Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček implast bolder 3? 29.10.2010 19:54:31
|
|
|
|
ziva1
|
Tudi mene zanima športni del vozička in sicer kaj je s to strehico, ali jo jaz ne znam naštimati ali pa zadaj kar nekako štrli, nič ni napeto. Do zdaj smo bili v košari in je bilo vse super in lepo, zdaj pa mi športni del ni več tako všeč, vse zaradi te strehice, ki je kr neki. Tudi jaz bi se priporočala za skupen nakup zimske vreče, če bo katera naročala, naj me kontaktira.
|
|
|
|
RE: Voziček implast bolder 3? 9.1.2011 12:35:02
|
|
|
|
fluf
|
tale tema mal sameva... midva bova dobila tal vozičk za darilo iz poljske... ampak sej je evropska garancija in naj bi tudi slovenski uvoznik zagotavljala rezervne dele za to. Pri uvozniku se nisem še pozanimala kako je s tem... ampak saj mamo evropsko garancijo... mamo tud fotoaparat iz poljske.. pa ni blo panike z garancijo....
|
|
|
|
RE: Voziček implast bolder 3? 1.2.2011 12:48:49
|
|
|
|
ana!
|
hej,...tudi mene zanima bolder sd!! včeraj smo si ga šlo ogledati in je res dober, skrbi me samo športni del!! smo dali našo noter in je bila čisto stisnjena tam notri!! nekam utesnjeno, majhno, ozko se mi vse zdi!! glavico je imela čisto do strehice, nogice pa do konca tistega naslonjala za noge! ne vem no...pa je punčka čisto normalne postave!! aja pa strehica je taaako škripala...je tako pri vseh bolderjih??? prej smo imeli baby booma in sem navajena na prostoren športni del nič škripanja! proooosim za kakšen odgovor...hvaaala
|
|
|
|
RE: Voziček implast bolder 3? 2.2.2011 19:32:02
|
|
|
|
malecka_mateja
|
če katero zanima prodajam implast cliper črno bele kombinacije. športni del in košaro, dežno prevleko, zimsko prevleko za nogice, torbo za mamo...
|
|
RE: Voziček implast bolder 3? 9.2.2011 19:42:28
|
|
|
|
Sasheen
|
uporabnice bolderja, danes sem si ga šla ogledat in nisem več navdušena nad njim tako kot sem bila...kako otroke dajete v voziček, če se ne odstrani tisti varnostni del pri športnem delu, recimo, če nimaš otroka pripetega s pasovi in se nagne naprej ne pade iz vozička, ker ga ustavi tista zaščita (ne vem kako naj drugače razložim)...
|
|
|
Ime za dečkabrinikaKatero ime?Rok (
31%)
Tine (
15%)
Dominik (
21%)
Vid (
33%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!