|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopustek
26.5.2005 13:51:40   
simi73
pr nas pa ni dinarčkov, da bi bla klima (v učilnicah, ki so vzhod je pa savna). pozimi tud mene zebe, ker je stavba ful stara, sam mam vedno rezervno jopico v omari za nujne primere:)-:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Dopustek
26.5.2005 13:52:27   
simi73
uf, kiks...moja pisarna je na zahod:ups::)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Dopustek
26.5.2005 13:54:34   
simi73
punce drage, čvekajte še naprej...jst odhajam, konec službe:bravo::)-, me pa čaka sušenje sena. se tipkamo kaj jutri...lep dan in naužijte se sončka:):rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Dopustek
26.5.2005 14:16:32   
baguSka
ej simi ne no - glih hotla sm ti napisat da je tvoj lubi čist kontra mojmu - bohnedej da bi ribe al pa zelenjavu že na delč zavohu. meso je zakon!

sicer pa: ni ga čez terenca ja.:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   Dopustek
26.5.2005 14:25:18   
biba77
Ja, baguska, moj je tudi molj "meseni" kot ne...:)-:)-:bravo::bravo::bravo::bravo: Samo, saj jaz tudi rada meseka papam...
Nic, jaz tudi pocasi zakljucujem. Grem zdaj v mojo privat savno (beri: avto, ki je cel dan na soncu cakal).
Pridne se bodite.:miska:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Dopustek
26.5.2005 18:30:56   
metka11
midva greva sredi julija na Krf, dol z ladjo v kabini nazaj z avionom.
Komaj čakam. Privoščila si bova kar 14 dni, ker lani nisva bla. Sem glih službo menjala in nisem dobila dopusta. Letos pa bomo užival, daleč od skrbi, težav.
lp

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   Dopustek
26.5.2005 20:59:45   
GoYa
Gea, ne vem, če je zdaj to obdobje primerno za Tajsko. Je bolš enkrat oktober - maj.

Midva sva bla tudi tam l.2000. Čudovito. Priporočam.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   Dopustek
27.5.2005 11:47:44   
baguSka
Jst pa Krf odsvetujm. No mogoče severni konc, južni mi pa sploh ni biu všeč.:(

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!