|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izgubljena vloga
7.7.2009 16:45:28   
Anonimen
zanima me, kako bi ve reagirale če bi v vrtcu, v katerega ste vpisale svojega otroka, izgubili vašo vlogo....namreč to se je zgodilo meni. itak da sem besna kot ris, enostavno sem zdej zgubila popolnoma vso zaupanje, ko pa sem misla, da so mal bolj organizirani. user posted image

no pol pa tolk o dvigu natalitete. politiki se nej kr sami to menjo pa to prakso izvajajo kje drugje. ko pa mati želi potem otroka vpisat v vrtec pa ni prostora, ostaneš na čakalni listi, ki pa so ponavad tako dolge, da tisto leto itak  ne dobiš mesta, no, se najdejo izjeme, ne rečem, vendar si moreš prej že dobr obelit glavo kam dat do takrat otroka v varstvo. aha pa še to, o dvigu natalitete. kaj nej potem nardi brezposelna mamica, ki more shajat od socialne ki jo dobi 170 evrov na mesec? s takim denarjem se še stroškov ne pokrije, ka šele kakšno najemnino....user posted image  user posted image

podajte svoje mnenje, tut kritike dobrodošle.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izgubljena vloga
7.7.2009 16:48:28   
blaža
Jaz vedno vlogo pošljem priporočeno. In tako imaš dokaz, da si jo res poslala. če so jo izgubili, je to pol njihov problem in imaš krito, da si jo poslala.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2009 16:49:17   
Anonimen
ja, žalostno je to ker sem šla osebno v vrtec napisat vlogo in imam celo potrdilo...

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2009 16:50:42   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: tinymaliny

ja, žalostno je to ker sem šla osebno v vrtec napisat vlogo in imam celo potrdilo...

Potem pa sploh ne vidim problema. Tvoj problem morajo rešiti. Pošlji novo vlogo z dopisom.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 7.7.2009 16:51:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2009 16:54:10   
CatJa
Jaz bi jim tako dolgo mahala s tistim potrdilom, da bi jo čudežno našli oz. ga sprejeli, kakor vejo in znajo.

Ne vem pa kaj ima malomarnost uslužbenke/uslužbenca veze s politiko.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2009 16:56:23   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: tinymaliny

zanima me, kako bi ve reagirale če bi v vrtcu, v katerega ste vpisale svojega otroka, izgubili vašo vlogo....namreč to se je zgodilo meni. itak da sem besna kot ris, enostavno sem zdej zgubila popolnoma vso zaupanje, ko pa sem misla, da so mal bolj organizirani. user posted image

no pol pa tolk o dvigu natalitete. politiki se nej kr sami to menjo pa to prakso izvajajo kje drugje. ko pa mati želi potem otroka vpisat v vrtec pa ni prostora, ostaneš na čakalni listi, ki pa so ponavad tako dolge, da tisto leto itak  ne dobiš mesta, no, se najdejo izjeme, ne rečem, vendar si moreš prej že dobr obelit glavo kam dat do takrat otroka v varstvo. aha pa še to, o dvigu natalitete. kaj nej potem nardi brezposelna mamica, ki more shajat od socialne ki jo dobi 170 evrov na mesec? s takim denarjem se še stroškov ne pokrije, ka šele kakšno najemnino....user posted image  user posted image

podajte svoje mnenje, tut kritike dobrodošle.

glej, če imaš potrdilo, je to to.

in izgubljena vloga nima res nobene veze z višanjem natalitete, ker jo zgubi samo en človek, ki je človek in se kaj takega hitro zgodi. zato pa je vredno vedno dobiti neko potrdilo, da smo nekaj oddali, poslali....še najbolje je pošiljati take zadeve s povratnico.

in namesto da tu šiziš čez vse, usmeri to energijo v iskanje zaposlitve in takoj boš mela par problemov manj. nekaj pa tudi večuser posted image  

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2009 17:01:52   
Anonimen
sem zaposlena. a pol sem pa verjetno sam js tista ki se ne strinjam z vso politikouser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2009 17:03:48   
rija
aja....ti se za druge razburjašuser posted image user posted image user posted image

se ne strinjam s politiko. spremeniti je pa tudi ne morem.

torej je vsako besnenje nad tem izguba dragocene energije, časa....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2009 17:06:33   
Anonimen
ma ja mal se morem še druge zavzet, pa pojamrat namest njih. pa sej bo, se je moja jeza že polegla. neki bomo že ukrenal, sam ne zdi se mi pa prav in lepouser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2009 17:07:40   
rija
****.t ga....se zgodi. ampak če imam potrdilo v roki, se za take stvari ne sekiram. bodo že uredili.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2009 17:08:03   
miapia
tinymaliny, jaz se strinjam s tabo. Z možem sva oba zaposlena, porodniška je itak vse skupaj za en k..., tekoči stroški so ulala, plače pa nikamor, vrtcev ni, babice oz. naše mamice so še zaposlene, službe so od zore do mraka, vsi se zgovarjajo na recesijo, država zapravlja naš denar, v pediatrični kupujejo umetne rože za banalne vsote, ni pa denarja za boge otročke. Katero temo bova ubrali? Drugače jim pa v vrtcu kar napni, če imaš potrdilo. kaj se pa grejo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2009 17:11:46   
Anonimen
sm vesela da vsaj nekdo misli kot js. v vrtcu bom pa šla do konca, da razčistim zadevo, ker tak se pa ne mormo it.

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.7.2009 17:12:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

tinymaliny, jaz se strinjam s tabo. Z možem sva oba zaposlena, porodniška je itak vse skupaj za en k..., tekoči stroški so ulala, plače pa nikamor, vrtcev ni, babice oz. naše mamice so še zaposlene, službe so od zore do mraka, vsi se zgovarjajo na recesijo, država zapravlja naš denar, v pediatrični kupujejo umetne rože za banalne vsote, ni pa denarja za boge otročke. Katero temo bova ubrali? Drugače jim pa v vrtcu kar napni, če imaš potrdilo. kaj se pa grejo?user posted image

tak ko si rekla, država zapravla naš denar....

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.7.2009 17:22:54   
CatJa
Odloči se, čez koga bomo bentili - vrtčevsko administracijo ali politiko. Pač tolk, da bomo tulili v isti rog ...

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.7.2009 19:10:03   
Anonimen
ne bom nč huda če boš komentirala oboje.  če pa nebi smela pod to temo še opombo napisat se pa opravičum.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.7.2009 8:33:46   
scorpiogirl
če imaš potrdilo, se ne sekirat user posted image

kar se pa politike tiče ... se ne strinjam s tem, kar počnejo ... oziroma me je groza, kaj počnejo, tako da sploh nočem več sledit tem zadevam (glavo v pesek, pa je user posted image ) ...
mi grejo pa na nek dotičen organ tisti, ki mislijo živet od socialne podpore user posted image če res hočeš (pa ne leti nate) delat, se delo dobi. mogoč ne bajno plačano, ampak delo je. res mi grejo pa blazno na živce tisti al pa tiste, ki nočejo delat oziroma mi sicer delali, če bi bla plača nevemkakšna, "za tak denar sem pa raje doma" user posted image , pol pa bentijo nad tem, kolk je socialna podpora premajhna. v naši ljubi državici je že tle veliiiiiiiiika napaka ... namesto, da se do onemoglosti podpira lenuhe (v veliki večini je točno to razlog za veliko nezaposlenost, ne pa pri vseh, da ne bo pomote), bi bila lahko minimalna plača taka, da bi dva zaposlena lahko normalno preživela svojo družino. Se mi res zdi veliko huje in čist nedopustno, da sta oba zaposlena, pa še vedno nimata dovolj za dostojno življenje, ker so stroški stanovanja visoki, pri vseh podporah in subvencijah gladko padeš skoz, ker imaš povsod lih mal preveč ... na vseh koncih se pa trudijo pomagat tistim, ki se jim ne da delat ... pa hodijo na socialno pa RK pa Karitas ... nekje plačajo položnice, drugje dobijo hrano, oblačila ... pa še socialno podporo ... sej res, zakaj neki smo eni taki osli, da sploh delamo user posted image

no, sm se mal raz**** ... pa ni treba brat user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.7.2009 19:41:38   
Anonimen
se popolnoma strinjam s tabo.....
glede vloge sem pa že urgirala, tak da me res zanima kaj bo.user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?