prej iskala nasvete drugih. sicer pa že veš sama. ne čakaj predolgo, da ne bo res od koga drugega izvedel, kar pa tud mislim da ni prav.

upam da se vsem trem izzide tako kot je prav, pa srečno

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
13.7.2009 11:00:25   
baby blue
Otroka bi obdržala... Konec koncev ni on kriv

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.7.2009 13:38:52   
komarka

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

user posted image user posted image user posted image user posted image Česa ni kriv?user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.7.2009 13:48:35   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: komarka

user posted image user posted image user posted image user posted image Česa ni kriv?user posted image user posted image

Za otroka je menda mislila - da ni kriv za dejanja očeta...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.7.2009 14:42:46   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: komarka

hja, verjetno sta za taka dejanja kriva oba, ne samo on, je pa res pametno slišat obe plati zgodbe, preden se nekoga obtoži česarkoli...user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.7.2009 14:48:06   
baby blue
Joj se opravičujem ja malo čudno je bilo napisano... Mislila sem da otrok no oziroma najprej še nerojeni otrok ni ničesar kriv... Tako je bilo mišljeno... 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.7.2009 15:51:28   
FLASK_A
Otroka bi obdržala.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.7.2009 15:55:36   
Andromeda
Obdržala. Oprosti, otrok ni kriv, če mu je foter kreten. Moja mama je bila tudi v taki situaciji. Seveda je zapustiol tudi njo, ker slabič ne zna prevzeti odgovornosti.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.8.2009 23:18:34   
marjetka1975
tudi jaz bi ga obdržala, vsaj pri mojih letih:) če bi se to zgodilo tam pri 20-tih pa ne vem, bi razmislila kako in kaj

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.8.2009 12:19:34   
muška
anonimna kako si se odločila?

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 38
15.8.2009 15:02:21   
škorpijončica

Ojoj, žalostno.. Sta se uspela pogovoriti? Morda stvari niso take, kot so ti povedali.. če pa so, potem pa je res reva in takega tipa itak ne rabiš... za otroka pa..stara sem 20 let, brez službe pa bi ga sigurno obdržala, čeprav nisem ravno proti splavu.. to je samo tvoja odločitev. Verjamem, da se boš pravilno odločila, če se ne boš ozirala na druge in naredila tako, kot se tebi zdi prav.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?