|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dabroston
29.6.2009 18:10:27   
tejčit
živjo punce.meni menstruacija prvič zamuja danes že enajsti dan.pri ginekologu nisem
bila nič ampak imam tablete doma dabroston in je danes peti dan kar jih jem.a katera ve po kolikem
času potem dobiš menstruacijo ko jih nehaš jesti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dabroston
29.6.2009 18:12:09   
Katjusa
3-9 dni po zadnji tableti jst sem dobila skoraj vedno 4 dan enkrat pa 6 dan

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2009 18:17:44   
tejčit
koliko dni pa se jih je meni piše na škatlici 6dni

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2009 7:36:44   
biba77
Jaz sem dabroston za sprozitev M vedno jemala 10 dni (zjutraj eno in zvecer eno tbl.), M pa sem dobila 1-3 dni po prenehanju jemanja.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2009 13:24:04   
Katjusa
tud jst sem dobla po 10 dni... in sicer 2x dnevno po 1

sam men ni jasno a ti jih ješ al jih ne ješ istočasno pišeš dvoje različnih postovuser posted image user posted image user posted image user posted image http://www.ringaraja.net/forum/negativen_test/m_4292018/tm.htm

upam, da se ti tale zmešnjavca hitro uredi

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2009 14:05:43   
tejčit
no končno sem jo danes dobila po 13dneh prou vesela sem da je prišla če že nisem
noseča

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dabroston
10.7.2009 12:33:01   
otroci00
pozdravljene!-potrebujem pomoč!
tudi jaz imam eno vprašanje okoli teh tabletk dabroston - še nikoli do sedaj mi ni zamujala mest. in ker si želim zanositi, mi je gin. predpisala te tabletke - 10 dni po 2 na dan. Torej kot sem zasledila vse pišete da se M pojavi po prenehanju jemanja, a je možno da se tudi vmes in je potem potrebno jesti tabletke do konca??? aja pa še to, kdaj pa jih začnete jemati naslednji mesec, če M spet ni????? koliko časa se počaka, da se vidi al bo sama od sebe prišla?

hvala vam za pomoč
s

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2009 14:49:19   
shyshy
Meni je ginekologinja vedno rekla, da do 45 dni ni nič narobe če je ni... se pravi, če zamuja (45-28) 17 dni. Je pa po drugi strani res, da če si mela prej skos redno, pa zdaj kar naenkrat tolko zamuja, je to najbrž mal nenormalno...
Jaz sem dabrostone dobila tudi zato, ker sem imela menstruacije preveč pogosto in sva v bistvu tako skušale z ginekologinjo datum menstruacije mal prestavit. Sem pa menstruacijo dobila takoj naslednji dan ko sem jih nehala jemati...

(odgovor članu otroci00)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2009 9:32:57   
sončeeeek
Pozdravljene vse!

Tudi jaz sem včeraj dobila zgoraj omenjeno zdravilo! Ker imam neurejen ciklus! Menstruscijo imam po 14 dni - s tem, da imam prvih 5 dni 5 kapljic na dan, potem 3-4 dni malo krvavim(kao menstruacija), nato zopet krvavim 5 dni!

Pri svoji ginekologinji, ki mi v 2 letih ni naredila ultrazvoka, sem vedno samo poslušala, da imam hormonske motnje in da se bo vse uredilo! Vendar sama sem vedela, da na spontano ureditev M ni čakati! Ker sem prejšnji teden šla ponovno do nje, je bila na dopustu, nadomeščal jo je drug ginekolog. tudi ta je trdil, da gre za hormonske motnje, ko sem mu rekla, da bi želela, da mi naredi UZ, je ta rekle, da se tam ne bo videlo, zakaj krvavim! (k njemu sem šla zato, ker sem krvavela skupaj 14 dni). predpisal mi je PRIMOLUT NOR (3x1 tableto), če pa ne bo bolje pa še CYCO PROGYNOVE. ker samo na podlagi pregleda nisem bila prepričana v njegove domneve, sem šla k privat gin.

ta mi je takoj naredil UZ (seveda, saj se plačala)...
Imam policistična jajčnika - oba! Enega bolj, drugega malo manj! user posted image

Predpisal mi je Dabroston in če se mi ne bo menstruacija uredila v 3 mesecih, moram iti nazaj!
S partnerjem še ne načrtujeva, vendar če bi zanosila, bi ga z veseljem obdržala. Nimam pa nobene kontracepcijske zaščite!

Gin mi je reklel, naj Dabrston jemljem od 16-26 dneva po prvi M, vendar sem pozabila vprašati - ali štejem dneve od prve kapljice ali od dneva, ko imam ''kao''' menstruacijo?

Kako ste začele ve, ki pišete o podobnih težavah, kot jaz...

Pa še to, gim ni je rekel, da je te tablete težko dobiti v SLO, in da jih bom lažje dobila na HR! Ali je to res? tu nekje sem brala, da se jih sedaj dobi tudi pri nas... da je neka nova pošilka! je to res?

Havla!

sončeeek

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Cepljenje za gripo
endrina

Ali boste svojega otroka cepili proti novi gripi?

da (15%)

ne (85%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!