Anonimen
|
Prvi otrok je danes star 2leti in skor 4 mes, pa ne prespi noč. Ko je bil mejhn je najprej zamenjal noč in dan, nato smo ga komaj prepričali da je noč za spanje, ne za žur. Kljub vsemu se je zbujal na 2 uri, včasih na uro. Se podojil in zaspal nazaj. Sedaj v drugo sem rekla, da slabše že ne more biti od vstajanja 100x na noč... pa sem se tooooolk uštela... Na začetku smo že prespali prvo rundo 4-5 ur, potem se je pa zbujala tam na 2,5-3,5 ure. Luksuz zame, ki tega nisem bila vajena od sina. Danes je slika popolnoma drugačna. Celo noč se premetuje, stoka, prdka in doji. Ko se začne zvijat, če se ne podvizam je jok in stok (seveda se potem zbudi še sin). In to se kr naprej, ampak ne pretiravam kr naprej se zvija, obrača, brca, napenja... delam lahko kar hočem pa med enim in drugim takšnih stokanjem mine max. 1 uro, če je sreča mila, drugače pa tud pol ure ni miru. Posledično je skoz na zizi, skoz je, mleka je dovolj, dude ne mara, po flaški potegne 1-2x in to je to. Včasih pomaga, da jo dam na rame in položim na drug bok, včasih pomga zizanje, včasih nič. Prvi sin je vsaj med obroki spal, tale pa skoz neki. Ma tud sekunde ne spi pri miru, pa tud več k pol ure skup težko? Pa je že tako lepo spala....? Nisem več pametna, pomoč, nasvet pa bi mi prišel prav...
|