Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Histeroskopija in zanositev 27.6.2009 17:54:13
|
|
|
|
zvesta
|
Po tisti M, kii jo boš dobila po jemanju Stediril-a.
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in zanositev 28.6.2009 17:01:30
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Po tisti M, kii jo boš dobila po jemanju Stediril-a. točno tako...pa vso srečo....
|
|
RE: Histeroskopija in zanositev 29.6.2009 11:29:43
|
|
|
|
giotti
|
Maternica potrebuje 6 tednov za celjenje, zato je stoprocentno najbolje počakati pravo M. Saj ta krvavitev po tabletkah niti ne obnovi sluznice, ker se sploh ni odebelila! Zato ti predlagam, da počakaš pravo M, da se s tem izogneš potencilanim problemov, ki bi nastali, če bi prehitro zanosila, ko sluznica še ni dobro obnovljena. In ko G reče počakat na M, pomeni M, ne pa krvavitev. M in krvavitev po tabletkah ni niti približno ista stvar.
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in zanositev 29.6.2009 11:39:14
|
|
|
|
ursa30
|
se popolnoma strinjam z Giotti
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in zanositev 29.6.2009 17:59:33
|
|
|
|
tweety83
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Maternica potrebuje 6 tednov za celjenje, zato je stoprocentno najbolje počakati pravo M. Saj ta krvavitev po tabletkah niti ne obnovi sluznice, ker se sploh ni odebelila! Zato ti predlagam, da počakaš pravo M, da se s tem izogneš potencilanim problemov, ki bi nastali, če bi prehitro zanosila, ko sluznica še ni dobro obnovljena. In ko G reče počakat na M, pomeni M, ne pa krvavitev. M in krvavitev po tabletkah ni niti približno ista stvar. Jaz sem istega mnenje. Ne hiti in ne rini z glavo čez zid - če si čakala do sedaj pa počakaj še malo. Je vredno - govorim iz lastnih izkušenj.
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in zanositev 29.6.2009 22:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam drugačen info od tomaževiča, po operaciji, oziroma po krvavitvi, ki je sporžena zaradi stedirila, je največja možnost zanositve, saj je mat. vrat še vedno malce razširjen. Rana se pa res celi 6 tednov, kar nanese na ovulacijo pri zgoraj omenjeni krvavitvi., Profesor je večkrat poudaril da prevelikokrat ženske v nedogled odlašajo in meni, da je treba poskusiti takoj, da je sploh jasno če je pregrada vzrok SS ali gre za kako drugo nepravilnost. 100ljudi 100 čudi
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in zanositev 30.6.2009 10:44:49
|
|
|
|
giotti
|
Ja, potem pa ne vem, zakaj si nas sploh vprašala, če imaš tako zelo jasna navodila.Pa ne verjamem, da ženske odlašajo v nedogled, ker prav vsaka, ki sem jo spoznala in je imela to operacijo, je po operaciji komaj čaka, da lahko ponovno poskusi, vključno z menoj.
< Sporočilo je popravil giotti -- 30.6.2009 10:47:39 >
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in zanositev 30.6.2009 12:01:56
|
|
|
|
Anonimen
|
GIOTTI, odlaša v smislu, da čaka 1 ali 2 ali celo več menzesov, da začne z akcijo .. to sem imela v mislih. Vprašala sem pa zato, da vidim, kakšna so pa druga mnenja drugih ginekologov npr. Kot vemo so mnenja o dotični temi zelo deljena. Vso srečo vsem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?