|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samoplačniški pregled
28.6.2009 14:59:06   
Anonimen
Zanima me, če katera ve koliko stane samoplačniki UZ in pregled prehodnosti jajcevodov? Vem, da mi pripada po enem letu neuspeha zastonj, samo bi ga rada naredila že po pol leta, ker bi se rada znebila psihičnega pritiska...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samoplačniški pregled
28.6.2009 16:39:19   
buči
Pokliči Zdravstveni zavod Dravlje (Ljubljana), te hitro naročijo, najbrž je okrog 60 evrov (UZ).

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2009 16:52:03   
Anonimen
Misliš dr.Reša?

(odgovor članu buči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2009 17:09:29   
isabeaux
na ultrazvoku se ne vidi prehodnost jajcevodov...vidi se le če so povečani, kar pa ni nujno da so neprehodni...lahko pa so normalne oblike in neprehosni...pa se to na uz ne vidi....

Prehodnost se vidi edino na hsg preiskavi, kjer slikajo maternico in jajcevode, pred tem pa ti vbrizgajo kontrastno tekočino, da se potem vse na slikanju vidi...

Tega pregleda pa ni možno narediti samoplačniško, tako, da boš najbrž mogla počakat, da te napoti g.....malo zagnjavi, da te čim prej napoti...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2009 17:39:47   
Anonimen
vem,da se na UZ ne vidi prehodnisti,...bi pa rada vsaj,da mi pogleda če je kakšna cista, karkoli, pa če reče, da ne, bom vseeno pod manjšim pritiskom.

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2009 15:42:19   
anajan
Na UZ se lahko naročiš skoraj v vseh ginekoloških samoplačniških ambulantah. Cena pregleda je med 32 in 40 EUR. Priporočam ambulanto dr. Jerićevića ali pa ambulanto v Črnučah (ne vem ime zdravice).

LP.

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2009 18:16:57   
nu_tella
A potem če dr.ju potožiš da imaš krvavitve med dvema menstruacijama...tak pregled moraš tudi plačat?
A katera ve? Mene so hoteli kr po telefonu odpravit, da to je normalno?!?! Potem so mi sicer dali datum ampak zdej sem pa v dbomih. A morm kr dnar sabo prnest? Če bom hotla ultrazvok delat bom mogla plačat?
To pa res ni fer. Ene na vsakem pregledu pregledajo (kr se strinjam, da mogoče ni ravno zdravo) ampak da moraš pa enkrat na 5 let ko greš ke zaradi problemov še plačevat?!?!?

Hvala vam za vsako info.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2009 17:02:43   
kejt2
Že vrsto let imam ginekološke težave.

Sprva me zdravnica ni jemala resno, nato sem dobila napotnico za laparo, vmes (preden sem se uspela naročit, ker je potrebno čakati na prvi dan menstruacije) zanosila, imale izvenmaternično in tubektomijo.
Od tedaj naprej imam bolečine in konstantna vnetja. Ginekolog trdi, da ni nič (ker je operater napisl, da je ostalo b.p.), zdravniki pri ultrazvoku trebuha trdijo, da imam nehomogene tvorbe in endometriozo. Urolog in ginekolog si me podajata kot ping pong žogico. Izvidi pa so še kar naprej slabi.
Prosim za nasvet: na koga naj se obrnem, da me bo zares pogledal in mi znal pomagati?
V Leonišču samo plačujem, rezultatov pa nobenih. Tudi preden so mi izvenmaternično odkrili je moral miniti kar teden dni in trije obiski pri dežurnemu zdravniku... kaj vse sem slišala in, kako so delali z menoj verjetno ni potrebno izpostavljati...

Hvala za pomoč.

Utrujena in zmedena,
Kejt

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2009 19:02:38   
nu_tella
Jaz ti ti ne vem povedat, ker tudi sama ne vem kam naj se obrnem...sem potem šla na pregled. Mi ni bilo treba plačat ampak mi tudi ni naredila ultrazvoka. Je rekla, da ona to vse "otipa" (to so tudi 2 drugima kolegicama rekli in eni je res z tipanjem odkrila cisto)... sam mene skrbi da je kej druzga, ker me spet menstruacije neznosno bolijo...se malo pa bom na fazi pred začetkom jemanja kontracepcijskih (ko sem med menstruacijo tudi skupi padala), pa je bil njen odgovor, da pač pacientke poročajo, da po toliko letih izzvenijo prednosti kontracepcijskih, kar se tiče manj močnih M....

Držim pesti da bo vse v redu s tabo.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?