|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj skorja kruha
27.5.2005 14:41:59   
špelica
Pri kateri starosti naj mojemu dam skorjo kruha v roke, da jo malo žveči, da se mi ne zadavi? Se kar malo bojim, da ne odgrizne kakšnega večjega kosa, ima pa samo spodnja dva zobka in še to zelo malo zunaj.

A mislite, da bi bilo 8 mesecev ok?

Hvala za vaša mnenja!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj skorja kruha
27.5.2005 14:51:27   
Anonimen
naša pupa je stara osem in pol mesecev pa sem ji včeraj dala prvič pol žemlje, jo je s takim veseljem jedla, malo prežvekuje, malo pa cuza. ima pa samo en zobek spodaj tako, da po mojem lahko poiskusiš. res pa je, da ga moraš pazit, da se mu kaj ne zaleti

(odgovor članu špelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj skorja kruha
27.5.2005 14:55:17   
frutka_
Mislim da lahko daš kakšen kruhec ali pa žemljo v roko. Lahko pa kupiš tudi kexe od Alete ali Hipp-a, ki se v ustih hitro topijo. Pa še tako majhni so, za rokice.
Jaz običajno malemu kar pol graham žemljice ponudim in to gloda.

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj skorja kruha
27.5.2005 15:31:56   
špelica
Ja, kekse od Aleete sem poskusila, ampak se mi zdi kot da so bili presuhi in trdi, ker ko je dal piškot v usta, ga je kar pol odgriznil in potem na srečo ven izpljunil...Mogoče pa še ne zna glodat? Verjetno se kruh daje kasneje???

Ni bil navdušen, kruh pa mislim, da kar bi, ker zelo sega po njem, ampak saj pravim, se bojim, da mu ne pride kakšen prevelik kos v grlo.:(

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj skorja kruha
27.5.2005 16:24:47   
Natas@
Pri nas sem mu prvič dala kake 14 dni nazaj je je lepo lizal, ter žvečil. Piškote pa tudi prime z rokami ga da v usta in dokler se ne zlomi liže, ko pa ga ima v ustih ga z dlesnimi žveči. Zoba pa nima še nobenega.
Je pa res da pri kruhu včasih celo skorjico porine v usta, pa mu jo vzamem ven. Tako da lahko poskušiš tudi s kruhom, sicer si pa tako ali tako zmeraj zraven ko am je, vsaj jaz si ga ne upam pustit samega ko sam je. Ziher je ziher.

Lp

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj skorja kruha
27.5.2005 21:18:54   
princeska Zala
Jaz sem ji dala kruh(žemljica...) kake 14 dni nazaj in ga je navdušeno sprejela . Na začetku je bolj drobila in se igrala zdaj pa prav lepo je. Smo pa še brez zobkov in ravno tako gre,prav hecno je.:)- Še raje pa ima te baby piškote jih pogloda kot bi rekel keks! Aja stara je pa 8 pa en teden.

lp:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj skorja kruha
28.5.2005 9:54:53   
frutka_
Morda pa poskusi s Hipp-ovimi. Imaš dvojne različne, eni so za najmlajše za po 6.mesecu in drugi za malo večje. Tisti za najmaljše so primerni in topljivi.
Glede na to, da je že velik fantek in da ima dva zobka mislim da ni treba skrbeti, daj mu npr. pol žemljice, pa še enkrat po dolžini razpolovljeno in ko jo papca bodi zraven pa če vidiš da ima prevelik košček kar s prstom idi v usta in mu vzemi ven.
Moj mali je kruho fanatik. Samo kruh bi jedel. In on si zbaše po pol žemlje v usta kot hrček, seveda mu vztrajno jemljem ven ampak enostavno nima občutka koliko.Pazim pač ko je kruh, pa sploh pri vsem kar sam poskuša jesti sem pazljiva.

Dober tek

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj skorja kruha
28.5.2005 14:28:00   
špelica
Hvala vsem in novim dogodivščinam naproti!:sloncek:

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?