Meceno
|
bobek05 a je potem na materinski šoli še kaj pametnega povedala ? Tudi jaz se še držim , imam pa takooo rdeče oči od barvanja balkona ( Belinka ), sem že včasih prej imela , samo sedaj v :nosecka: se mi zdi mnogo hujše . Koža je še vedno rdeča in srbi od sonca , se pa vse skupaj počasi suši in si bom mogla čez kakšen teden začet z pilingom odstranjevat . Kar ne morem vrjet , da je od ene ure in pol , kar sem ležala na sončku ( med 16h in 17h in 30min ) nastalo toliko . Včasih sem ležala ure in ure , pa se je potem nekaj malega samo izpustilo , drugi dan izginilo , sedaj pa od nedelje ,... Mi je zdravnica rekla , da to nima veze z :nosecka: , tako da :zmeden: Kilogramov se otepam :)- očitno jim res ne morem zbežat , se lepijo kot čigumi :)-:)-:)-, bo že ,.... Trebuh je tudi bolj srbeč , samo mene itak vse srbi , tako da ,... tudi jaz nisem še pričarala magičnih :sloncek: 100cm Včeraj ste pisale tudi o tem koliko dolgo poznate svojo drugo polovico , ..... Midva bova sicer šele četrto leto skupaj ( se mi zdi da sva dlje ), je pa zanimivo da me je on eno leto čakal , da sem dopolnila 19.let , sploh nisem vedela:ups: Potem pa on : , ti greš na morje z mano , pa njegovi so bili tudi zraven :ups:,... pa zraven mene boš spala :ups:,.... Sem bila zmedena ko :hudicek: , ker kaj sem pa jaz vedela :), da se nekdo , ki je 9.let starejši ,zanima zame . Sicer pa jaz tako zaljubljena do ušes , pa kao igrala z mislimi , saj sva samo prijatla ,.... Sem se pa zaribala , ker je njegova mama poštudirala , da midva nisva imela še nič , pa mi drugo sobo zrihtala ,... V glavnem :)-:)-: To je to ,.... Lp Meceno
|