|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrčki v nosečnosti
7.7.2009 11:03:48   
a982
Zdravo, vprašanje glede modrčkov-kje dobit pamete nosečniške pa ne predrage seveda? Ali je boljše res če nimajo kosti zaradi mleka? kakšne so vaše izkušnje? Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: modrčki v nosečnosti
7.7.2009 11:09:33   
misa4
Jaz sem kar normalne nosila, samo večje, tudi s kostjo. Za dojit modrčke sem pa mullerju kupila, te so res dobri, mehki, dobro oporo nudijo in poceni so.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2009 11:10:18   
Netopirčy81
H & M v AUT (tukaj nism sigurna da jih majo), pa C&A (imajo v Kranju - 2 staneta mislm da tm ene 12 €)

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2009 11:12:38   
Hope2
V nosečnosti sem imela navadne modrce, ki jih lahko kupiš v vsaki trgovini, torej take, ki so mi bili všeč in vedno s kostjo.Oz take kot pred nosečnostjo. Modrc v nosečnosti mora dajat oporo joškom, ne sme pa biti pretesen in ne prevelik. Jaz sem nekje zasledila, da so pobožni joški vzrok slabega modrca oz slabe opore v nosečnosti in ne vzrok dojena.Tega sem se držala in nimam pobožnihuser posted image

Če pa misliš modrc v času dojenja. Baje so iz H&M-ma fajni in ne predragi. Za dojenje jaz nisem imela s kostjo, najbrž ga niti ne dobišuser posted image , je pa fajn da ni premajhen, saj ob navalu mleka joška enormno zraste in zna bolet in tiščat, pa baje  lahko zastoj mleka fašeš.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2009 12:02:12   
žab*ca
V H&M imajo tudi drugih barv in pisanih,kar je meni všeč,da niso le beli,pa tudi s kostjo so nekateri,čeprav kost ni prveč dobrodošla,pa cenovno tud kar sprejemljivi(v Supernovi).

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2009 12:37:22   
urshak
Jaz v nosečnosti nosim vse normalne modrčke, tudi s kostjo, za dojenje pa sem jih kupila v mulerju, so po 10 €, do sedaj nisem zasledila cenejših.

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2009 15:14:13   
travica
mullerjevi, so sicer samo beli, pa se lahko pri 95 perejo (kar je ful fajn, ker jih skupaj s plenicami v stroj fliknem)

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2009 16:30:12   
SaaS
Tudi jaz sem v nosečnosti nosila navadne modrce, tudi tokrat. S kostjo. Nisem še slišala, da naj ne bi bilo dobro. Drugače jih celo raje nosim brez kosti, zdaj pa imam prsi večje in se bolje počutim v teh s kostjo.

Za dojenje modrčke pa sem kupila v Mullerju, kjer se mi zdijo najbolj praktični za odpenjanje in ne dragi. Imela sem tudi moderček iz Mothercare (včasih je bil v Lj) in še enega drugega (pozabila od kje), ampak sem se vsakič, matrala da sem jih odpela samo z eno roko... Tako, da priporočam Mullerjeve.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?