|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 11:18:48   
Marina_
Ja kot sem napisala je CB pokazal rahel+.Ker še vedno ni sem naredila "low cost" test in nič ni pokazalPotem sem se pogovarjala s Krko(glede CB-ja) in so mi povedali ,da ta test nikoli ne pokaže + če ni nosečnosti-zmoti se lahko edino če je -(v tem primeru je možna nosečnost in je rezultat lažen)
No moram pa povedati da se mi doli nekaj zelo dogaja-imam krče-pekoče.To imam že 3 dni.Pred sem imela te krče mogoče eno uro in je pol že prišla-zdaj imam krče, pa je že 4 dan ni.To se mi dogaja prvič!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 11:24:12   
aljča
Kaj pa če bi šla v labaratorij dat kri???Pejt do svoje g.naj ti da napotnico za lab.Jaz pa stiskam pestke, da si vesela:nosecka::nosecka::nosecka:
l.p:Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 11:25:38   
Marina_
Ja danes sem klicala svojo G pa je žal v operacijski.Sestra pa nič ne more:zmeden:Je pa tudi sestra potrdila rezultat CB-ja.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 11:29:55   
aljča
Aha, sam boš itak morala do nje da boš čist 100%.Tisto napotnico za lab.ti bodo pa že napisale ane?!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 11:29:57   
Neža81
Frizerka ... veš ka mam jaz dans oblečeno na nogah?!

****ŠPANARCE!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Pa ti si 100% nova :nosecka:.

Neža

P.S. Še eno uro in konec službe za ta teden. Jupiiiiiii!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 11:33:32   
Marina_
Ja Neža jaz tudi čutim tako..........

ha ha pa lep vikend

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 11:33:55   
Gea1
Probi še Baby check mini, ki je baje full občutljiv ali pa pejt v laboratorij.

Vso srečo, da bo pokazalo, da si :nosecka:. Čeprav jaz že sedaj mislim, da si. :bravo:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 11:55:00   
anadejka
EEjjjjj frizerka pa to je supppper.Pa kwa sploh dvomiš,ti si naša nova bodoča mamica:bravo::bravo::bravo::bravo:

ČESTITKE srečka :nosecka::bravo::bravo::bravo:

Ejjjj sam zdej se pa ne boš mogla več z Nežo v hruški vozit,da ne bo tvojo :duda:prerukalo;)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 11:59:56   
Marina_
Ja andrejka hvala-bo pa prišel čas, da vam bom povedala zakaj dvomim(si pa nekatere že lahko mislite)No je pa zdaj najbolj pomembno kaj jaz čutim;)

Z hruško se pa nebom vozla-pa saj me še sploh ni povabla:grrr:neža neža ti ti

Hvala vsem, ki ste mi bile v podporo (in tudi tistim zaradi katerih sem začela dvomit)

Lep pozdrav Frizerka(bom zdaj enkrat med vikendom menjala nic:))

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 12:02:59   
simonas
Frizerka :bravo::bravo::bravo: Očitno je druženje z našimi :nosecka: delovalo, pa smo se malo nalezle.

Meni je od danes naprej uradno slabo:( ampak tako vsaj vem da se nekaj dogaja ;):bravo::)-:duda:.

Mogoče pa bi se midve vseeno šle vozit z Nežo. Morda pa bo najinim :duda: ugajalo rukanje in hopsanje v hruški...

Simona

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 12:10:16   
anadejka
Ejjjj frizrka men pa zdej ni nč jasn zakaj bi ti dvomla.A sm jest kej zamudla???:ups:

Zame boš ti zmer frizerka;)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 12:13:10   
Marina_
Ja idi malo nazaj pogledat;)aja kaj nisi pogledala slikice?

No saj se boš novega nica tudi navadla

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 12:21:16   
anadejka
Ja sorry res nimam več tok časa da bi vse prebrala...kam nazaj?a si že kje odprla temo?:ups:

bom šla pogledat...............drgač pa jest še zmer držim :miska::miska::miska:da ta tvoj + predstavlja enga lepga zdravga :duda: in ga boš čez 9 mes.že pestvala:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 12:33:15   
anadejka
Ahaa O.K.....sem šla pogledat,pa vidim kje je problem....žal na slikici tut jest vidm bolj - :(,ampak,to je slikca na ekranu,v resnici v živo sigurn čist drgač zgleda:miska:.Da boš sigurna se pa hitr obuj,pograbi torbico in šibaj v zdravstveni dom v labaratorij.Tam bo takoj konec vseh tvojih dvomov in se ne boš več mučno spraševala kaj se dogaja.

By the way....a si mogoče ti meriš bazalno temparaturo?Če bi si jo,bi sama takoj vedela če si nosečka že zjutraj.Ampak ti res pejt v ZD.

Vso srečo!!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   CB pokazal rahel+.
27.5.2005 12:46:41   
PiaM
Počakaj še vsaj 3 dni in ponovi test, če ne, pa res probaj dat kri ali it do G.Nekaj se definitivno dogaja pri tei in močno držim :miska: da bo vse dobro še naprej!
:rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   CB pokazal rahel+.
29.5.2005 15:20:05   
Anitka
Čestitke še z moje strani!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   CB pokazal rahel+.
20.6.2005 21:43:16   
Marina_
'Lifegaurd'

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?