PiaM
|
He he he babike, ste prav face, tak ste me nasmejale v tem prelepem jutru, toliko pozitivne energije...:bravo: :)- ;) Lepo da se tema nadaljuje, razmišljam, ktera si jo je omislila-prav lepo.Nekaj za dušo.;) No, Astra, zdaj pa te ne bom mogla več prepoznati po avtu, če se boš kaj mimo peljala.Upam, da se kaj srečava, pa greva res na eno :kava:.Da bi ti avtek lepo služil in da ne bo noga pretežka.:) Jaz sem malo na trnjih kaj bo juti, ko delam test po 8 dneh zamujanja, saj danes tetke s Krvavca še ni, pa me malo skrbi to, če ne bom razočarana, če bo -. Koala, želim ti, da ti čimprej mine čas do pridobitve :duda:, ostalim pa da jim čimprej rata po naravni poti in da bomo vse kmalu na srečanju že :nosecka:. Ja, res - kdaj bo naslednje srečanje.Jaz sem definitivno za.Se mi zdi, da vas sedaj že kar pogrešam, ko se dosti beremo po tem, ko smo se spoznale in bi se lahko spet kaj dobile. Astra, če boš imela kaj časa, pošlji v nabiralnik in se kaj dobiva.:) Obilo sončka in pozitive še naprej ter da Anitka čimprej prebrodi krizo in se vrne med nas.:) :rozica:
|