Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Računalnik se mi po izklopu ponovno sam p... 1.7.2009 9:50:09
|
|
|
|
Jančika_
|
To se je meni tudi dogajalo, samo ne vem, kje se popravi, ker je to zrihtal mož. Je pa malce strašljivo, ko se ti zgodi prvih parkrat. Sem imela občutek, da je mašina oživela .
|
|
|
|
RE: Računalnik se mi po izklopu ponovno sam p... 1.7.2009 10:03:39
|
|
|
|
kjava
|
Men ni tok strašljivo kot nervirajoče Moram glih počakat, da se ugasne, pol ga pa kar iz štroma izklopim.
|
|
|
|
RE: Računalnik se mi po izklopu ponovno sam p... 1.7.2009 11:18:47
|
|
|
|
urška
|
meni se je to dogajalo, ko smo imeli za internet in telefon eno linijo. ko je pozvonil telefon se je znal prižgat tudi računalik
|
|
|
|
RE: Računalnik se mi po izklopu ponovno sam p... 1.7.2009 21:15:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Sem vprašala moža in pravi, da je moral zamenjat napajalnik. Karkoli to pač je .
|
|
|
|
RE: Računalnik se mi po izklopu ponovno sam p... 1.7.2009 21:39:42
|
|
|
|
kjava
|
Aja Se bom malo pozanimala. Hvala za trud! Nataša77, a ti pa ne veš, kako je s tem?
< Sporočilo je popravil kjava -- 1.7.2009 21:40:27 >
|
|
|
|
RE: Računalnik se mi po izklopu ponovno sam p... 1.7.2009 21:44:25
|
|
|
|
Felicita
|
jest bi pred fizičnimi posegi v komp zalaufala kak antivirus oz. anti-spy(mal)ware... men je to en virus delu...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Računalnik se mi po izklopu ponovno sam p... 1.7.2009 22:11:58
|
|
|
|
kjava
|
Ej, to mi je začel delat takoj po tem, ko mi je en vse viruse spucal in vse na novo naložil...
|
|
|
|
RE: Računalnik se mi po izklopu ponovno sam p... 2.7.2009 10:34:32
|
|
|
|
Jančika_
|
Kjava, moj pravi, da najprej naloži še vse možne posodobitve programov.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.