scorpiogirl
|
če imaš potrdilo, se ne sekirat kar se pa politike tiče ... se ne strinjam s tem, kar počnejo ... oziroma me je groza, kaj počnejo, tako da sploh nočem več sledit tem zadevam (glavo v pesek, pa je ) ... mi grejo pa na nek dotičen organ tisti, ki mislijo živet od socialne podpore če res hočeš (pa ne leti nate) delat, se delo dobi. mogoč ne bajno plačano, ampak delo je. res mi grejo pa blazno na živce tisti al pa tiste, ki nočejo delat oziroma mi sicer delali, če bi bla plača nevemkakšna, "za tak denar sem pa raje doma" , pol pa bentijo nad tem, kolk je socialna podpora premajhna. v naši ljubi državici je že tle veliiiiiiiiika napaka ... namesto, da se do onemoglosti podpira lenuhe (v veliki večini je točno to razlog za veliko nezaposlenost, ne pa pri vseh, da ne bo pomote), bi bila lahko minimalna plača taka, da bi dva zaposlena lahko normalno preživela svojo družino. Se mi res zdi veliko huje in čist nedopustno, da sta oba zaposlena, pa še vedno nimata dovolj za dostojno življenje, ker so stroški stanovanja visoki, pri vseh podporah in subvencijah gladko padeš skoz, ker imaš povsod lih mal preveč ... na vseh koncih se pa trudijo pomagat tistim, ki se jim ne da delat ... pa hodijo na socialno pa RK pa Karitas ... nekje plačajo položnice, drugje dobijo hrano, oblačila ... pa še socialno podporo ... sej res, zakaj neki smo eni taki osli, da sploh delamo no, sm se mal raz**** ... pa ni treba brat