|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše mnenje
26.5.2005 10:24:33   
malamisha
Sem trdno odločena, da bom dočakala :roza::modri:

Iz meseca v mesec veselo:sloncek::sloncek::sloncek:, črtic pa ni in ni.

Zdaj pa moja dilema.
V teh mesecih smo ga dosti tudi žurali. Pa deci vinčka tu in tam, včasih dva...

Kaj v primeru, če v teh dneh zanosim? Jaz pa veselo na žuru, popijem kakšen deci preveč :zmeden2:
Mislite da že na začetku onemogočim pozitiven začetek novega življenja?

Mogoče se brezveze obremenjujem... Želja za :roza::modri: je že tako močna, da mi že počasi malo suka po glavi...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vaše mnenje
26.5.2005 10:26:43   
emaa
ne sekiraj se, kak kozarec tu pa tam, in kaka opitost nič ne škodi, ne moreš večno tako živeti kot da si že noseča. Malo uživaj, saj jaz tudi, pa kdaj kaj spijem, pa me od tega ne bo konec.

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vaše mnenje
26.5.2005 10:27:44   
pupika
malamisha jaz mislim, da to ni nič narobe če spijem malo vinčka. G je moja sestri celo priporočila v nosečnosti po kosilu kozarček terana.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vaše mnenje
26.5.2005 10:28:07   
anadejka
Mah deeeej,to se pa res kr neki brezeveze obremenjuješ!!!A si alkoholičarka???Nisi!!!Potem ni problema.Deci al pa dva prej pripomore kot pa škodi za :duda:,ker se fajn sprostiš,to je pa najboljš!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vaše mnenje
26.5.2005 10:37:37   
malamisha
Tako kot vedno imate prav!!!

Brezvezno razmišljanje!

Rajši veselo na :sloncek::sloncek::sloncek:

Hvala punce!:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vaše mnenje
26.5.2005 10:38:00   
larisa
Andrejka:bravo::bravo::bravo:
Dokler ne zveš da si :nosecka: živi kot da nisi, ker dejansko nisi!!! Jaz bi pol že dve leti živela kot nuna, pa ene 20 kil preveč bi mele, ker rolat, pa kolesarit, pa aerobika, pa trebušnjaki, .....tudi lahko skodijo če si slučajno:nosecka:!!!
Let it be,....uživaj in ga žingaj, če ti tko paše!!!:):):):)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vaše mnenje
26.5.2005 10:42:26   
Jančika_
Ko sva delala prvega, ni takoj ratalo. In sem si rekla, ej, pa ne boš zdaj celega življenja dala na stranski tir in sem na prijateljičinem rojstnem dnevu konkretno nagnila. Seveda sem ravno takrat že bila noseča:). Evo, imam zdravega fantka.

Drugič sem zanosila nenačrtovano, ko sem še poln dojila in še sploh nisem imela M. Zaradi dojenja nisem jedla in pila nič oporečnega, pa se je končalo s ss.

Zdaj tretjič sem pred žurko naredila test, ki je bil negativen, pa raje ne povem, koliko sem spila:ups:. In evo, zgleda, da sem takrat vendarle že bila noseča (blesavi testi:grrr: ).

Ne se sekirat, malo vina nima kaj škoditi. Ti si daj duška in uživaj, bo prej ratalo:).

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vaše mnenje
26.5.2005 10:45:16   
Gea1
Kot se jaz slišala in kot se pri nekaterih zgodi, alkohol še pomaga pri zanositvi. Saj ima vpliv na sproščenost in tako se lažje prime. Predpogoj je seveda, da sta oba zdrava in da ni druge fizične ovire, ki preprečuje zanositev.

Pozdravček! :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vaše mnenje
26.5.2005 10:51:34   
baguSka
Po Jančkini metodi punce: DEJMO GA PIT!!!!!!:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vaše mnenje
26.5.2005 11:00:03   
pupika
Ja sej je bilo skoraj pri vseh tako, moja mlajša sestra niti pomislila ni na nosečnost pri 23 in smo šli ravno takrat ven, pa smo bili vsi v takih rožcah, da so se šli nekateri na Bled nagi kopat v mesecu Maju.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vaše mnenje
26.5.2005 11:22:26   
Linda25
Punce,

kaj pa švedska grnčica. Včeraj me je tako zvijalo, da sem bila vsa napeta. Pridem k tašči in mi ponudi švedsko grenčico. Ker vem, da je močna jo odklonim. Potem mi ponudi tast in zatrjuje, da bo bolje. Preberem navodila in piše, da nosečnicam odsvetujejo, ravno tako otrokom.

Kaj bi se zgodilo, če bi spila malo žličko te švedske grenčice?
Ima katera izkušnje. Potem sem seveda odklonila, ma niso vedeli zakaj, ker mi je bilo neumno.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vaše mnenje
26.5.2005 11:25:05   
baguSka
Ja morjo vse vedt!? Če ti ne paše ti ne paše. Matr.:grrr:

Sicer pa vedno in povsod nekje piše: odsvetujemo
nosečnicam, pa jih je velik rodil zdrave otroke.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vaše mnenje
26.5.2005 13:43:39   
Anonimen
Nič se ne bi zgodilo, saj je ne bi spila celo flašo :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vaše mnenje
26.5.2005 14:18:08   
baguSka
Al pa?:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?