Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 26.5.2005 14:29:31
|
|
|
|
Neža81
|
Meni testi že 5 mesecev ne kažejo ovulacije, pa čeprav imam takrat ko naj bi imela O taki vlečljiv izcedek (znak O) in ščipajoče jajčnike. Testere sem zato "ukinila".
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 26.5.2005 14:29:40
|
|
|
|
Linda25
|
Zmajevka, jaz si ne mreim. O tem se je veliko pisallo in pravijo, da enim pokaže, drugim pa spet ne. Odvisno. najbolje se je zanesti na zanek, če so, še bolje pa vsak drugi dan :sloncek::sloncek:.
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 26.5.2005 14:34:44
|
|
|
|
Pikipoki
|
Jaz sem si merila in je večinoma pokazalo. Potem sva seveda :sloncek::sloncek::sloncek:, pa ni bilo nič. Zdaj počasi opuščam teste. V juniju moram začeti jemati KT (:(), ker grem potem v postopek.:) Linda 25 ima prav. Posteljne akrobacije so najbolj zanesljive!:) LP
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 26.5.2005 14:36:53
|
|
|
|
Linda25
|
Pikipoki, zakaj moraš spet jesti KT (kontracepcijske tablebe)? V kakšen postopek greš?
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 26.5.2005 14:42:55
|
|
|
|
Pikipoki
|
V IVF. S tabletkami ti uravnavajo :hudicek:. 16. 8. začnem še z injekcijami, potem pa sledi punkcija, kasneje embriotransfer ... Vse to sem zvedela v ponedeljek, tako da še vedno prebavljam vse te informacije ...:zmeden: LP
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 26.5.2005 14:44:16
|
|
|
|
Linda25
|
A tako, želim ti veliko sreče. Držim :miska::miska:, da se bo vse dobro izšlo.
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 26.5.2005 16:14:00
|
|
|
|
biba77
|
Zmajevka, ne pokazejo vedno. :zmeden: Nasa :nosecka: Bambi (rok: oktobra) si je celi mesec merila, pa nic, potem pa se je izkazalo, da je ravno tisti ciklus zanosila. :miska:
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 26.5.2005 16:26:30
|
|
|
|
vampirka
|
Meni pokažejo...prav tako BT! Imam pa teste od clear blue-ja (dobiš v paketku 7 ovulacijskih testov in en test za nosečnost) za 20 USD! Tako, da če poznate koga, ki gre v USA...da se jih kupit v vsakem nakupovalnem centru. Lep dan :rozica:!
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 26.5.2005 21:45:46
|
|
|
|
Zmajevka
|
Ščipanje ob ov. imam, sluzi pa že nisem imela več mesecev, čeprav se spomnim izpred let, da je bilo veliko. Hvala vsem za odgovore, zdaj vsaj vem, da tudi enim od vas ne pokažejo ov. testi. Spodbudno vse punce naprej in proti :duda::duda::duda: LP Zmajevka
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 27.5.2005 7:13:19
|
|
|
|
BaGSi
|
Meni pokažejo isti testi vsak mesec pozitivno cca. 17-19 dan in tudi M je običajno 14 dni kasneje. Ta mesec sem 4 mesec na klomifenu in sem se odločila, da ta mesec ne bom delala testov (kljub temu, da jih imam doma cel šop), ker mislim, da sem potem preveč "zategnejna" , da je takrat treba :sloncek::sloncek: (saj, ne da drugače pa ne; samo pritisk je večji.... Želja po mali štručki pač prevlada... Sedaj čakam, da lahko jutri ali pojutrijšnjem naredim test (ta mesece nekako lažje čakam). Sicer pa pravijo, da pri klomofenskih ciklusih ni nujno, da so ovul. testi zanesljivi. LP!
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 27.5.2005 8:58:22
|
|
|
|
Sisy
|
Meni tudi vsak mesec pokažejo točno 16.dan.....Imam pa tiste-testsforless in sem zelo zadovoljna. lp
|
|
|
|
ov. testi - vam pokažejo? 27.5.2005 10:06:21
|
|
|
|
Sofia
|
oj zmajevka. Jaz imam isti problem. Sem dva ciklusa na klomifenu in prvi ciklus sem cutila spikanje, kar konkretno, v istem, v desnem jajcnjiku, kjer je bil folikel. To je bilo zvecer, zjutraj sem naredila test, pa ni pokazal ov. Pol, cez dva dni pa mi je G. na UZ vidla, da naj bi kao ov bila. jaz nimam pojma, katera stvar bolj drzi.:zmeden::zmeden::zmeden: Sedaj ko em imela drugi ciklus kolmifena, so mi celo dali inekcijo za OV in testov nisem kupla, sem pa mirtila BT, ki se ni dvignila, sma G. je rekla, da je OV zihr bila, in mi celo na UZ pokazala, da je vse prekrvavljeno tam, kjer je pocil folikel. :sloncek::sloncek::sloncek: sva, kot je bilo treba, sedaj pa imam se en teden za pocakat, da vidim, ali bo kaj kruga al pra ne in pride:hudicek: To so moje izkusnje, ne vem, ce ti kaj pomagajo, lp s.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?