|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen in O testi
27.5.2005 12:22:31   
cica
Pozdravljene ,,,,
Ta mesec sem jemala klomifen in test za O je pokazal pozitivno 16 dan. Ponavadi je O od 8 do 11 dan. Je temu kriv klomifen? Test sem naredila slučajno, saj ta mesec ne smem zanositi zaradi HSG ja. Lepo se imejte in veliko:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   klomifen in O testi
27.5.2005 12:33:59   
marrusa

cica,zakaj pa ne smeš zanositi zaradi HSG?
Jaz ga imam nasljednji teden,a potem v tem cilusu ne smem zanosit?

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   klomifen in O testi
27.5.2005 12:36:06   
anadejka
Cica,kdo ti je rekel da ne smeš zanosit???Pa zakaj????A si imela kšne težave po HSG????

Ravno po HSG-ju je najboljš čimveč :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:saj imaš prepihane jajcevode in s tem še več možnosti za zanositev!!!Pa zakaj pa potem ješ klomifen????

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   klomifen in O testi
27.5.2005 12:38:28   
cica
marrusa, zanositev v ciklusu HSGja odsvetujejo, ker je bilo jajčece obsevano. Zdravnik pravi, da je sicer obsevanje minimalno, a vseeno odsvetuje. Če pa se zgodi, nič zato. tak je bil nasvet dr. Voglerja.
Jaz se tega držim, saj veš... da ne bi bilo kaj nar:zmeden2:obe in bi si očitala...!

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   klomifen in O testi
27.5.2005 12:40:09   
cica
Klomifen je zaradi hormonskih testov. Kaj tebi niso odsvetovali zanositve ob HSGju!?

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   klomifen in O testi
27.5.2005 12:42:34   
cica
Klomifen se slučajno sovpada s HSG, ker sem ta mesec delala tudi hormonske teste. Upam, da mi jih bo predpisal tudi naslednji mesec ko bomo:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   klomifen in O testi
27.5.2005 12:49:18   
marrusa

Moja prijateljica je isti mesec,ko je imela HSG zanosila in ima danes zdravega otročeka.
Nobeden ji ni rekel,da ne sme zanosit.Še ginekolog ji je rekel,da je prve mesece po HSG največ možnosti.
Verjetno,da se mnjenja od bolnišnice do bolnišnice razlikujejo.

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   klomifen in O testi
27.5.2005 12:49:44   
anadejka
Prvič slišim za kaj takega...........ko so meni delali HSG,je bilo takoj po :hudicek:,ko itak ne more bit nič.

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   klomifen in O testi
27.5.2005 12:50:35   
anadejka
Maruša se popolnoma strinjam s tabo!!!

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   klomifen in O testi
27.5.2005 12:54:56   
cica
Če bi jaz to vedela, bi ta mesec :sloncek: s polno paro, tako :zmeden2:!
Škoda, da vas nisem prej povprašala. NO pa še za lomifen mi povejte, je O zaradi klomifena tako pozn??

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   klomifen in O testi
27.5.2005 13:01:01   
biba77
O 16. dan sploh ni tako pozno. Cisto normalno za 28-30 dnevne cikluse.
In sploh obicajno za Klomifen. Meni je G rekla, da jo bom imela med 16. in 19. dnem in tako je bilo. :)

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   klomifen in O testi
27.5.2005 13:15:34   
anadejka
Meni je Klomifen tudi prvi mesec podaljšal ciklus za tri dni.Kar pomeni da sem tudi jaz imela O malo kasneje.To se rado naredi na Klomifenu in ni nič takega.

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

oktober
dapeal

Katero ime bi izbrali za fantka?

Max (33%)

Alex (26%)

Tinijan (8%)

Leo (20%)

Kris (14%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!