|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečena v nožnici
27.6.2009 12:20:50   
dali1
Pred mescem dni sem po spolnem odnosu čutila nekakšno zelo "čudno" bolečino, kot krče v nožnici. Nato sem čez par dni začela krvaveti. Sedaj že več kot mesec dni nimamo spolnih odnosov, ker mi je tako svetovala moja G.
Sedaj sem v 24.tednu in sem včeraj med hojo začela zopet čutiti rahlo bolečino v nožnici.
Ali ima to kakšno zvezo z MV ali bi to lahko pomenilo tudi začetek odpiranja?
Če je imela katera takšne izkušnje prosim za nasvete kaj narediti!!!!!

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečena v nožnici
30.6.2009 13:05:39   
hayabusa
No vsaj ena, tudi jaz imam manjše bolečine v nožnici. Me je tud zanimalo če katera ve ali je to odpiranje ali ne. Ne bi rada kar laufala h ginekologu, vseeno mi pa tud ni. Še posebej ker mam že čez en teden kopntrolo. Sem pa v 27 tednuuser posted image

(odgovor članu dali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2009 13:05:11   
Taddy78
Sicer ne vem kako vidve to občutita, jaz sem imela zvečer večkrat občutek, kot da bi mi nekdo širil luknjo.Sicer ni bilo nekaj boleče, ampak tak neprijeten občutek...no, pri naslednjem obisku G se je izkazalo,  da sem 1cm odprta...

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2009 14:29:54   
šrimpf
mene tkole v nožnici na cajte špika že kar od enga 30. tedna, pa sem zdaj v 40. tednu še popolnoma zaprta. je pa rekla G, da otroček pritiska navzdol, tudi nosim ga že ves čas precej nizko.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2009 12:27:15   
dali1
Evo jaz sem imela danes kontorlo pri G in mi je rekla da je ta bolečina v nožnici zaradi preveč aktivne in občutljive maternice.
Zardi tega imam tudi predpisano mirovanje. Je pa rekla da sem zaprta, da je MV še ok naj ne skrbim, ampak veliko počivam, nič naj ne dvigujem in naj se max čuvam.
Lp vsem

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2009 9:26:32   
SMELIKA
Tudi jaz sem malce v skrbeh kaj se dogaj z mano. Sem v 31.t. in me je včeraj začelo boleti v nožnici, kot nekakšni krči. Ponoči je bilo vredu, razen ko sem šla na wc je bil pa spet problem. Danes zjutraj pa spet. Spet me boli v nožnici, kot nekakšni krči.user posted image  Nočem paničariti, sem se pa malce oglasila na to temo, da vidim, če ima še katera od nas user posted image  takšne težave.

Lep sončen dan vsem!user posted image

(odgovor članu dali1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2009 12:33:09   
urshak
Take bolečine so lahko tudi zaradi uroinfekta, ker se nabere preveč bakterij v nožnici. Meni se je to zgodilo v 34. tednu, pa sem šla k zdravnici, dala vodo, da se je ugotovilo ta kaj gre in sem nato dobila antibiotično mazilo "globule". Po tednu uporabe je bolečina izginila.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2009 14:02:12   
hayabusa
Spet...
prvič smo ugotovili da je bila bolečina posledica tega da se je otrok obrnil. Sedaj pa?sem v 32 tednu in ko sedim me nekaj pika v nožniciuser posted image močno sumim kak uroinfekt ampak ker ga (hvala bogu) še nikol nisem imela - kdo bi vedel, grem ležat pa bomo videli ;)

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?