jasnika
|
Jaz sem bila lani na desni roki, letos pa na levi roki, in avgusta grem spet na op desne roke,..ker se seveda nisem dovolj pazLani sem bila na op desne roke v Mb bolnišnici, sem bila not 2 dni, potelako pa je takole, dobila sem lokalno v zapestje, potem pa so nad komolcem mi zavezali neko gumo, da so ustavili dotok krvi v spodnji del roke in nato se je začelo, bilo je hitro gotovo nekje 10 min, bolelo ni nič, čutila pa sem vse, najhuje je ko čutiš kako ti zarežejo noter, ampak ni nekaj hudega,... Potem je bilo nekaj težav ko so mi kri spuščali nazaj v roko, ampak tudi to je bilo potem ok. Delat sem šla 4 teden po op, nisem šla na terapije in nič, tako da imam sedaj ponovno roko za op,... Pred 5 tedni pa sem bila na op leve roke v Rakjičanu, šla sem takoj domov, nobenih težav, nič,... Edino sedaj imam v roki neke zatrdline, in grem drug teden na terapije ki trajajo 10 dni, roko pazim, počasi razgibavam, če jo probremenim še vedno boli. Drugače prvič sem dobila šive ki mi niso sami izpadli, sedaj pa one ko grejo sami vstran, obakrat sem mislim da dobila 4-5 šivov. Sedaj bom v staležu vsaj 8 tednov, ampak bom si vsaj pozdravila roko kot je treba. Upam, da sem kaj pomagala in srečno