Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:26:47
|
|
|
|
ZARA
|
Baje je cimet super proti temu,probaj...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2005 21:27:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:27:57
|
|
|
|
ZARA
|
A dej nehej??
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:30:47
|
|
|
|
biba77
|
Annny, ce cimet ne pomaga pojdi po strup za mravlje. Moja mami ga je kupila v Semenarni na Grajskem trgu v Mb. Imas pa na izbiro prasek ali pasti (mravljam disi, gredo preko, deluje pa z zapoznelim ucinkom, zato je fajn, ce gnezdijo v hisi/stanovanje). :miska:
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:31:10
|
|
|
|
india
|
Zara, a si že slišala, da cimet pomaga???:)-:)-:)- Ja, Annny, mi jih tudi "gojimo":)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:31:46
|
|
|
|
aljča
|
Probi s pekočo rdečo papriko v prahu ali soljo.To moja tašča vedno uporablja na vikendu,ko začnejo mravljice napadat.Zaenkrat se ji je obneslo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2005 21:31:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:32:50
|
|
|
|
biba77
|
Annny, ce cimet ne pomaga pojdi po strup za mravlje. Moja mami ga je kupila v Semenarni na Grajskem trgu v Mb. Imas pa na izbiro prasek ali pasti (mravljam disi, gredo preko, deluje pa z zapoznelim ucinkom, zato je fajn, ce gnezdijo v hisi/stanovanje). Aja, za prasek ne vem, tiste male pasti pa lahko das v kot ali celo pod kak element... :miska:
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:potem pa nisem edina.zjutraj sem mela celo mravljišče na elementu kjer so bili bomboni.tak sem bila jezna nonstop sem imela občetek da lezijo po meni še zdaj me vse srbi.pa sem pošpricala z raidom in jih ni.lani jih nisem imela predlani pa tudi.;)
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:35:30
|
|
|
|
babylove
|
Pred kratkim je ena pisala, da se jih je s pecilnim praškom znebila. Vsekakor javi, kaj je uspelo, ker me res zanima.
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:43:26
|
|
|
|
nita
|
Pri nas se je cimet obnesel lani - ble so pa faraonke, za navadne mravlje pa ne vem :zmeden2: l.p. anita
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:53:00
|
|
|
|
Grascakinja
|
Pecilni prašek definitivno deluje, preizkusila na lastni koloniji mravelj. Gre pa za to, da reagira z mravljično kislino, ki jo imajo mravljinci na telesu in jih dobesedno scvre.
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 21:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Uboge živalce!:pujs:
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 22:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah... Štern je enkrat rekel, da tako kot pridejo tudi grejo in dejansko je res tako. Enkrat v maju se pojavijo za nekaj dni in potem izginejo. Je pa res, da: - vsa okna in vrata z zunanje strani pošpricam z insekticidom, letos uporabljam Biokill, - vsakih nekaj dni tla namesto z navadnim detergentom operem z Aiax repelentom za čiščenje tal, ki mravljam smrdi in se zato po stanovanju ne sprehajajo prav rade.
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 22:46:49
|
|
|
|
ribica.
|
No ja, ni ravno res, da pridejo in grejo. Vsaj faraonke ne. Te so res prava groza. KO sem bla v študentu jih ni nič ubilo. Bile so pa povsod. Prišle so še v instant juhe in v moje tampone, oboje original zapakirano. Da o kakih presenečenjih (vzameš iz omare sveže nogavice, zvite, pa se ves vsuje na stotine mravelj) in mimohodih, do grizenja v postelji, sploh ne gi govorila. Kar kocine mi gredo pokonci. Tako da, če imaš faraonke, jih čimprej zatri s strupom, preden se preveč udomačijo. Pa pazi da jih ne preneš še kam drugam. Jaz sem jih med selitvijo seveda vzela s sabo. Pa sem ful pazila!
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 22:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj je letos s tem mravljam?! A je to vsako prestopno leto tako?
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 22:55:45
|
|
|
|
kofetek2010
|
k nam so tud prišle in to na hrčkove vitamine :(( ker so taki dobri, slastni z medom ;) zdaj ni več vitaminov in ni več mravelj :)-
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 25.5.2005 23:09:01
|
|
|
|
čaki
|
joj mravlje- tud pri nas so glavne- špancirajo ko ene tavelke...:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
Invazija mravelj- HELP!!!!!!! 26.5.2005 7:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jst sme jih teden dni nazaj odpravila s cimetom. Je za probat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?