|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečke iz Šmartna pri Litiji
26.6.2009 18:23:40   
luan
Zdravo. Mene pa zanima koliko vas je iz Šmartnega ali iz okolice.Se bojim, da nisem sama.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečke iz Šmartna pri Litiji
27.6.2009 11:14:44   
Katy78
Nisem več nosečka, sem pa celo otroštvo pa do leta 2005 živela v Litiji, na Dobravi. Verjamem, da se bo še katera našla, tudi nosečka. user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2009 13:49:42   
vtitag
Ojla!
Nisi edina iz tega konca, javljam se ti saj sem tudi jaz nosečka iz Šmartna pri Litiji!
Lep pozdravček!

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2009 16:43:13   
luan
No super pol pa nas je kar nekajuser posted image user posted image user posted image .Se bomo še lahko kje srečevale.
LP

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2009 14:47:51   
alex17
evo, še ena iz Šmartna, zdaj sicer več v Litiji user posted image sem še na forumu Januarke 2010 ker mam rok v začetku januarja user posted image
pozdravček, se pišemo!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2009 21:38:47   
vtitag
No pa sva dve januarki in še to iz istega konca. Alex17 jaz imam pa rok konec januarja, pa se bomo lahko kdaj kej srečale ali zdaj s trebuščki ali pa potem z vozički.
Lep pozdravček!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2009 17:06:37   
luan
Ojla, punce.Jaz sem svojega prvega sina rodila januarjauser posted image .No, zdaj pa se bolj oglašam pri novemberkah.Pa se nas bo res nekaj nabralo, supercauser posted image user posted image .
LP

(odgovor članu vtitag)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?