|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Histeroskopija in zanositev
27.6.2009 17:49:58   
Anonimen
Pred enim tednom sem imela histeroskopsko operacijo. Tomaževič mi je predpisal jemanje dodatne škatlice Stedirila. Rekel je, da greva lahko v akcijo takoj po prvi menstruaciji, zdaj pa ne vem .. gre to za to menstruacijo, ki jo bom dobila pa prenehanju jemanja stedirila ali za tisto prvo MOJO, normalno menstruacijo, ki jo bom dobila bogvekdaj?
za vse info bom hvaležna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Histeroskopija in zanositev
27.6.2009 17:54:13   
zvesta
Po tisti M, kii jo boš dobila po jemanju Stediril-a.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2009 17:01:30   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Po tisti M, kii jo boš dobila po jemanju Stediril-a.

točno tako...pa vso srečo....user posted image  

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2009 11:29:43   
giotti
Maternica potrebuje 6 tednov za celjenje, zato je stoprocentno najbolje počakati pravo M. Saj ta krvavitev po tabletkah niti ne obnovi sluznice, ker se sploh ni odebelila!
Zato ti predlagam, da počakaš pravo M, da se s tem izogneš potencilanim problemov, ki bi nastali, če bi prehitro zanosila, ko sluznica še ni dobro obnovljena.
In ko G reče počakat na M, pomeni M, ne pa krvavitev. M in krvavitev po tabletkah ni niti približno ista stvar.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2009 11:39:14   
ursa30
se popolnoma strinjam z Giotti user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2009 17:59:33   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Maternica potrebuje 6 tednov za celjenje, zato je stoprocentno najbolje počakati pravo M. Saj ta krvavitev po tabletkah niti ne obnovi sluznice, ker se sploh ni odebelila!
Zato ti predlagam, da počakaš pravo M, da se s tem izogneš potencilanim problemov, ki bi nastali, če bi prehitro zanosila, ko sluznica še ni dobro obnovljena.
In ko G reče počakat na M, pomeni M, ne pa krvavitev. M in krvavitev po tabletkah ni niti približno ista stvar.

Jaz sem istega mnenje. Ne hiti in ne rini z glavo čez zid - če si čakala do sedaj pa počakaj še malo. Je vredno - govorim iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2009 22:02:06   
Anonimen
jaz imam drugačen info od tomaževiča, po operaciji, oziroma po krvavitvi, ki je sporžena zaradi stedirila, je največja možnost zanositve, saj je mat. vrat še vedno malce razširjen. Rana se pa res celi 6 tednov, kar nanese na ovulacijo pri zgoraj omenjeni krvavitvi., Profesor je večkrat poudaril da prevelikokrat ženske v nedogled odlašajo in meni, da je treba poskusiti takoj, da je sploh jasno če je pregrada vzrok SS ali gre za kako drugo nepravilnost.
100ljudi 100 čudiuser posted image

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2009 10:44:49   
giotti
Ja, potem pa ne vem, zakaj si nas sploh vprašala, če imaš tako zelo jasna navodila.Pa ne verjamem, da ženske odlašajo v nedogled, ker prav vsaka, ki sem jo spoznala in je imela to operacijo, je po operaciji komaj čaka, da lahko ponovno poskusi, vključno z menoj.

< Sporočilo je popravil giotti -- 30.6.2009 10:47:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2009 12:01:56   
Anonimen
GIOTTI, odlaša v smislu, da čaka 1 ali 2 ali celo več menzesov, da začne z akcijo .. to sem imela v mislih. Vprašala sem pa zato, da vidim, kakšna so pa druga mnenja drugih ginekologov npr. Kot vemo so mnenja o dotični temi zelo deljena.
Vso srečo vsemuser posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2009 12:21:19   
ziva1
Jaz sem imela L+H in so mi rekli, da takoj po prvi M lahko začnem (nisem več jedla tablet). Moja M je prišla 31 dan po op. Do danes še nisem zanosila, pa teče že 5. krog. Aja, imela sem pa samo pregrado. Veliko sreče.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?