|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:33:10   
danaja12
Zanima me ali mi svetujete, da pred zanositvijo shujšam. Ker me malo skrbi, kako bo šele potem ko bom kg začela pridobivati. Aja naj povem še tole, da bova z mojim :love: začela na :duda: delati drugo leto. Kakšne so vaše iskušnje? Ali je bolje, da shujšam in potem zanosim? Ali je hujšanje nesmiselno, ker se bom potem spet zredila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:33:54   
biba77
Po katerem kriteriju imas toliko kg prevec?:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:35:18   
emaa
15kg preveč od česa, kake fiktivne lestvice kako naj bi zgledale. Vsekakor 15kg ne vpliva tako ali drugače. Jaz bi lahko rekla, da jih imam 15 preveč, glede na to koliko sem jih imela še dve leti nazaj, pa ni sile. Hujšat je pa treba z glavo, če se že, malo več gibanja, pa zvečer manj jest, pa bojo tud kile šle dol.

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:35:27   
danaja12
po indeksu telesne mase al neki takega

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:39:19   
biba77
Jaz sem imela BMI pred zacetkom hujsanja nekje 28.
Ja, prevec :ups::ups::ups:. Ce hocem prit do tiste meje 25>BMI, moram se kak kg dol vzet... In to ni 15 kg...

Sicer pa je meni G v neplodnostni rekla, da bi lahko zmanjsanje TT mogoce vplivalo na zanositev, NI PA NUJNO.
Na vsak nacin se ne lotevaj kakih radikalnih, hitrih diet, ker so ta vecji stres za tebe in organizem kot pa par kg prevec...

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:39:37   
emaa
tisto je pa tud zlo različno, po tistem je moj :love: zavaljen prašič, pa ni res, ima pač drugačno telesno konstrukcijo. jaz se ne bi preveč obremenjevala, malo več gibanja, manj hrane, pa bo

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:39:40   
Nattka
Oh Danaja, jest jih mam tut preveč, pa vem, da če mi rata zanosit, bom prava bunkica, da ne govorim o mojih prsih, k mam že zdej velike, jao jao, ampak se ne bom kej preveč sekirala......jest pač rada jem.
LP :metulj:

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:41:07   
larisa
Ta indeks ga včasih tud mal pihne,...ampak če imaš dejansko preveč bi jaz na tvojem mestu shujšala, po pameti-pravilno prehranjevanje 5×na dan-po malo seveda, veliko zelenjave, velikoooooo športa!!!!:)

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:41:09   
emaa
astra, pa ti zgledaš kot da maš bmi 20, kaj preveč, nič te ni preveč, prov fletna si

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:42:31   
NinKa
Jaz sem jih tut imela preveč....pa sem zanosila brez problema.

V prvih mesecih sem bruhala in sem izgubila 20 kg. Pa je blo z :duda: vse BP. Jaz pa boga. Po 5 mesecu pa sem začela normalno pridobiovat težo in je blo zopet vse BP.

Tako da na koncu mi je moj G. priznal, da glede na to, da mi je prej rekel, preden sem zanosila naj shujšam, da če bi shujšala ....se zgodbica v prvih mesecih ne bi izšla tako dobro kot se je....

Ampak ta moj primer je samo tisti ekstremni kontra primer....ponavadi je sam zate težje vse skupaj prenašat, če na svojo normalno težo pridobišaš se vse kg zraven od :duda:.....Sploh v zdnjih mesecih, ko začnejo noge zatekat al pa že trebušček velik.....

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:43:25   
biba77
Ema, kaj si ti Pikine poste brala? Simljivo mi pihata na duso...:ups::ups::ups:

No, HVALA. To je zelo lepo prebrat. Sploh, ce zenska napise. ;)

Do naslednjega srecanja pa bom se kako kilco dol spravla, da ne bom rabla trebuha noter vlect. :)-:)-:)-:)- (sala)

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:46:27   
emaa
daj nehaj, ne hujšat, mi boš slabo vest povzročila, jaz bi mogla kake tri kile dol dat, da pridem bližje številki 60, pa ni volje, bom pa rajš meča kako oblino več:)-.

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:49:38   
biba77
:)-:)-:)- Thja Emamair, lepo in prav, samo jaz jih moram se kar nekaj dol spravit, da pridem do tiste 6-ke, kaj sele do tiste 0 za njo... :)-:)-:)-
Sicer pa jaz to tak po malem. In, da ne bo pomote, ne izpuscam roj. dnevov, tortic na srecanju, vecerij in tako. Pocasi...

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   imam 15kg preveč
26.5.2005 10:52:08   
emaa
sam Astra si tud mal večja od mene, ki imam višino tud tam pr 16 pa kak centi:)-

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   imam 15kg preveč
26.5.2005 11:31:31   
cmokec
Zdej se morem pa še jaz vključit. Sem ti že napisala Astra, da si sumljivo suha, glede na to, kako rada in kako veliko kuhaš. ;)

Očitno tega nisem opazila samo jaz. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

Seveda pozdravček tudi ostalim čvekam. :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   imam 15kg preveč
26.5.2005 15:04:38   
Pikipoki
Tudi jaz bom morala dol spravit par kil. Ne vem, kar naenkrat se je nabralo . je to vpliv trojke, ki se pojavi spredaj, ko šteješ rojstne dneve?!:)-

Joj, če pomislim, da sem jih imela 50, pa 52, pa potem 58. zdaj pa krepko čez 60. Čakam na knjigo 90-dnevna ločevalna dieta. Mogoče bo kaj pomagalo...

LP

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   imam 15kg preveč
26.5.2005 18:29:18   
aljča
Joj punce zdej se pa že jest smotan počutim, ko tolk pišete o teh Kg.:ups::ups::ups::ups:Kaj naj jaz rečem ko sem se poročila in v istem letu zanosila sem imela 51 kg ko sem šla rodit me pa sploh niso babce upale zvagat ker sem se zredile več kot 30kg.:ups::ups::ups:Zdej je že 12 let od takrat pa sem imela vzpone in padce s Kg, najbližje moji prvotni št.kg sem bila pred tremi leti 63kg.Sedaj me pa zopet napadajo hormoni pa bližam se 35 letom in sem zopet pr 70kg.:(:ups:Pa kaj čem.Ko bo vse to za mano bom šla pa v akcijo sam naj pridelamo še eno pikici pol pa bo vse tko kot mora bit.
Punce ne se sekirat:JAZ SI ZMERAM REČEM;Ma sej jih itak nosim sama:)-:)-:)-:)-.
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu danaja12)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?