p@tricij@
|
tudi jaz že kar nekaj časa pišem prošnje, pa čeprav sem še v porodniški. mi poteče v začetku junija. in koliko razgovorov sem imela v tem času - 2. pa še na ta dva čakam odgovor. so pa že povedali, da z tako malo izkušnjami bom bolj težko dobila službo.:zmeden: ja, kako pa jo naj, če pa me nobeden noče zaposliti???!!! zoja_, glede tega, kar si napisala, da bi lahko bili samo določen čas na zavodu, pa takole. jaz sem bila nekaj mesecev, preden sem zanosila, prijavljena na zavodu, vendar nisem dobila nobenega nadomestila, ker sem se prijavila po študiju. mi je že takrat povedala, če si bom našla službo sama, ker oni mi ga ne bojo mogli, ker sigurno ne bo takšnega razpisa. sem rekla, da bi naredila kakšen tečaj, samo da bi lahko poslala še drugam prošnje, pa tudi tega ni bilo takrat možno. sem pa tudi šla na nekaj podjetij, da bi me dali v proizvodjo delat, samo da bi dobila plačo, pa tudi ne, ker imam preveliko šolo, in me morajo po tem plačati. tako, da res ne vem, kaj še naj naredim. sem pa tudi jaz jezna, ker vem, da kar nekaj podjetij vzame potem po razpisu in razgovorih tistega, ki ima veze.:hudicek::hudicek: eh, jaz pravim, bo že enkrat se nekaj našlo, ta čas pa bom uživala s svojima otrokoma. ( pa čeprav mi velikokrat pade vse dol, ker ne dobim službe). už ivajmo danes na sončku, mogoče bo pa poštar prinesel kaj dobrih novic.:bravo::bravo:
|