|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sadje ji ne gre več
1.7.2009 14:35:55   
miapia
Stara je 6 mes in dobrih 14 dni nazaj sva začeli s sadnimi kašicami, ki so že nadomestile en obrok mleka. Začeli sva že z zelenjavo in rižem, kar ji zaenkrat super odgovarja, saj poje cel krožniček. Sadje pa ji ne gre več. Poje par žličk, potem pa se zmrduje. Po drugi strani ji pa očitno za 3 ure zadostuje. Poskusila sem še z eno vrsto Hipp kašice, pa ji tudi ne gre. Vaše izkušnje in nasveti? Ali naj poskusim spet samo z eno vrsto sadja, da jih ne mešam. Zdaj ji zmešam npr. hruško in banano, jabolčka ne mara zelo, ali pa nektarino in banano itd. V naprej hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sadje ji ne gre več
1.7.2009 21:37:34   
EMILY 3
moj jabloke tud ni maro,zdaj a jo obožava.nevem jaz sem mu ju na začeti pokuhala in ni šanse da bi pojedo niti eno žličko.pol pa sem si kupla stakleno strgalo in mu ju naribala svežo in jo ima rad.glede kupljenih kašic.naš ji niti povohat noče(zelenjavne),sadne pa le par žličk in to komaj....mamine so najboljšeuser posted image .jaz se mu,ko še ni imel rad jabolko vmešala v mlečno kašico in pol sem mu dajala vse več jabolke,pa je nekako šlo.no sveže je boljše.nevem mogoe pa rabi čas da se privadi na okus....saj bo....user posted image ......srečno in lepo papajte

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2009 21:45:12   
krtek 1
Tudi naš mali ni maral sadja,ko sma začela uvajat gosto hrano,zelo rad je pa imel zelenjavo,juhe,pire,špinačo...Sedaj pri skoraj desetih mesecih pa kar v roko prime banano ali breskev in jo zelo lepo je.Jaz ga nisem silila,ker drugače ostalo pridno je,samo čudno mi je bilo ker imajo ponavadi sadne kašice najrajši.Probaj z čežano(zmiksan kompot) in dodaj malo žitne kašice,da bo bolj nasitno.To je pri nas kar zapalilo,samo da je imel rajši če je bilo še malo toplo.Upam,da sem kaj pomagala.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2009 8:17:51   
miapia
Hvala, bom poskusila.user posted image

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2009 20:39:26   
sabina1345
Pri nas je isto (stara 6,5). Na začetku je pridno jedla jabolko, hruško in banano. Sedaj nič več noče. Za kosilo pa z veseljem zmaže vsako zelenjavno stvar, ki ji jo naštimam (bučke, brokoli, kolerabo, koren, stročji fižol, krompir). Frutki in podobno - ni šans, da bi usta odprla.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2009 8:43:37   
miapia
Zdaj ji sadje smešam z gresom, včeraj sem ji zdrobila piškot notri in je vse pomalcala. Samo da ima še po čem drugem okus.

(odgovor članu sabina1345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2009 15:43:33   
uršika***
jaz mu skuham osnovno kašico iz jabolk in nektarin, marelic, potem pa vmešam notri še banano, riževe kosmiče ali pol hippove mlečne kašice. mogoče ji je preredko, poizkusi z riževimi kosmiči.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

prevara
bybyka_1987

kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?

razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (44%)

bi mu oprostila (56%)

Število vseh glasov: 444

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!