Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ta vročina in oblačenje 26.5.2005 7:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ga pelješ ven ob osmih zjutraj, potem dolge, če pa ob štirih popoldne pa kratke...
|
|
|
|
Ta vročina in oblačenje 26.5.2005 7:51:15
|
|
|
|
Nikica
|
Midva greva ven okrog 10 in ima že kratke hlače, kratke rokave, zaprte sandalčke z nogavičkami, popoldne po 17 pa oboje zopet kratko, vendar brez nogavičk. Star je 6 mesecev. Ko zaspi, ga v senci pokrijem s plenico.
|
|
|
|
Ta vročina in oblačenje 26.5.2005 8:11:58
|
|
|
|
corfu
|
Odvisno od vremena, se prilagajava, pa torbo sabo, not pa še dolge cunje ali pa obratno. Zaupaj svojemu občutku, če si ti v kratkem in ti je vroče tudi tvoj:duda: ne potrebuje trenirke...
|
|
|
|
Ta vročina in oblačenje 26.5.2005 8:56:30
|
|
|
|
lin
|
Kratke! Glih včeraj sem govorila z zdravnico (zaradi nečesa drugega)pa sem jo pol še vprašala,kako naj jo oblečem v takem vremenu ko je že tako vroče in je rekla kot sebe,pa brez kanotjere(oz.spodaj bodija)
|
|
|
|
Ta vročina in oblačenje 26.5.2005 9:11:41
|
|
|
|
Pupica
|
Mi smo na kr.rokavih in oblekici.Zjutri pa dolge hlače, in kratki rokavi.:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?