|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kakšna NEhvaležnost
7.7.2009 15:36:43   
end1
bravo Vijoličarka! Se popolnima strinjam. 

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.7.2009 15:39:35   
caillou
U Tyaši zdej si pa v riti. Tema ne služi pravemu namenu. Lunca trka. Pejt peglat kajla.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.7.2009 15:53:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

U Tyaši zdej si pa v riti. Tema ne služi pravemu namenu. Lunca trka. Pejt peglat kajla.

user posted image

odgovor  na prvi post pa: what goes around, comes around. ali kot rečem jaz: vsak enkrat stopi na mino user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
7.7.2009 15:59:24   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Glede dobrodelnosti se strinjam s kind lady. Glede na tisto slavno temo, ki jo bomo zdaj brali vsi, saj si s to temo nanjo opozorila, pa se močno nagibam k mnenju, da so mogoče izrazili hvaležnost, pa ti tega nisi zaznala ali dojela.

Namreč človek, ki nekomu, ki pravi, da je paket odposlal in mu lahko po mailu pošlje tudi potrdilo, s pomočjo katerega bi na pošti paket zlahka našla, zajedljvo odgovori, da že točno ve, da gre za svinjarijo ter dalje  razpreda o svoji 'poštenosti' in naivnosti' na tak način, ima po mojem mnenju velike težave v dojemanju.

Včasih je treba vedeti tudi, da je ljudem težko, če prosijo. Včasih je treba vedeti, da je nekaterim ljudem tako nerodno, da sploh ne vedo kaj bi in izpadejo hladni ali nehvaležni. Če hočeš videti, moraš gledati s srcem.

Kaj pa veš, kaj so občutili. Sicer si se pa itak odločila, da gre kolo od hiše. Glede na to, da si najbrž pričakovala kakšno darilce, ti svetujem, da drugič take stvari raje prodaš.

tako lepo pa jaz ne znam napisati....user posted image

sicer pa: ma glih ti gres sodit o NEhvaležnostiuser posted image user posted image user posted image  zvilo me bo od smeha.....a lahko pričakujemo od tebe še kakšen naslov NEsramnost?

...vox populi...

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.7.2009 16:01:42   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Ma, jz če nekej dam, pol dam. Še porajtam ne za "hvala".

Če se pa nekej zares potrudim, ja, za tist mi pa ni vseen, če ne vidijo truda. 

To mi pa ni jasno ravno. V življenju se je treba trudit tudi za samo en navaden lesen zobotrebec al pa zamašek od flaše. Mislim ena mala "hvala lepa" pa res ni tak baubau ali pač. Kako in kaj pa pol daš, da ti je vseeno za tisto "hvala".

ja, če nekaj ne rabim in se namenim podariti, kar je bolje kot da se mi valja nekje na podstrešju ali v kleti in izgublja na svoji vrednosti...sem prej jz hvaležna nekomu, ki je pripravljen kakšno tako reč vzet.  Mislim, sej je lepo oz. primerno, če se potem zahvali, ampak da bi pa halo delala če se ne, mi pa tut ni. Če dam in če nekdo vzame. Super. Vsi veseli.

Če pa npr. vse svoje sile napnem, trošim svoj dragoceni čas, denar in potrpljenje, da nekomu drugemu npr. nekaj zrihtam, no, tist mi pa verjetno ne bi bilo vseeno, če ne bi dobila zahvale.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.7.2009 16:21:10   
tanjusi
Zdaj sem se spomnila , sicer ni čist v kontekstu...user posted image
Mi smo enkrat podarjali mlade muce , čist navadne, kmečke. In pride ena mestna gospa pa so muce vzeli, so bli tolk hvaležni zanje, da so otrokoma pripeljali en kup igrač sicer rabljenih , tak da smo bli mi dvojno hvaležni;1. ker smo se mačk znebili
2. kolk sta bla pa otroka hvaležna pa rajš ne govorim
Pa se ne spomnim pol kdo se je komu zahvaljevaluser posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.7.2009 17:46:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Prava dobodelnost je, da nekaj daš, in zato nič ne pričakuješ.To, da nekaj poklanjaš in se potem s tem hvališ, ni dobrodelnost. Je bolj klic po pozornosti, češ kako sem jaz dober.
Hvaliti se po forumih kaj si komu dal je pa splohuser posted image user posted image

Kar res...

Sicer pa od ljudi ne pricakujem niti hvala..ker ce imeli bi malo olike in sprestnosti v komunikaciji, ne bi rabili do dobrin priti na tak nacin.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
7.7.2009 18:24:02   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Prava dobodelnost je, da nekaj daš, in zato nič ne pričakuješ.To, da nekaj poklanjaš in se potem s tem hvališ, ni dobrodelnost. Je bolj klic po pozornosti, češ kako sem jaz dober.
Hvaliti se po forumih kaj si komu dal je pa splohuser posted image user posted image

uf, hvala bogu je še eni isto prišlo na misel, ne samo meni.... sem mislila že, da sem čudna user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?