mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: samantka Pa še moje vprašanje! Menstruacija mi danes zamuja peti dan, prej redne. Nobenega znaka nimam, ki bi bil podoben PMS-su, prej pa me je vedno že dva dneva prej bolelo. Boli me edino trebuh, precej višje od dela spodaj :). Test danes zjutraj negativen. Ve katera, kaj naj to pomeni??? PS: Pa kaj ti lažejo?? ne vem koliko časa se trudiš že....ampak koker jaz berem deklte atukaj, je to normalen pojav. na kratko : psiha...tok si želiš otroka, da v umu zasutavljaš M, da ne pride in upaš, da bo PLUS... zato pa punce pravijo,da ne na to mislit...ravno zaradi tega pojava, ki je zlo pogost.... lahko pa tudi, da je še pramlo hormona...mogoče si pozen zanosila, pa še ne pokaže....sej zato pa pravim, da je teba počakat da zamuja, pol pa če ni, se počaka še kaki teden dni, če pa še pol ni, pol pa težko, da bo.. ... čeprav so seveda izjeme, ki se jih vedno najde, ko je eni 4 tedne zamujal pa ji ni in ni pokazal plus...pol pa ji je... sam to so bolj izjeme.... upam, da JE, kljub temu, da VEM, da je TEŽKO, sam tko je...me se preveč živciramo... samo to je eno obdobje, ko tle gor visiš cele dneve in vsak znak te mot, pol pa po parih mesecih tega, se tega nevaličaš in si vzameš frej, ker tak tempo težko zdržiš... in koliko zgodb sem že brala, ko so psihirale babe po leto dni, se naročile k dohtorju po enem letu, da niso mogle zanosit...in še pol je pa 2 dni pred dohtorjem zvedla, da je noseča.... zato ker je odklopla psihično... lahk ti seksaš ne vem koliko pa ne bo...lahk ti seksaš ful malo pa je lahko...pač ni pravila...zato pa traja vse to tako dolgo, k sprobaš vse....in ko sprobavš VSE česar se lahko spomneš in še ko ni, potem obupaš in pošlješ vse v K.... in si misliš " ko bo, pač bo" ali pa ko bo bog dal, te ga bom imela"...ampak enkrat Bo...mogoče ne naslednji mesec, mogoče ne naslednjo leto...ampak BO...in to je edino važno, da BO! tega se držiš pa potem gre nekako lažje čez vse to.. pol si pa vmes nabaviš psa malega, da ne misliš toliko na TO...:)))) jah, vsak par po svoje išče kanale za sprostitev teh razočaranj... sej bo, sam pozitivno-.....čeprav vedno pač pozitevn ne moreš bit...važn pa, da ko nisi, da se fajn zjokaš, skričiš in potem greš lažje dalje...
< Sporočilo je popravil mojca345 -- 18.7.2009 1:46:49 >