|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
26.5.2005 6:41:26   
bobek05
Dobro jutri, drage julije...

Ja, seveda spet sem zgodnja - standard. :duda: že dela prevale v mojem trebuhu :zmeden: (zgleda, da bo zgodnji tič)..

Včeraj je bil nekam ful aktiven, 1x me je skoraj dvignilo s kavča zaradi sunka, tako da nekako upam, da se obrača oz. da se je obrnil (na glavico). Ampak prepričana pa bom komaj 6.6., ko imam pregled pri G.

Drugače sva OK - trebuh me je začel spet srbet :zmeden: . Kaj to pomeni? Spet raste? :zmeden: Pa še :duda: se tako preteguje, da imam občutek, da je moj trebuh zanj premali. HALO??? Kaj ne vidi kakšna sem???

Ojoj, zdaj sem si šla spet trebuh merit - v manj kot enem tednu spet 1cm več :(( - zdaj jih je že 116cm. :(( Ne morem verjet, da še nimam strij!!! Kaj imam toliko odvečne kože, ali kaj? In kako bo to potem šlo nazaj skupaj?? :zmeden:

Malo se mi še :zaspan: , pa se grem še malo pretegnit i n nekaj toplega spit, da pridem k sebi.. Potem pa zajtrk.

Danes bo spet čudovit dan - izkoristite ga!!!

Bobek v 35t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE
26.5.2005 6:56:57   
CIPRESA
Oj Bobek še ena ta zgodnja, sploh ne morem spat ko se enkrat zbudim. Včasih sem lahko poležavaa do nezavesti, sedaj me pa začne vse bolet pa križ, pa te spodnje kosti da rabim pol ure da se prevalim na drugo stran pol pa rajši vstanem.

Danes sem pa še tolk bolj živčna ker imam ginekologinjo, po eni strani se že malo veselim, ampak itak na tisti mali ekran skoraj nič ne vidim le ona mekaj jamra zraven pol je pa seveda konec. Mal me bo nadrla kot sem že včeraj napisala pa bo že, pritisk bo spet odšel v višave, pa še izvide od brisa,ki mi ga je vzela zadnjič dobim nazaj tko da bo kar pestro. Že naprej vem postopek tko da bo že.

Aja nič nisem zasledila kako je z Maliko??? Me že malo skrbi da je res prehitelo in da ni kaj narobe???

Ja danes bo spet en čudovit dan, ampak danes imam pol še druge opravke, pa nebo časa za sončenje in poležavanje na soncu, saj en dan pa lahko pade ven ker drugače bo moja bebika mislila da ni prišla k pravi mami "moja mama ni črna???"

Za obseg trebuha pa se mi res kar malo smiliš, jaz pa pri svojih 102 cm jamram da že nič več nič ne morem tudi jaz še nimam strij malo jih je od prej pa te se niti ne vidijo novih pa zaenkrat hvala bogu še ni. Ko bi vsaj ostalo tako. Si pa ti kar ene 3 ali4 tedne pred mano tko da bomo videli kaj bom pisala v tem tednu.

Sedaj pa moram it na :kava: in pol javim takoj ko bom imela čas kako je bilo pri ginekologu.

LP CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE
26.5.2005 8:12:57   
valentina.
Dobro jutro,:zaspan:
danes sem tudi jaz še kar zgodnja (?). Kar nekaj vas ima danes pregled; javite kaj,sploh če boste imele UZ; me full zanima teža in mere :duda:, ker je meni je zadnjič rekel da je naš še kar težek, pa se mi ne zdi tako hudo.:zmeden:
Trebuh imam jaz tudi reees veeelik in zaenkrat še nobene strije, ampak sem slišala da se naredijo tudi v zadnjih dveh tednih, tako da se ne bom prezgodaj veselila.
Tudi jaz grem na zajtrk: danes na menuju: čokolešnik!!!

LP, valentina :rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE
26.5.2005 8:47:28   
Anonimen
Pozdravljene, punce!

Sem v službi :(( katastrofa, prideš narest samo eno uslugico, pa obtičiš za dve uri :grrr:

Valentina, moj mali ima 2200gr, pa dolg je 45cm, sem pa v 34T. Obseg trebuha je še vedno 99cm, kil pa tudi še vedno +12 :bravo:
In vse je normalno.
Sori, bobek, ampak zdej v bistvu vidim, da je naš korenjak približno tam nekje, kot tvoj...zadnjič se mi je tvoj zdel tko veeeelik...pa vidim, da je očitno to normalno :zmeden:
Kako je pa s strijam, pa ne vem...upam, da nikol ne zvem :)-

Ja, mene tudi mal skrbi, kaj je z našo Maliko :zmeden:

Lep dan, drage moje Julije :rozica:

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE
26.5.2005 9:06:01   
Meceno
bobek05 a je potem na materinski šoli še kaj pametnega povedala ?

Tudi jaz se še držim , imam pa takooo rdeče oči od barvanja balkona ( Belinka ), sem že včasih prej imela , samo sedaj v :nosecka: se mi zdi mnogo hujše .
Koža je še vedno rdeča in srbi od sonca , se pa vse skupaj počasi suši in si bom mogla čez kakšen teden začet z pilingom odstranjevat . Kar ne morem vrjet , da je od ene ure in pol , kar sem ležala na sončku
( med 16h in 17h in 30min ) nastalo toliko . Včasih sem ležala ure in ure , pa se je potem nekaj malega samo izpustilo , drugi dan izginilo , sedaj pa od nedelje ,...
Mi je zdravnica rekla , da to nima veze z :nosecka: , tako da :zmeden:

Kilogramov se otepam :)- očitno jim res ne morem zbežat , se lepijo kot čigumi :)-:)-:)-, bo že ,....
Trebuh je tudi bolj srbeč , samo mene itak vse srbi , tako da ,... tudi jaz nisem še pričarala magičnih :sloncek: 100cm

Včeraj ste pisale tudi o tem koliko dolgo poznate svojo drugo polovico , .....
Midva bova sicer šele četrto leto skupaj ( se mi zdi da sva dlje ), je pa zanimivo da me je on eno leto čakal , da sem dopolnila 19.let , sploh nisem vedela:ups:

Potem pa on : , ti greš na morje z mano , pa njegovi so bili tudi zraven :ups:,... pa zraven mene boš spala :ups:,....
Sem bila zmedena ko :hudicek: , ker kaj sem pa jaz vedela :), da se nekdo , ki je 9.let starejši ,zanima zame .
Sicer pa jaz tako zaljubljena do ušes , pa kao igrala z mislimi , saj sva samo prijatla ,....
Sem se pa zaribala , ker je njegova mama poštudirala , da midva nisva imela še nič , pa mi drugo sobo zrihtala ,... V glavnem :)-:)-:

To je to ,....

Lp Meceno

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE
26.5.2005 9:08:04   
Meceno
Malika ,....:rozica::rozica:
A ni bilo včeraj nekaj pisano da ji gre na bolje ?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE
26.5.2005 9:11:35   
Talči
No,da se še jaz malo javim.
Pravkar sem pojedla zajtrk in prebrala vse, kar ste danes že napisale. Pridne punce, ste zgodnje!
Sicer mene tudi vse boli ko se zjutraj prebudim, ampak mi je danes kar uspelo še eno uro potegnit. Zdaj pa so začeli okoli bloka kositi in ruži kot :hudicek:.
Bebica je danes zjutraj izvajala akrobacije, tako da je poskrbela za mojo prebavo in je bilo tako fino na WC, ko sem vstala,... tudi tehtnica kaže kar nekaj manj. Mogoče pa le ne bom kregana danes na pregledu pri G? (+11,5 kg)
Dan bo čudovit. :bravo: Bi ga bilo prav škoda zapravit doma med 4 stenami.
Uživajte!
LP
:nosecka:Talči

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE
26.5.2005 9:19:31   
pravljica
joj ste zgodnje :zaspan:, jaz bi pa še tako spala...pa saj verjetno še bom malo :)
ja strije, sem mislila da ne more bit huje, pa vidim da je še lahko :((...še vedno 107 cm
pregled imam čez 1 teden, komaj čakam...joj, ko bi mi še kak UZ naredla
danes bi šla rada kupit torbo za stvari otročka, tisto za čez ramo pa za na voziček...a je katera že kupovala? vem da imajo v emporiumu, drugje še pa nisem vidla
aja, midva z :love: sva skupaj že 11(!) let...od tega je bla prejšnji teden 7. obletnica poroke, malečka bo pa avgusta 7...hja, nekaj skupnih km že imava za sabo :)-
kak sem vam fouš da lahko ležite zunaj na sončku...men se pa ni tu pred vsemi temi okni za nastavljat, balkona pa nimamo :(...bom julija celo bogastvo v solarij znosla 8)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE
26.5.2005 9:21:00   
bobek05
Tinka, zdaj sem komaj ugotovila, da se le 1t za mano.. Moram reči, da sem v (večih) revijah sem zasledila, da bi v 34t otrok naj tehtal okrog 2kg, meril pa pribl. 43cm, (v eni reviji pa, da ima v tem času 2,3kg in komaj 33cm)
v 35t naj bi tehtal 2,3kg in meril 44,5cm,
v 36t že približno 2,5kg in 46cm,
v 37t 2,75kg in 47cm (v drugi reviji pa 2,7kg in 40cm)
v 38t okrog 3kg in 48cm,
v 39t 3,2kg in 49cm ter
v 40t 3,5kg in približno 50cm ...

Te mere so ful čudne... Pa tudi pri G so lahko velika odstopanja, tako da bom vse te mere jemala malo za rezervo...

Meceno, potem ko si šla, ni povedala več nič pametnega, ali pa vsaj nič takega, kar bi si jaz zapomnila :ups: - imam pa sedaj v nosečnosti bolj "zanič" spomin :ups: ..

Se še kasneje javim, ker je moja sestra ravno prišla na obisk...

pa pa

Bobek

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJE
26.5.2005 9:56:34   
petraCBU
Dober dan! (je že tok ura)
Čudna noč je bila. Kar sredi spanca, se nama je v spalnici vklopila radio-ura (pa je res nobeden ni nastavljal!) in začela brneti ko :hudicek: - sva se oba z :love: ful ustrašila (brnenje v spalnici sredi gluhe noči in trdega spanja), pol sta še oba :duda::duda: poskočila v trebuhu (verjetno, ker sem se jaz ustrašila) in smo bili ob mirno noč. :love: je kar kabel izvlekel iz vtičnice, da je brnenje utihnilo, sam jaz ful dolg nisem mogla nazaj zaspat, pa še :duda::duda: sta si celo žurko omislila :hudicek:

Bom čez dan še kakšno kitico spanca potegnila :muca:

Ej, LJ julije (pa če se da kateri v LJ pripeljat), koliko nas bi bilo resno zainteresiranih drug teden za kavo?! Zaradi mene skoraj katerikoli dan, pop. ali dop.! Dvignite rokice, da se preštejemo, pol pa dan in uro usekamo, ker če ne - bom jaz res prej rodila! :)-

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJE
26.5.2005 13:28:30   
Antigona
Živjo!

Jaz sem sedaj sicer iz Vrhnike in bom ravno v sredo dopoldne v Ljubljani, ker imam pregled pri G.
Z veseljem bi se mi prilegla kaka kavica in kako novo poznanstvo... :bravo::bravo:
Torej rokica v luft in se pofočkam...

Sem pa sicer trenutno brez svojega avta :((, tako da vsaj jaz lahko samo v sredo, recimo od 10:30 naprej, do takrat bom pri G. verjetno že opravila...

Lp, Sonja
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJE
26.5.2005 15:52:50   
petraCBU
Şreda je 1.6., a ne! Pišuka, Sonja, tudi jaz imam na ta dan pregled - Ob 10-tih; in bom torej ravno okrog 10.30 fertik!
A bi še katera zmogla? Alo!
P.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJE
26.5.2005 16:09:59   
Anonimen
Dvigujem rokice :bravo:
Tud jaz bi lahko okoli 10.30 šla na en velik sladoled :)-

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJE
26.5.2005 16:36:48   
Antigona
Kje se torej zmenimo??? :bravo::bravo::bravo:
Pa da bo zuni za sedet, ker v tem vremenu pa res ni fajn bit not....
Sej tud če smo samo me tri se mormo res zment,
pa naj se še katera pridruži če le lahko...

Lp, Sonja
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......