Nenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Tam je menda najbolj nevarno Po mojem ste preveč panične Takle je, ti povem iz prve roke. Mi bomo raje ostali na varnem v Sloveniji. Hrvaska me letos ne vidi vec. Mič, mene tudi ne Sploh, ko se spomnim birokracije, ki me še čaka.... Dashenka, jaz sem pa čula, da je v Dalmaciji full full nevarno, da čakajo avto s Slo registracijo za vsa Mah hudiča no, a v Dalmaciji tudi? Potem pa letos res najboljše kar ovinek naredit okoli Hrvaške - sploh pa napovedujejo da bo Avgust najbolj nevaren mesec. kim ovinkom... Ne vem no, jaz ne bi šla...Pa Jadranka je sedaj na oblasti, ona pa itak Slovence full sovraži. Ja, ja, čedalje hujše bo Boljš ostat v Piranu Dashenka, jaz sem pa čula, da je v Dalmaciji full full nevarno, da čakajo avto s Slo registracijo za vsa kim ovinkom... Ne vem no, jaz ne bi šla...Pa Jadranka je sedaj na oblasti, ona pa itak Slovence full sovraži. Ja, ja, čedalje hujše bo Boljš ostat v Piranu Mah hudiča no, a v Dalmaciji tudi? Potem pa letos res najboljše kar ovinek naredit okoli Hrvaške - sploh pa napovedujejo da bo Avgust najbolj nevaren mesec. Bili v Dalmaciji...domačini ful prijazni, cene , da ne govorimo, veliko ceneje kot v Ljubljani, pa za nobenih ovinkom nas ni noben čakal in napadal...pa kolk ovinkov smo naredil, saj smo šli mimo Plitvičkih jezer in pol naprej mimo Knina...NIČ PROBLEMOV, SUPER JE BILO Samo kriza je Slovence zadela ful, naša fina vlada...NO COMENT
|