Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna NEhvaležnost 7.7.2009 15:36:43
|
|
|
|
end1
|
bravo Vijoličarka! Se popolnima strinjam.
|
|
|
|
RE: Kakšna NEhvaležnost 7.7.2009 15:39:35
|
|
|
|
caillou
|
U Tyaši zdej si pa v riti. Tema ne služi pravemu namenu. Lunca trka. Pejt peglat kajla.
|
|
RE: Kakšna NEhvaležnost 7.7.2009 15:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou U Tyaši zdej si pa v riti. Tema ne služi pravemu namenu. Lunca trka. Pejt peglat kajla. odgovor na prvi post pa: what goes around, comes around. ali kot rečem jaz: vsak enkrat stopi na mino
|
|
|
|
RE: Kakšna NEhvaležnost 7.7.2009 15:59:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Glede dobrodelnosti se strinjam s kind lady. Glede na tisto slavno temo, ki jo bomo zdaj brali vsi, saj si s to temo nanjo opozorila, pa se močno nagibam k mnenju, da so mogoče izrazili hvaležnost, pa ti tega nisi zaznala ali dojela. Namreč človek, ki nekomu, ki pravi, da je paket odposlal in mu lahko po mailu pošlje tudi potrdilo, s pomočjo katerega bi na pošti paket zlahka našla, zajedljvo odgovori, da že točno ve, da gre za svinjarijo ter dalje razpreda o svoji 'poštenosti' in naivnosti' na tak način, ima po mojem mnenju velike težave v dojemanju. Včasih je treba vedeti tudi, da je ljudem težko, če prosijo. Včasih je treba vedeti, da je nekaterim ljudem tako nerodno, da sploh ne vedo kaj bi in izpadejo hladni ali nehvaležni. Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. Kaj pa veš, kaj so občutili. Sicer si se pa itak odločila, da gre kolo od hiše. Glede na to, da si najbrž pričakovala kakšno darilce, ti svetujem, da drugič take stvari raje prodaš. tako lepo pa jaz ne znam napisati.... sicer pa: ma glih ti gres sodit o NEhvaležnosti zvilo me bo od smeha.....a lahko pričakujemo od tebe še kakšen naslov NEsramnost?
|
|
RE: Kakšna NEhvaležnost 7.7.2009 16:01:42
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ma, jz če nekej dam, pol dam. Še porajtam ne za "hvala". Če se pa nekej zares potrudim, ja, za tist mi pa ni vseen, če ne vidijo truda. To mi pa ni jasno ravno. V življenju se je treba trudit tudi za samo en navaden lesen zobotrebec al pa zamašek od flaše. Mislim ena mala "hvala lepa" pa res ni tak baubau ali pač. Kako in kaj pa pol daš, da ti je vseeno za tisto "hvala". ja, če nekaj ne rabim in se namenim podariti, kar je bolje kot da se mi valja nekje na podstrešju ali v kleti in izgublja na svoji vrednosti...sem prej jz hvaležna nekomu, ki je pripravljen kakšno tako reč vzet. Mislim, sej je lepo oz. primerno, če se potem zahvali, ampak da bi pa halo delala če se ne, mi pa tut ni. Če dam in če nekdo vzame. Super. Vsi veseli. Če pa npr. vse svoje sile napnem, trošim svoj dragoceni čas, denar in potrpljenje, da nekomu drugemu npr. nekaj zrihtam, no, tist mi pa verjetno ne bi bilo vseeno, če ne bi dobila zahvale.
|
|
RE: Kakšna NEhvaležnost 7.7.2009 16:21:10
|
|
|
|
tanjusi
|
Zdaj sem se spomnila , sicer ni čist v kontekstu... Mi smo enkrat podarjali mlade muce , čist navadne, kmečke. In pride ena mestna gospa pa so muce vzeli, so bli tolk hvaležni zanje, da so otrokoma pripeljali en kup igrač sicer rabljenih , tak da smo bli mi dvojno hvaležni;1. ker smo se mačk znebili 2. kolk sta bla pa otroka hvaležna pa rajš ne govorim Pa se ne spomnim pol kdo se je komu zahvaljeval
|
|
RE: Kakšna NEhvaležnost 7.7.2009 17:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Prava dobodelnost je, da nekaj daš, in zato nič ne pričakuješ.To, da nekaj poklanjaš in se potem s tem hvališ, ni dobrodelnost. Je bolj klic po pozornosti, češ kako sem jaz dober. Hvaliti se po forumih kaj si komu dal je pa sploh Kar res... Sicer pa od ljudi ne pricakujem niti hvala..ker ce imeli bi malo olike in sprestnosti v komunikaciji, ne bi rabili do dobrin priti na tak nacin.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?