|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je mogoče ??
6.7.2009 7:04:50   
Anonimen
Dobro jutro,
moje stanje je tako,
1.7. bi mogla dobiti menstruacijo in je namesto nje prišel rjavi izcedek brez krvi,, ki je trajal 3 dni. Ponavadi imam pred menst. ful močne bolečine in morem vzet tablete proti bolečinam. Sedaj tega ni bilo. Testi so bili do sedaj negativni včeraj pa: naredila sem test BC mini in ga v roku 10 min pogledala in bil je -( delala sem ga zjutraj), nato se pa po babjem firbcu še enkrat pogledala zvečer v smeti;)..., približno po 8ih urah in se je zeloo na rahlo videla še druga črtica. Sem dala tudi mojemu za pogledat in je reku, da vidi tudi on rahlo črtico.
Nato sem si še izmerila vročino vaginalno in pokazalo je 37,4. Ali lahko to kaj pomeni? Slabosti nimam, joškice so mogoče malenskost napete...Ne vem kaj naj s mislim.

Ali je sploh mogoče, da se testna črtica obarva, kljub temu da nisi noseč? Mah ne vem..povejte ve kaj mislite?

Prosim, če mi poveste vaše mnenje

Lep dan vam želim
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je mogoče ??
6.7.2009 7:09:06   
Anonimen
mislim ( in upam) da ti lahko samo cestitam!user posted image user posted image user posted image
ponovi cez 2 dni, pa javiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2009 7:10:28   
Anonimen
aja...pri moji kolegici je bilo podobno. je naredila test in je bil -. in ga je odlozila naomaro. cez par ur, ko je posptavljala in ga je hotela zabrisat v smeti, pa je bil pozitiven . in zdaj je srecna mamica.
ja, lahko pa gres danes se po clear blue in ponovis. meni se zdi CB najbolj zanesljiv od vseh.

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 6.7.2009 7:12:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2009 8:05:24   
Anonimen
Ma joj ma ne vem..ne bi bla rada razočarana še enkrat...se mi zdi tako nemogoče..čeprav sva načrtovala in delala na tem.  V petek sem itak naročena k ginekologu, moj je pa reku naj že čez dva dni še enkrat nardim test. Ma kaj mislite..po 8 ih urah sm pogledala in je bla rahla črtica. To naj bi bil neveljaven rezultat ker piše da po 10 min rezultata ne čitajte več??

Punce moje  jst sm tako živčna..ne vem kaj naj si mislim. počutim se nič drugale,(

Lep dan vam želim in veliko sončka...upam da se tudi meni en sonček pokaže;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2009 9:13:24   
Anonimen
še 1x ponovi test.

ker na testu ti lepo piše, da je rezultat po 10 minutah neveljaven.

tako da ti jaz močno priporočam, da narediš čez dan-dva še en test in boš videla, če bo kaj spremembe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?