|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v tebuhu-pomoč prosim
27.5.2005 4:03:52   
Maša
joj punce..sej če pogledate na uro sporočila vam je vse jasno...sem edini aktivni uporabnik foruma-groza:(
Vse to pa iz preprostega razloga ker ne morem spati saj me non stop neki šraufa. Ne popadki niso, saj si bolečina ne sledi v intervalih -saj to naj bi bil znak a ne!? No pa tudi bolečine niso tako zelo močne, ker če jih primerjam z mojimi menstrualnimi krči so SKORAJ da zanemarljive ali pa ravno začetek vsega.
Ali mislite da gre za prebavne motnje ali bi se morala iti malo pokazat!? G. imam sicer v torek ampak to je še skoraj celih 5 dni!?
Otroček je sicer zelo živahen, ampak me vseeno zanima vaše mnenje!?:zmeden2:

LP,
midva:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.5.2005 6:05:25   
Anonimen
Težko rečem, kaj bi lahko bilo, ker nisem imela svojih popadkov..pravijo pa, da se začne nekako tako. Počakaj, pa boš videla, kaj se bo razvilo. Vsekakor srečno ;)

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2005 8:07:07   
Gina
Ja, čisto možno, da bi bili popadki. Jaz jih pri enem porodu tudi nisem imela redno, pa je bilo to to. No, kasneje postanejo redni. Javi se, če si še doma ali si šla rodit.:)

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2005 11:17:53   
Maša
Hojla....sem kar doma ostala-zaenkrat;), tudi krči so minili in ob 6h mi je celo uspelo zaspati :bravo:! Zdej sem se zbudila in bolečine skoraj ni več! No saj bom videli, če bo še kakšna taka kriza bom pa kar poklicala!

Se še kaj javim,
hvala za vaša mnenja:rozica::angel:

lp
midva,:nosecka:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?