|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:16:39   
Marina_
Ja kot sem napisala je CB pokazal rahel+.Ker :hudicek: še vedno ni sem naredila "low cost" test in nič ni pokazal:zmeden:Potem sem se pogovarjala s Krko(glede CB-ja) in so mi povedali ,da ta test nikoli ne pokaže + če ni nosečnosti-zmoti se lahko edino če je -(v tem primeru je možna nosečnost in je rezultat lažen)
No moram pa povedati da se mi doli nekaj zelo dogaja-imam krče-pekoče.To imam že 3 dni.Pred :hudicek: sem imela te krče mogoče eno uro in je pol že prišla-zdaj pa je že 4 dan ni.
Ima mogoče katera enak primer.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:20:14   
Lana_s
Najprej čestitke.:bravo::bravo:

Ja ti krči so nekaj normalnega, maternica se širi. Jaz sem tudi M pričakovala, ker sem imela podobne krče samo niso pa bili čisto čisto enaki kot pred M. No pa je ni bilo in sedaj še samo čakam in odštevam dneve kdaj bom zagledala svojega:duda:

Uživaj:rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:21:15   
dory
Tud moje crtice so ble sibke....rezultat znan :)

takih znakov nisem mela,za to bi ti vseeno cestitala v upanju na novega februarcka :)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:23:19   
Marina_
Ja Lana najprej hvala.Meni ni jasno zakaj mi danes ta poceni test ni pokazal:roza::modri::zmeden:Kako dolgo pa lahko pričakujem te krče?Malo me je bilo strah da to ni vredu zdaj pa vidim da je.Še enkrat hvala

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:31:18   
Jančika_
Ti bom povedala nekaj o testih.

Romed mi je pokazal pozitivno, CB kao negativno (še bolj rahla navpična črta kot pri tebi). Yes or No je pokazal negatvino, BC mini tudi (vsakega sem delala kasneje kot prejšnjega). 11 dni po zadnjem testu (47. dan ciklusa) mi je kasetni BC pokazal dve črtici, čeprav je bila testna bolj blaga. Ves čas sem se počutila noseča, vključno s krči, ki jih opisuješ.

Tako da jaz ne vem več, kateremu testu verjeti. Še vedno ne vem, če sem bila takrat, ko sem delala prvi test, že sploh noseča in ali je bil lažno pozitiven - ali pa je edini pokazal pravilno:zmeden:.

Sem dala moj test v album, samo tu je črtica že malo zbledela, slikala sem nekaj ur po tem, ko sem ga naredila, ker prej nisem imela fotoaparata.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:37:26   
Marina_
Sem videla ja.Pa kakšne imaš znake??

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:40:04   
A & T
:rozica:Č:rozica:E:rozica:S:rozica:T:rozica:I:rozica:T:rozica:A:rozica:M:rozica:

Zdaj pa kar pazi nase in na svojo malo pikico in verjemi, noseca si, ceprav ne bos verjela do prvega pregleda.

Cao...:kuza:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:40:49   
Jančika_
Trebuh mi je vrglo ven (to je že tretja nosečnost v enem letu, tako da ni čudno), prsi so se povečale, krči so že ponehali, prejšnji teden mi je bilo slabo, občutki pri seksu so veliko bolj intenzivni. Recimo, da so to znaki:). Pa 50. dan brez M.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:41:26   
Marina_
A & T-jaz si res močno želim da je to to;)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:45:59   
Marina_
Janička tudi jaz imam občuek da mi bo trebuh razneslo tako da niti seksat ne upam:zmeden:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:48:41   
A & T
Frizerka - sigurno je, zato se kar naroci na pregled in uzivaj v nosecnosti. Se pa do prvega pregleda takoooo vlece, vsaj meni se.

Cao :pikapoka:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 11:50:10   
Marina_
Ja pa še to .Merla sem si temperaturo in je bila 37,2 kaj pa to?

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 12:10:00   
simonas
Jaz sem imela ves čas temperaturo od 37 do 37,2 tako da :miska::miska::miska::miska::miska:

Simona

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 12:14:35   
Marina_
Ja kaj ta temperatura pomeni? jaz ne vem ali je to normalno?

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 13:22:19   
Anonimen
Tudi jz sem imela ob zanositvi povečano temperaturo 37,2. Ni nič nenavadnega. To pomeni, da se v telesu nekaj dogaja...pikica mala se je naredila :)-:)-

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 13:26:22   
ZOOJA
Živjo,

naj ti povem, da sem imela pred 14 dnevi popolnoma
enako izkušnjo s CB kot ti. Pokazal je rahel +.
Ta teden sem bila pa pri ginekologu in vzeli so mi kri, ter potrdili mojo nosečnost. Moje mnenje je, da si :nosecka: le hormon, ki pokaže nosečnost je še zelo nizek. Pojdi na krvni test in boš videla, da boš
srečna.
Želim ti, da si :nosecka: in močno držim pesti zate.

Pozdravček

Zooja

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 14:19:27   
Lana_s
Glede krčev - pri meni so kar en čas trajali, najprej skupaj cca 10 dni in potem še občasno kakšna dva meseca.

Temperatura pa je pri nosečnicah skoraj vedno nekoliko povečana. Mene letos pozimi ni niti enkrat zeblo, mojega:love: pa, čeprav je še vsako leto bilo obratno.

Kar naroči se za pregled in naj ti do takrat čimprej mine.:bravo:

Lp:rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 14:28:40   
kimi
Čestitke...

glede CB jaz ga vedno kupujem in mu zaupam

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   CB pokazal rahel +
27.5.2005 15:05:52   
Nannn
jest sem delala en dan ko mi je zamujala M Clear blue mi je pokazal rahel plusek sem skoraj z povecevalnim gledala...potem sem naredila BC in ta mi je pokazal dve crtici...

Seveda si nova :nosecka: cestitke :bravo::bravo:

Nannn :rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?