|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstuacija in rahel +
8.7.2009 15:28:15   
teji
zanima me ali je možno včeraj bi morala dobituser posted image no mela sem nekakšen roza izcedek danes pa sem opazila malo krvi si dam vlozek evo do zdej se ni ulilo  k sem mela pa test doma ga nardim in rahla user posted image no ali lahko kak drug hormon deljuje na to
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstuacija in rahel +
8.7.2009 20:06:50   
Pupa83
teji, + je +...torej čestitke, očitno si srečka user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2009 11:23:02   
teji
sam me zanima al lahka kakšen drug hormon pokaže + k v teste bol mal vrjamem,se je že zgodl da je kazu + pa je čez 2 dni lilo z mene!!!res pa je da sem zelo utrujena!!!

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2009 14:31:56   
malajka84
Pe meni je tud bil plus....pa se je potem ulilo...tk da...žal rahel plus ni vedno plus.

Naredi test še čez par dni, ne vem, ne se prehitr veselit, nočem te pa zdej....mogoče je, mogoče ni. NAredi test še čez par dni.

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2009 7:50:49   
teji
evo spet se javljam no 1 dan user posted image je bil roza izcedek 2 dan zelo malo 3 dan malo ulilo danes pa spet ničuser posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2009 15:47:56   
teji
zanima me danes naredim test cb+  frst sing-user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2009 0:14:50   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: teji

zanima me danes naredim test cb+  frst sing-user posted image user posted image user posted image user posted image

če je clear blue +, je +++++++++++++++++

čestitkeuser posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2009 16:03:03   
aleunam
če je clear blue +, je +++++++++++++++++

čestitkeuser posted image user posted image

A to je 100%? Je CB kateri že pokazal rahel +, pa vseeno ni bila noseča?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2009 16:25:19   
Anonimen
ne ni 100 %...je baje 99 %...no in jaz sem tisti 1 %, ker mi je že 2x pokazal konkreten +, pa je prišla potem z dvodnevno zamudo user posted image  in to obakrat user posted image

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2009 16:29:16   
samantka
Pa še moje vprašanje! Menstruacija mi danes zamuja peti dan, prej redne. Nobenega znaka nimam, ki bi bil podoben PMS-su, prej pa me je vedno že dva dneva prej bolelo. Boli me edino trebuh, precej višje od dela spodaj :). Test danes zjutraj negativen. Ve katera, kaj naj to pomeni???

PS: Pa kaj ti lažejo??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2009 17:44:36   
aleunam
A je mogoče, da imamo v določenem trenutku tega hormona več v sebi ali je res samo v nosečnosti prisoten? Predvidevam, da ne, glede na to, da je toliko lažnih plusov (kolikor vas berem) user posted image ...

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2009 1:44:32   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: samantka

Pa še moje vprašanje! Menstruacija mi danes zamuja peti dan, prej redne. Nobenega znaka nimam, ki bi bil podoben PMS-su, prej pa me je vedno že dva dneva prej bolelo. Boli me edino trebuh, precej višje od dela spodaj :). Test danes zjutraj negativen. Ve katera, kaj naj to pomeni???

PS: Pa kaj ti lažejo??

ne vem koliko časa se trudiš že....ampak koker jaz berem deklte atukaj, je to normalen pojav. na kratko : psiha...tok si želiš otroka, da v umu zasutavljaš M, da ne pride in upaš, da bo PLUS...  zato pa punce pravijo,da ne na to mislit...ravno zaradi tega pojava, ki je zlo pogost....

lahko pa tudi, da je še pramlo hormona...mogoče si pozen zanosila, pa še ne pokaže....sej zato pa pravim, da je teba počakat da zamuja, pol pa če ni, se počaka še kaki teden dni, če pa še pol ni, pol pa težko, da bo..

... čeprav so seveda izjeme, ki se jih vedno najde, ko je eni 4 tedne zamujal pa ji ni in ni pokazal plus...pol pa ji je...

sam to so bolj izjeme....

upam, da JE, kljub temu, da VEM, da je TEŽKO, sam tko je...me se preveč živciramo... samo to je eno obdobje, ko tle gor visiš cele dneve in vsak znak te mot, pol pa po parih mesecih tega, se tega nevaličaš in si vzameš frej, ker tak tempo težko zdržiš...

in koliko zgodb sem že brala, ko so psihirale babe po leto dni, se naročile k dohtorju po enem letu, da niso mogle zanosit...in še pol je pa 2 dni pred dohtorjem zvedla, da je noseča.... zato ker je odklopla psihično...

lahk ti seksaš ne vem koliko pa ne bo...lahk ti seksaš ful malo pa je lahko...pač ni pravila...zato pa traja vse to tako dolgo, k sprobaš vse....in ko sprobavš VSE česar se lahko spomneš in še ko ni, potem obupaš in pošlješ vse v K.... in si misliš " ko bo, pač bo" ali pa ko bo bog dal, te ga bom imela"...ampak enkrat Bo...mogoče ne naslednji mesec, mogoče ne naslednjo leto...ampak BO...in to je edino važno, da BO!

tega se držiš pa potem gre nekako lažje čez vse to..

pol si pa vmes nabaviš psa malega, da ne misliš toliko na TO...:))))

jah, vsak par po svoje išče kanale za sprostitev teh razočaranj...

user posted image user posted image   sej bo, sam pozitivno-.....čeprav vedno pač pozitevn ne moreš bit...važn pa, da ko nisi, da se fajn zjokaš, skričiš in potem greš lažje dalje...

< Sporočilo je popravil mojca345 -- 18.7.2009 1:46:49 >

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2009 16:46:49   
samantka
Zdravo!
Ou, si se res potrudila z odgovorom, hvala. Ne vem več kaj si naj mislim, mogoče je res samo psiha, ker bi test pol menda pokazal. Danes je 7 dan zamujanja, zdaj grem na dopust, mogoče pa se tam prikaže :)! Upam, da res bo. Mora biti enkrat :)
Tnx za odogovor!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?