Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dva dni že ne je večerje 1.7.2009 20:45:00
|
|
|
|
blaža
|
Ma ne se sekirat. Ko so kej bolni, al pa, če jim je samo vroče, pač nimajo pravega apetita. In če ti je čez dan normalno jedel, ne bo panike in ne bo shujšal, če par dni ne je po 17ih. Naš je bil te dneve bolan in tudi ni večerjal, pol je začel po malem in zdej po parih dnevih je spet na normalnem, kot je včasih povečerjal. Ne se sekirat, čeprav vem, da je lažje rečt, kot nardit, ker sem jaz ista,.
|
|
RE: dva dni že ne je večerje 1.7.2009 21:05:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Moja dva sta oba v tej starosti izpustila večerjo, če sta pojedla konkretno popoldansko malico. Ni se za sekirat.
|
|
|
|
RE: dva dni že ne je večerje 1.7.2009 21:40:15
|
|
|
|
misa4
|
Moj učasih poje čisto malo,1dcl, pol je pa čez 3 ure lačen in se zbudi in mu pač dam mleko.
|
|
|
|
RE: dva dni že ne je večerje 1.7.2009 21:59:50
|
|
|
|
suzi26
|
o hvala punce ste me full potolažle. lepo je da imaš nekoga,ki ti zna pomagat. še enkrat hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?