Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 13.7.2009 19:39:48
|
|
|
|
Erdbeere
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: melanija Mene in moža tudi vidijo gola. Zakaj pa ne, tako že od začetka vejo da smo po spolu različni in jim ni nerodno. podpis Tudi jaz se tukaj podpišem
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 13.7.2009 19:54:07
|
|
|
|
luan
|
Tudi pri nas smo kar se golote tiče precej sproščeni, se pa res ne sprehajamo kar goli po stanovanju.Nimamo še rolet na oknih, zavese pa premalo skrijejo.Sosedom pa se nebi ravno razkazovali. Drugač pa naju mali že od malega spremlja kako se sprehajava gola zvečer predno greva spat in mu je to čist normalno. LP
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 15.7.2009 11:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo goli drug pred drugim. Vendar pa cenim in izvajam čas za zasebnost oz. intimo. Na primer, naša deklica že od 3. leta dalje vedno prosi, da kadar kaka, da je sama v kopalnici. In to upoštevamo. Vidim tudi, da se ji razvija čut za sram (verjetno od zunaj, iz vrtca ipd.) in ji ni več vseeno, če jo kdo vidi golo. Mislim, meni se zdi, da je tak občutek normalen v določeni starosti, in da ga je treba upoštevati.
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 17.7.2009 0:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Razumem, ko so še otroci majhni. Ampak, da bi 30 letni sin, 60 letna mama in ata hodili nagi in se gledali to mi je pa smešno.
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 17.7.2009 22:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
takrat pa bi bil tudi že čas, da gredo "otroci" na svoje, ne?
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 17.7.2009 22:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči ne se niti skrivam in ne razkazujem to je bistvo dobrega odnosa!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?