|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   če iščete app za morje v zadnjem hipu..
29.6.2009 13:59:06   
ksenija12
za vse, ki iščete kakšen apartman v zadnjem hipu naj povem, da recimo na hrvaškem (rab-lopar) še zdaleč apartmani niso zasedeni...mi smo ta teden na morju, uživamo..in je veliko apartmajev prostih, tudi takšnih ob morju...tudi cene niso zasoljene ne vem kako...

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: če iščete app za morje v zadnjem hipu..
29.6.2009 14:42:20   
pety78
A res? A bi mi pol rezervirala enega s klimo za dve družini, torej 7 oseb, pa da je čisto blizu morja, pa da je senca na plaži. user posted image

Od. 19. julija za 10 dni. user posted image

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2009 14:55:47   
masajka
sem ti poslala zs

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2009 16:09:46   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: masajka

sem ti poslala zs

A meni? Ker jaz nisem nič dobila.

(odgovor članu masajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2009 9:13:31   
dejčka2
jaz bi tudi prosila za kakšno številko, pa tudi za 2 družini. Smo misili it v camp pa smo se v zadnjem hipu odločili za app. pred leti smo že bili na rabu pa je res bilo super. lepo prosim za informacijo kakšen prazen app.
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2009 10:50:53   
hubi
Še meni prosim, iščem za konec avgusta.

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2009 11:19:49   
Natty5284
Ojla,

če še katera kaj išče, vemo tudi mi za zelo lepe apartmaje na otoku Čiovo, pri Trogirju. Res enkraten, miren kraj za dopust...In cenovno ugodni apartmaji. Če katero zanima, lahko pošljem tudi slikice, ker jih imam ogromno...Lp

Lp Natty

Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2009 11:25:03   
pety78
Ja, meni prosim. Mi še vedno iščemo.
Petra.cas@gmail.com

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2009 11:34:57   
Natty5284
http://www.ciovo-trogir.com/apart/sunset/sunset.html

glej tukaj je link...nekaj slik je tukaj gor...če želiš še več, me kontaktiraj na zs in ti pošljem in še kaj več povem, če boste zainteresirani.

Lp Natty

Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2009 13:44:05   
ksenija12
pošljem naslove app danes zvečer - rab-lopar - tudi tistim, ki se vam obljubila na mail. Sicer pa smo mi našli app na tejle spletni strani http://www.rablopar.si/, mi smo v app Jadranko Jerić, smo zadovoljni, imamo nekje 50 metrov do Rajske plaže, kar je super, ampak je pa razmeroma drag (85 eur/noč, vključeno ima takso in klimo, se da dobiti ceneje)zdi pa se mi, da je sezona letos na Hrvaškem slabša - sploh ni še takšne gneče, mesto Rab je zvečer okoli 22 recimo za polovico manj 'obljuden' kot pred leti (moj občutek)..tudi na trajekt nismo nič čakali..kot sem rekla, sem malo pozabila na naslove, pa jih danes zberem, pa napišem.  

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2009 21:33:59   
*bubi*
Ksenija, hvala, da si mi že na drugi temi odgovorila - imam pa še vprašanje, če je na Rabu brezžični internet, pa kako je s senco na Rajski plaži? Tam tudi kdo marele in ležalnike sposoja?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 11
2.7.2009 12:49:50   
ksenija12
Najprej linki do app, ki sem jih našla na sprehodu in so v tem trenutku fraj: www.apartmani-ok-rab.hr, tel.00385 51 772 585, 00385 915 63 0663, tale je v Loparju in je čisto blizu plaže, piše da imajo fraj,
drugi je  tudi v Loparju in sicer imajo samo email nedeljko.cucic@ri.t-com.hr ali telefon 00385 51 775 403, tretji je tudi v Loparju čisto blizu morja reče se app Lucija Škarić, je pa tale naslov napisan...http://www.skaric-lopar.com/piše, da imajo fraj.
To je zaenkrat to. Upam da kaj najdete. Sem mislila, da bomo naredili obhod po celem Rabu, da bom lahko napisala več kontaktov, ampak saj veš, kako je z malimi otroci...tako uživajo, da se ne premaknemo s te male rajske plažice in smo že stotič zgradili grad, pa cesto..

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.7.2009 12:55:24   
ksenija12
Bubi, zate pa tale odgovor: ja, nekateri app imajo brezžični internet (ta recimo v katerem smo mi ga ima, jaz ga pač rabim zaradi naše trgovinice:), na plaži so senčniki in ležalniki za izposojo, cene se točno ne spomnim, ampak sigurno se ti bolj splača imet svoj senčnik, ali pa tisti polovični šotorček za na plažo, ko so jih imeli v Hoferju, Meractorju...(no, te prodajajo tudi tukaj za okoli 14 eur). Glede 'naravne' senčke je pa tako, da prav na plaži-na mivki, je seveda ni, je pa odzadaj borov gozdiček in tam pa je 'naravna' senčka, imaš pač potem ene 20 metrov do plaže (po majhnem hribčku). veliko družin z majhnimi otroci je ravno tukaj v tem borovem gozdičku.

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?