|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razkurjena do konca
26.5.2005 22:37:07   
Tipi
Moram dati iz sebe, ker me bo drugače razneslo. Povejte mi kje je pravica (saj vem da jo ni)a malo za tolažbo.
Razkurjena sem, ker bom morala ponovno na zavod, pa napisati enih 50 prošenj, pa tako ali tako ne bo nič. Katastrofa. V oddelek PB pa oseba s srednjo šolo. :bravo: za študij, :bravo:za diplomo :bravo: za strokovni. Kaj mi vse to pomaga:)-????

lp:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Razkurjena do konca
26.5.2005 22:41:00   
bskrle
Jaz tudi!
AJZ PA S SLOVENISTIČNO DIPLOMO V OPB (2 dni v tednu), ej, slovo pa učijo študentje.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Razkurjena do konca
26.5.2005 22:45:45   
Tipi
Te razumem. Da ti slabo pride, kar se dogaja na šolah. In nato dobiš odgovor, da je bila na delovno mesto sprejeta oseba z ustreznimi pogoji. Haloooo.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Razkurjena do konca
26.5.2005 22:53:25   
eva1
Hm sicer nimam pojma kaj pomeni odd. PB, ampak moje mnenje je, da je pol preveč folka na teh zavodih in ninče nebi nč delu...ampak da ne bo pomote, ne mečem vse v en koš!
Npr. moja soseda, je brezposelna, kao mati samohranilka, dva otroka-prvi vsak dan v vrtcu-zastonj, pa ona cele dneve doma(pa s kolegicam kofetka), zakaj :hudicek: potem pele otroka (2 leti) vsak dan v vrtec(in to do 16h), in dobi porodniške(al kok se tistem reče), pa otroških in še ene socialne pomoči, več kot jaz porodniške(pa sem pred porodniško cele dneve, noči, vikende, praznike pošteno garala)-kje je to pravica???? Tok bi jo v rit brcna in na marš nagnala delat, ne pa da država to še podpira:grrr::grrr::grrr:!! Jaz bi že nardila red, če bi imela možnost!!!
Pa sorry, ampak včasih me pa to tak podkur-in še nekrat ne mečem vse v en koš!!!!
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Razkurjena do konca
26.5.2005 22:54:09   
Anonimen
Ali pa vzamejo nekoga iz 30 km oddaljenega kraja, ti pa izvisiš, imata pa enake pogoje...(To se je zgodilo meni). Jaz pa delat v izobraževanje odraslih.

(odgovor članu Tipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Razkurjena do konca
26.5.2005 23:02:51   
Tipi
Poslušaj tole. Lani septembra sem dala prošnjo na razpisano prosto mesto,imela vse pogoje. Koga so izbrali - osebo z ustreznimi pogoji. Bila je brez strokovnega. Idealno.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Razkurjena do konca
26.5.2005 23:51:43   
Anonimen
Punce, delate v javnem sektorju. Po zakonu se lahko pritožite nad izbiro neustreznega kandidata.
Vem za primere, ko so bejbe, ki so se bunile vzeli v službo, ker so enostavno cviknili. Ker so ga res polomili. A la Tipi varianta. Ni imel ustreznih pogojev...
No je pa res, da je ena bila na ministrstvu, tadruga pa na občini, al upravni enoti (ma ne bi vedla:zmeden2::zmeden2: ).
Prtožte se :hudicek:, saj nimate kaj izgubiti...
Me mene tud to zjezi ko:hudicek::hudicek:

(odgovor članu Tipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Razkurjena do konca
27.5.2005 1:32:50   
nejcko
Raho, a zamenjaš? Ti namesto mene v OŠ slo + PB, jaz pa odrasle učit :love:

Mene pa najbolj raz* socialne podpore. Jih eni vlečejo leta in leta, delat pa nič. Jaz bi vse tiste, ki prejemajo 40.000 sit na mes več kot dve leti poslala ceste pometat, pa parke in otroška igrišča rihtat, pa še kaj bi se našlo. Vsaj 4 ure na dan - matr jim švabsko, kot bi napisala Splišni.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Razkurjena do konca
27.5.2005 6:16:37   
Nogavička
Če že v osnovi razmišljaš, da ne bo nič, res ne bo nič.
Spremeni mišljenje, razmišljaj pozitivno, pa razmisli, kaj znaš še delat in kaj te še veseli. Na ta način se to bo krog možnih zaposlitev krepko razširil. Saj ni treba, da delaš ravno tisto, za kar si študirala.

Razen seveda, če te samo to veseli.

Želim ti, da čimprej najdeš službo.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Razkurjena do konca
27.5.2005 7:27:16   
Tipi
Nogavička, hvala za spodbune besede. Danes je že bolje. Sem malo prespala, pa vikend je, pa na morje bomo verjetno šli ... Drugače sem optimist po naravi, ampak pride trenutek, ko mi vse dol pade. Pa saj verjetno to poznate. Je pa v tem našem šolstvu toliko :pujs::pujs::pujs::pujs:, da me včasih skrbi, kaj bo ko bo morala hčerka v šolo.

Vsem en lep sončen dan in obilo smeha.:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Razkurjena do konca
27.5.2005 7:28:30   
Blink1
Ej shit....Lahko se pritožiš čez izbiro kandidata:) Če ni ustrezal morajo izbrati drugega. Samo sranje je pol it delat v tak kolektiv, kjer veš da si nekoga izpodrinil (čeprav čisto upravičeno)...No ostali te pol čudno gledajo, sploh če je tista oseba že prej tam učila. In v šolah je to hudič...ko so večinoma ženske:zmeden2::)-:)-

Jaz tud čakam....Upam, da bo pripravništvo...Če ne...pa izobraževanje odraslih...Mi je skoraj bolja všeč...ampak kaj ko delovna doba ne teče:zmeden2:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Razkurjena do konca
27.5.2005 8:26:00   
Anonimen
Lahko greš na dopust in vse skupaj pozabiš, lahko pa se na izbiro pritožiš, ker ne izpolnjuje pogojev. Če si bila edina s pogoji, potem morajo vzeti tebe - če imaš seveda VSE razpisane pogoje.
Drugi problem je, kako te bodo potem v službi gledali. Ampak povečini kolektiv nima pojma o ravnateljevih mišmaših in poznanstvih - to, da se v šoli službo najlažje dobi po poznanstvu, je itak javna skrivnost.
Po mojih izkušnjah te takrat, ko malo pokažeš zobe, gleda v drugačni luči in si ne dovoli ravno vsega, kar mu pade na pamet.

Da pa ne v prazno, tel. inšpektorata za delo v Lj je 01 3062490. Povprašaj direktno, kako lahko ukrepaš.

Zdaj pa sama izberi.

(odgovor članu Tipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Razkurjena do konca
27.5.2005 8:32:26   
zoya_
Tipi.... mislim, da si ga že v začetku polomila. Če misliš, da kljub 50 prošnjam ne bo nič, potem verjetno res ne bo. Če bi vsi tko razmišljal, potem sploh brez veze pisat prošnje, a ni škoda papirja pa znamk.... itak ne bo nič.

NE podpiram tega, da nekateri visijo na zavodih leta in leta, pa nič. Pol so pa kao prestari, prekvalificirali se ne bodo, ker ne morejo kar sedaj po tolkem času drugo stvar delat, mladim se je... živijo doma in vlečejo podporo, pa gre vsake kvatre na zavod se pokazat... To ni način. Dela je dovolj, samo najdet ga je treba.
Misim, da bi na naših zavodih morali spremenit mau politiko zaposlovanja. Če se v določenem času ne najde služba z ustrezno izobrazbo, potem se išče vse ostalo. ČE zavrneš službo, ki ti jo najdejo, potem samo odletiš iz zavoda.... Je.... ga, bo treba it pa papirčke po parkih pobirat, al pa cesto pucat, al pa kelnart,....

Jaz sem dobila enkrat en odgovor na poslano prošnjo, da se na tem delovnem mestu ne bi mogla izkazat, ker imam prevelik potencial in se ne bi mogla v polni meri izkoristit tega. Ja halo.... dobr, da te zavrnejo, ker si preveč dobr. Ja kje ste pa še vidl to.... Svašta... Ja oki, lahko pogledaš s te plati, lepo da so me pohval, samo od tega jest ne morem živet, pišuka...:zmeden2:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Razkurjena do konca
27.5.2005 9:33:41   
p@tricij@
tudi jaz že kar nekaj časa pišem prošnje, pa čeprav sem še v porodniški. mi poteče v začetku junija. in koliko razgovorov sem imela v tem času - 2. pa še na ta dva čakam odgovor. so pa že povedali, da z tako malo izkušnjami bom bolj težko dobila službo.:zmeden: ja, kako pa jo naj, če pa me nobeden noče zaposliti???!!!
zoja_, glede tega, kar si napisala, da bi lahko bili samo določen čas na zavodu, pa takole. jaz sem bila nekaj mesecev, preden sem zanosila, prijavljena na zavodu, vendar nisem dobila nobenega nadomestila, ker sem se prijavila po študiju. mi je že takrat povedala, če si bom našla službo sama, ker oni mi ga ne bojo mogli, ker sigurno ne bo takšnega razpisa. sem rekla, da bi naredila kakšen tečaj, samo da bi lahko poslala še drugam prošnje, pa tudi tega ni bilo takrat možno.
sem pa tudi šla na nekaj podjetij, da bi me dali v proizvodjo delat, samo da bi dobila plačo, pa tudi ne, ker imam preveliko šolo, in me morajo po tem plačati.
tako, da res ne vem, kaj še naj naredim.
sem pa tudi jaz jezna, ker vem, da kar nekaj podjetij vzame potem po razpisu in razgovorih tistega, ki ima veze.:hudicek::hudicek:
eh, jaz pravim, bo že enkrat se nekaj našlo, ta čas pa bom uživala s svojima otrokoma. ( pa čeprav mi velikokrat pade vse dol, ker ne dobim službe).

ivajmo danes na sončku, mogoče bo pa poštar prinesel kaj dobrih novic.:bravo::bravo:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Razkurjena do konca
27.5.2005 14:10:29   
Blink1
Zoya...meni se pa to ne zdi prav....A imam zato 7. stopnjo izobrazbe, da bom papirčke pobirala...Plača pa je ista kot da bi bila na borzi:zmeden: Živi bog ti tako ne bo šel delat...Je.. ga:zmeden:

Če pa spremenijo sistem, pa je druga pesem...potem nimaš izbire in pač greš delat. Hvala bogu. Ampak...ne bo pa pravično. "Dela je dovolj, samo najdet ga je treba"....Jaz bom osebno raje delala na črno, preko študenta ali preko avtorskih honorarjev...opravljala delo, za katerega sem ustrezno kvalificirana in tako tudi plačana.

Če mi zavod ne najde službe, ga ne rabim, sej nimam nič od njega...

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?