|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dete skrbi za linijo
2.7.2009 8:29:24   
žab*ca
Punce povejte mi kaj se dogaja z mojim pobom.7 mesecev je star,in čez dan se mi skoraj nič več ne doji,ko ga dam na prsa,je gor minutko potem pa stran in ne.To traja zdaj že kar nekaj časa,tako da težko rečem da je le obdobje.

Res smo že na gosti hrani,ampak od tega lahko rečem,da je mogoče le sadja za poln obrok,zelenjave pa poje nekje do 100g.Parkrat sem mu zjutraj dala tudi mlečno kašico,sedaj ne dajem več,ravno iz tega da se bo dojil več,pa kljub temu ne.

Ponoči se zbuja veliko,res sesa pa nekje 3-4x,in ne morem ga drugače uspavat kot s na prsih,da bi mu ponoči ukinila obroke.

V glavnem naš otrok se cele dneve plazi,je več ali manj skoz na tleh,zato vem da pokuri kar nekaj energije,a mislite da mu je enostavno dovolj hrane? Skrbi me ker jih je že par reklo da je malo shujšal.(No suhcan čist ni,ni pa tud debel).
Je tudi pri vas tako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dete skrbi za linijo
2.7.2009 9:26:48   
Hope2
Ko je naš tako počel (začelo pri 6 mesecih) na ziziki se je v bistvu sam odstavljal, na koncu nama je ostala še samo noč in jutro, takrat je edino vlekel. Pa ne za dolgo, čez 2 tedna se je še ponoči začel igrat z joško oz potegnil pa vstran in čez 1 teden še jutranji obrok tako. Zizike več ni rabil, GH ni velik pojedel, flaška pa zjutraj, popoldan in zvečer pred spanjem, včasih je še flaška zaštekala.Potem pa kar naenkrta boom pri GH in zdaj je ko decuser posted image , mi že vsi pravijo, da je debeluser posted image . Mali pa že od 6 meseca stoji in hodi ob opori, v glavnem nima niti sekunde miru.
Zaenkrat se ne sekiraj, najbrž je sam obdobje, mogoče pa se tudi odstavlja, žal potem nimaš nič moči. Jaz sem se počutila, kot da sem izgubila del sebe, ampak se na koncu sprijazniš. Nisem pa mu nikoliodrekla GH, samo zato, ker bi jaz hotela, da bi se on dojil. Poslušaj otroka in ga ne sili z nečim, kar noče, po drugi strani bi mu pa spet rada nočne obroke ukinilauser posted image .

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dete skrbi za linijo
2.7.2009 14:00:19   
kajajaka
Naša tudi že nekje od 7 meseca živi od sadja, željenjave (malo), mesa (ga obožuje) in kakega piškota včasih.
Temu primerno ima pri enem letu 7800g in 74cm. Poleg tega ni niti sekundo pri miru... puza, skače, pleše...
P pravi, da dokler je vse ok (kri, voda fantastično, nikoli še ni bila bolna) se nimamo kaj sekirat in naj bom srečna, da ne mara sladkarij (Čokolinu in drugim lašicam niti pod razno ne odpre ust). Od mleka (mlečnih izdelkov) poje veliko sira (saj vem,d a je preslan, ampak to je skoraj edino kar poje mlečnega). Aja, pa mogoče en navaden jogurt na teden.
Spi pa ponoči 12 ur v kosu- torej ni lačna. Nekateri otroci so pač res na dieti... Upam,da bo pri 20 letih tudi to rada jedla, pa ne bo imela težav s težo...user posted image

Ja še to. Naša tudi izgleda vsak dan bolj suha- pa v bistvu samo raste in se bolj malo redi. V pol leta se je zredila samo 1 kg, zrasla pa je 9 cm...

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 2.7.2009 14:04:45 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dete skrbi za linijo
2.7.2009 14:36:54   
žab*ca
Hvala vam za odgovore.

Hope glede nočnega ukinjanja hrane je poanta v tem,da se naš falotko 7mesecev ponoči zbuja kar naprej in se doji oz. crklja.Skoz sem se tolažila,da ko bomo prišli na gosto hrano bo s tem boljše.Boljše je toliko,da se hitreje pocrklja in zaspi nazaj.Po nasvetu iz MON-skega foruma,sem ga poskušala čez dan čim več dojiti,kao da nadomesti potrebne kalorije tekom dneva in to mi je uspevalo le 4-5mesecev,sedaj se ga pa ne da več pretentati(no pa tudi pomagalo ni dosti).
No očitno pa se tudi naš počasi čez dan odstavljauser posted image ,čez noč pa še neuser posted image .

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?