Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najljubse blagovne znamke 8.7.2009 13:10:04
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA me: Ralph Lauren, VS, Gianmarco Lorenzi, Lopatec, G-jeans, D&G glasses, home made dupioni silk, Steve Madden, Lara Bohinc, Urko, J. Crew fotr: Zara men, Ralph Lauren, Steve Madden, H. Boss, Lacoste, CK underwear : Gemborry, OshKosh, dr. Martens, Zara, Stride Rite, Nine West, Crocs Priznam, da polovice teh znamk sploh ne poznam, niti po imenu js sm tud za ene prvič slišala
|
|
RE: Najljubse blagovne znamke 8.7.2009 13:21:14
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia Ni nujno, da majo tošelne debele. Sej lahko, da je to samo najljubša znamka, tako kot meni eurocrem, katerega ne jem, ker ga nimam kje kupit a ne? pa ti si legenda
|
|
|
|
RE: Najljubse blagovne znamke 8.7.2009 14:21:59
|
|
|
|
5ra_28
|
Mater, ste mi lušte nardile... 'Vinjeta' sladoled (zmaga!!!!!!), Rafaelo!!, Smirnoff (skupaj s sharkom ali redbullom, ),
|
|
RE: Najljubse blagovne znamke 8.7.2009 15:22:27
|
|
|
|
nu_tella
|
Moj nik pove vse ;))) Še ostale nezdrave BZ Lavzza, Philadelfija, Dukatov jogurt z višnjo, Smirnof, D&G, Mexx, Toyota in moji domači mafini z višnjami ;) A ja ABC sirčki za mazat. Ampak jih ni več za dobit pri nas. Zato se ga na morju najem ;))) Zdrave »BZ« vse iz atijevega vrta in sadovnjaka in domač Teran
|
|
RE: Najljubse blagovne znamke 8.7.2009 18:48:22
|
|
|
|
Pupsika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Kinder Eden in edini ,Kinder
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?